Хайп, тупість чи найкращий сезон. Як у соцмережах реагують на Олександра Терена в ролі Холостяка

Хайп, тупість чи найкращий сезон. Як у соцмережах реагують на Олександра Терена в ролі Холостяка

Здогадки підтвердилися, і новим Холостяком стане ветеран російсько-української війни, блогер та ведучий проєкту «Відвал ніг, або All інклюзив» Олександр «Терен» Будько. Про те, як реагують у соцмережах на цю новину, і поговоримо.
Хайп, тупість чи найкращий сезон. Як у соцмережах реагують на Олександра Терена в ролі Холостяка
Хайп, тупість чи найкращий сезон. Як у соцмережах реагують на Олександра Терена в ролі Холостяка
15 Трав 2024
0
3335

Одразу скажу про зміни. Зазвичай у попередніх сезонах дівчата подавали анкети й лише на знайомстві (ми це бачимо у першому випуску) зустрічалися з героєм проєкту. Тобто це був такий собі кіт у мішку (чи холостяк у мішку).

Але тепер усе інакше — вперше за існування цього проєкту канал СТБ оголосив ім’я Холостяка одночасно з початком кастингу. І вперше за два роки відбудуться зйомки проєкту. Як писали на сторінці каналу в інстаграмі: зйомок не було, бо часи змінилися, канал чекав достойного кандидата (ну да, після Алєкса Топольського у глядачів лишився осад). І ось він — Олександр Терен.

Дівчат просять заповнювати анкети — кастинг триває. І тепер вони мають змогу більш обдумано підходити до питання, чи потрібна їм участь у шоу і чи готові спробувати будувати стосунки з людиною, яка воювала на фронті. Раніше ж проєкт про любов виглядав щонайменше дивно (хтось ішов аби засвітитися на теліку, розкрутити свій блог, а деякі холостяки ніби йшли самостверджуватися). Та й усі пари рано чи пізно розійшлися (деякі на проєкті толком і не сформувалися).

Під дописом в інстаграмі «СТБ» користувачі соцмережі пишуть про зовнішність дівчат. Чомусь ще досі людей з інтернетів хвилює, як виглядають інші. Наприклад, пишуть: «Хоч би нормальна дівчина йому попалась, натуральна, без силікону і надутих губ». Тут одна із користувачок відповіла, що військові — такі самі люди, як усі інші, і що їм може подобатись різна зовнішність.

У людей, які хоча б раз бачили «Холостяка», очікувань небагато. Проте є і побоювання. Наприклад, деякі користувачі також пишуть, що це «тупість страшна» і «хайп з обох сторін», а шоу називають «згустком лицемірства». І що роблячи «Холостяка» під час війни, СТБ притягнув за вуха ветерана (Олександре, якщо вас притягнули за вуха, тричі кліпніть під час наступних інтерв’ю), щоби зробити шоу не з абиким.

Дехто також переймається через психологічний стан і пише, що військовим не місце на реаліті-шоу про любов, адже вони мають ПТСР і це може бути травматичний досвід.

Але новий герой Олександр Терен таки вселяє оптимізм. Особливо в співачку Злату Огнєвіч, блогерку Олену Мандзюк та учасника «Холостячки» (в сезоні зі Златою Огнєвіч) Андрія Задворного. Але й багато користувачів пишуть, що ніколи не дивилися «Холостяка», проте цей сезон подивляться через героя.

Вони всі чекають на вихід шоу, а Задворний написав: «Вибачте за спойлер, це буде кращий сезон». Та сподіваюся, що справді кращий, ніж попередній, де Холостяк попивав чайок Lovare і з усіма дівчатами проводив якісь сеанси недопсихотерапії. Такий був цікавий персонаж, що троє пішли за своїм бажанням, не дочекавшись, поки він їх вижене.

В СТБ точно з'явиться нова аудиторія (яка не дивилась «Холостяка», але яка любить Терена). З нею вже не проканають звичні для каналу прийоми, на кшталт створення драми на рівному місці, провокації чи свідомого виставлення людей не в найкращому світлі.

Отож каналу треба щось міняти, щоб утримати цю нову аудиторію. І я сподіваюся, що Олександра Терена покажуть таким, яким ми його звикли бачити в інтерв'ю. І він так само жартуватиме, як у «Відвалі ніг», і на монтажі «Холостяка» це не «поріжуть».

Як пишуть на сторінці СТБ: «Цієї осені разом із Холостяком ми сформуємо національну культуру, дружню до ветеранів та ветеранок. І поринемо у нову історію кохання». Тож надія є. Але зовсім маленька. Цей канал ми знаємо давно: у нових сезонах «Супермами» нам теж обіцяли багато хорошого, а по факту знову маємо сварки і небагато адекватності.

Тож чи змінить СТБ свій підхід — скоро дізнаємось. Уже бачу, як користувачі соцмереж розкритикують канал, якщо Терена покажуть кринжевим героєм-коханцем, психологом (згадайте Топольського) в оточенні дівчат з подеколи дивною поведінкою.

Фото: інстаграм СТБ

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Відповідь на це питання почав шукати журналіст та історик Олександр Зінченко й отримав багато цікавих відповідей.
13 Черв 2024 20:30
2 003
Марина Крижня
«Антоніна»
З 1 по 30 червня щорічно проходить Місяць гордості (Pride Month) на підтримку прав та видимості ЛГБТКІАплюс-спільноти.
13 Черв 2024 13:40
730
Марина Крижня
«Антоніна»
Про це актор Київського національного академічного Молодого театру та військовослужбовець написав у своєму фейсбуці.
10 Черв 2024 16:20
791
Марина Крижня
«Антоніна»
Поки сиділи без світла, у колишньому твітері почався флешмоб. Суть його полягала в тому, щоб написати на клаптику паперу слово «електрохарчування» та підставити в назву книжки. Вийшло весело.
07 Черв 2024 20:50
642
Марина Крижня
«Антоніна»
Любі читачі, нарешті в нас навкололітературний срач. У нього втрапив підприємець і власник видавництва «Наш Формат» та книжкова блогерка, авторка каналу «Непозбувний книгочитун».
06 Черв 2024 18:00
4 358
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Вітають, а часом бідкаються.
06 Черв 2024 17:15
2 731
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду