Емма Антонюк не схвалила б: Монро показала свої перші обкладинки

Емма Антонюк не схвалила б: Монро показала свої перші обкладинки

Наші знаменитості часто приховують свої старі фотки. Навіть якщо діло було всього років 15 тому.
Емма Антонюк не схвалила б: Монро показала свої перші обкладинки
Емма Антонюк не схвалила б: Монро показала свої перші обкладинки
4 Лип 2023
0
920

До речі, якщо говорити про світлини з 90-х, то там часто взагалі не докопаєшся. Це вам можуть розповісти люди, які беруться досліджувати українську моду. Час був, як пам'ятаєте, страшний і далекий від естетики. Але гламуру хотілося. Та зараз, напевне, людям трохи соромно. 

Але не Монро. Подивіться, фотку з якою цитатою вона не побоялася викласти.

Були часи, коли за таке людей навіть не розносили в соцмережах. Хотілося б сказати, що зараз такого вже нема, але Монро ось сама пише про гуринь. 

А перша обкладинка у глянці у блогерки сталася у 2007 році. Хоча сам журнал не зберігся.

«Я сама собі зробила мейк, припхала валізу костюмів, під кожен наряд пару взуття і набір прикрас. Студія в центрі, якійсь відомий в узких колах, втомлений фотограф, зверхньо подивився на мою блискучу амуніцію з низу доверху і через губу проплямкав "вставай туда".

Я проковтнула зверхність і встала, тому що нарешті, ось ось, ще одна моя мрія здійсниться! Без блату, без знайомств, без купівлі обкладинки, мрія здійснилася просто тому, що я цікава!

Після фотосету фотограф перейшов на "ви" і запропонував каву, сендвічі, шампе, а ще сертифікат на двогодинну фотосесію, яка в його студії коштувала близько штуки у.йо. До речі, я їм так і не скористалася».

Про самі глянцеві журнали, напевне, скоро будемо згадувати лише з ностальгією. Особливо покоління умовно 30+, яке застало древні часи, коли глянець не конкурував із соцмережами і був дійсно впливовим. 

«Це був портал в інший світ.
Мода, стиль, тренди, плітки, тенденції, селебреті, багаті та знамениті, а поруч серйозні статті про сучасний світ, література та подорожі.
Це був часопис того історичного часу, зафіксований на папері.
Він був різний, на різні аудиторії, але такий захоплюючий та, здавалося, недосяжний.

Зараз епоха друкованого глянцю повільно вмирає, залишаючи іміджеві видання та проплачені випуски. Так, ви можете потішити своє его і купити обкладинку, я думаю, навіть ELLE USA, якщо маєте більш-менш соціальний капітал у вигляді мільйона підписників в інста, левова частка яких куплена ????
Але, погодьтеся, це вже не те. Та і не потрібно.

Реалізм, трушність, соцмережі, миттєві селфі та навіть згенеровані штучним інтелектом фото замінили глянець та гламур, і з одного боку, це сумно, а з іншого, неможливо вижити, якщо не відповідати історичним та соціальним процесам в суспільстві».

Фото: Скрини — інстаграм monritta

«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Це вже стало традицією: відкриваєш соцмережі на День вишиванки — і доводиться безупинно лайкати.
16 Трав 2024 13:50
788
Катерина Городнича
«Антоніна»
Після несподіваної музичної гастролі американського держсекретаря Ентоні Блінкена в київському барі «Бармен диктат» соцмережі колег уже добу звітують про своє ставлення до співака-початківця.
15 Трав 2024 19:20
1 008
Марина Крижня
«Антоніна»
Здогадки підтвердилися, і новим Холостяком стане ветеран російсько-української війни, блогер та ведучий проєкту «Відвал ніг, або All інклюзив» Олександр «Терен» Будько. Про те, як реагують у соцмережах на цю новину, і поговоримо.
15 Трав 2024 16:30
2 091
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Про це вона написала в інстаграмі.
14 Трав 2024 22:50
553
Марина Крижня
«Антоніна»
Міг би бути цікавий письменницький батл в офлайні, але поки що автори критикують одне одного онлайн.
14 Трав 2024 17:30
19 937
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Ця історія з категорії «якби це показали в кіно — сказали б, що занадто ідіотично».
10 Трав 2024 11:40
9 907
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду