Він сказав «так»! Ницо Потворно прийняв пропозицію руки і серця від Євгена Спіріна

Він сказав «так»! Ницо Потворно прийняв пропозицію руки і серця від Євгена Спіріна

Законна дружина Ницо Потворно не проти.
Він сказав «так»! Ницо Потворно прийняв пропозицію руки і серця від Євгена Спіріна
Він сказав «так»! Ницо Потворно прийняв пропозицію руки і серця від Євгена Спіріна
12 Вер 2024
0
1395

Додаток «Дія», в якому днями запустили опцію онлайн-шлюбу та освідчень, схоже, б'є рекорди відвідуваності. Михайло Федоров звітував у себе в телеграмі.

Кількість людей, які освідчилися в застосунку, впевнено наближається до пів мільйона. І це лише за три дні. «Так» відповіла на пропозицію одруження десята частина з тих, кого покликали. А одружилися лише кількасот пар.

Очевидно, що переважна більшість людей із цієї статистики Мінцифри тестувала опцію з цікавості. Коли нудно, котик робить «няв», собачка — вилизує себе до блиску, а ми з вами зависаємо в державному застосунку «Дія». Як не головою крутимо, щоб вона нас упізнала, так намагаємося собі життя змінити в два кліки.

Втім, погодьтеся, неможливо втриматися. Хоч би скільки дипломів про вищу освіту — в тій самій «Дії», до речі, — у вас було, ви все одно підете щось тицяти в ній по приколу. І ми підемо, звісно. Чим ми гірші? 

Колишній головний редактор «Бабеля», а нині нацгвардієць Євген Спірін наречену собі обирав «до душі». В тому районі (біля душі Спіріна, в курилці) якраз пропливав, як лебідь, Сергій Гусак, він же Ницо Потворно.

 

(Нє, ну ми так бачимо. Хто його зна, як воно було, але нам подобається так.)

Ну і все. Що там думать? Треба брать. Євген діяв швидко. В «Дії». 

Отак все було:

Євген надав фотодокази. Щоб ми не подумали, що він просто зайвий раз вихваляється, що йому сказав «так» зірковий наречений.
Шкода, звісно, що любов тривала так недовго і в молодят не дійшла справа до подання заяви про шлюб. Але знайшлися більш терплячі й наполегливі. Про них — далі.
В соцмережах застосунку «Дія» особливо підкреслювалось, що послуга онлайн-шлюбу буде найбільш корисна військовим. Мережа негайно відреагувала.

І як бачимо, таки в жарті є частка істини, приколотись на перекурі, напевно, багато хто захотів. Але саме приколотись, тому що справжнє партнерство двох представників однієї статі в Україні поки що, на жаль, поза законом. Серед тих «пів мільйона» пропозицій була й така:

До речі, в пості Євгена Спіріна про шлюб, який так і не склався через те, що Сергій покинув нареченого буквально біля вівтаря (кнопки «подати заяву»), є коментар від журналістки Олександри Горчинської:

Тож не журіться, хлопці, все одно вас не одружили б. І ми вже бачимо, що саме вам написали б у застосунку. 

До речі, так само, як і пропозиції одружитися приймаються від представників будь-якої статі до представників будь-якої статі, не має значення і статус залицяльників. 

Половина людей зі стрічки Антоніни надіслали пропозицію шлюбу своїм законним чоловікам/дружинам. І в тих була можливість відповісти «ні». Але якщо все ж таки це досі «так», то вас спочатку привітають, а потім обламають:

Сподіваємося, хоч дружині не «настукають». Хоча в неї теж репутація не кришталева — заміжня, а пропозиції приймає. Коротше, драма! Сценаристам серіалів на замітку. 

В розрізі того, що одночасно із запуском послуги «Шлюб» у «Дії» у світі актуалізувалися обговорення жінок — бездітних котолюбок, то знайшлися люди, які більше хотіли б не заміж, а котиків.

І до речі, Саша Кольцова не єдина, хто вважає, що треба було ще й з вибором допомагати.
 

А герой нашого матеріалу другий день проживає невдалі півторагодинні стосунки. І пропонує своє бачення, як би можна було відповідати «ні» менш травматично. Каже, гарбуза нехай надсилають.

Отже, головне, з чим можна привітати Мінцифри, це з успішним створенням сервісу, який здатен замінити собою «змійку», «тетрис» і «кульки», зайнявши наші руки. Але про варіанти вибору таки треба подумати. Можна, наприклад, фільмувати, як користувачі «Дії» кривляються і крутять головою для цифрового підпису, і пропонувати ці записи потенційним залицяльникам. Ну або власникам. За викуп — донат на дрони.

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Дуже мало таких медіа, які не звернули би увагу на інстаграм-пост Тейлор Свіфт на підтримку Камали Гарріс. Чому?
11 Вер 2024 16:20
1 057
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Валерій Залужний – постать, про яку потрібно писати книжки. Але, можливо, не такі.
05 Вер 2024 22:15
1 031
Катерина Городнича
«Антоніна»
В інстаграмі телеканалу «1+1» в перший день нового навчального року смм-ники запостили шкільні фотографії своїх ведучих. Одного в коментарях і досі не впізнали.
04 Вер 2024 11:30
1 370
Катерина Городнича
«Антоніна»
Восени люди ходять у ліс по гриби, а ми — в соцмережі по дотепні дописи про актуальне.
03 Вер 2024 20:50
4 193
Пилип Зконопель
«Антоніна»
І куди він передасть гонорар.
27 Серп 2024 16:30
1 115
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Точніше — телеграм-канал. Свій.
26 Серп 2024 17:40
4 722
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду