Василь Байдак і психотравми нацвідборів: про що говорили на передшоу до «Євробачення»

Василь Байдак і психотравми нацвідборів: про що говорили на передшоу до «Євробачення»

Передшоу «Євробачення-2024» пройшло спокійно. Славу Дьоміна ми не побачили — і слава богу. Зате побачили Василя Байдака, який став співведучим Тімура Мірошниченка.
Василь Байдак і психотравми нацвідборів: про що говорили на передшоу до «Євробачення»
Василь Байдак і психотравми нацвідборів: про що говорили на передшоу до «Євробачення»
11 Трав 2024
0
398

Одним із гостей передшоу став Віталій Дроздов — музичний експерт, член журі нацвідбору на «Євробачення-2020». Він розповідав, що для перемоги потрібне шоу та хороша пісня з хуком і що номери він називає цирковими виступами. І взагалі шоу політизоване. Це для нас не новина.

Стендап-комік каже, що в нього лишилась травма після нацвідбору, де він був ведучим. Тоді з ним поруч на одній сцені стояли Тімур Мірошніченко та Юлія Саніна. І всі намагалися пояснити, що таке хук у пісні. Вася не дуже розумів і навіть трошки розгубився. 

Також ми побачили відео, де наші зірки шоубізнесу бажали успіхів та перемоги представницям України Джері Хейл та Альоні Альоні. Серед них переможниця «Євробачення-2016» Джамала, співачка Надя Дорофєєва, представниця України на конкурсі «Дитяче Євробачення-2023» Анастасія Димид, музичний продюсер Нацвідбору на «Євробачення-2024» Дмитро Шуров, лідер гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець.

Ще ми побачили відео, де авторка влогів про «Євробачення» Анна Тульєва в Мальме підходила до фанатів пісенного конкурсу, а вони їй розповідали, кого ж пам'ятають із представників України. Це і співачки Alyosha, Джамала, згадали й навіть наспівали частину пісні Go-A «Шум» про «сію, сію конопелечки», і «Стефанію» — пісню-переможицю «Євробачення-2022» гурту Kalush Orchestra.

Під кінець було включення українського музиканта, продюсера та засновника лейблу Enko Івана Клименка, який наразі в Мальме. Він поскаржився на втому (ми все розуміємо, але, як зазначили ведучі, потрібен останній ривок на сцені) й розповів, як створювалась пісня для Альони Альони та Джері Хейл. Виявляється, вони на кілька днів зачинилися та писали музичну композицію. Ну а під кінець розмови поділився тим, який у нього та дівчат є ритуал.

А потім Вася Байдак і Тімур Мірошніченко почали коментувати сам фінал «Євробачення-2024» з коментаторської студії. Байдак порівняв представників Швеції із братами Борисенками та навіть проспівав: «Знайди мене на зоряному березі літа».

Після виступу Люксембурга Тімур розповів, що режисером-постановником номера від цієї країни є українець Герман Нєнов. Вася сказав: «Слухай, було б класно, якби для Люксембургу поставив номер Антоніо Лукіч і щоб у подтанцьовці був Аміль і Раміль». Мірошніченко додав: «І щоб двічі виступили Люксембург, Люксембург». Не знаю, як вам, а мені було смішно.

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Хоча історія показує, що іноді краще, аби ці хіти не поверталися.
04 Вер 2024 13:30
1 218
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Хтозна, скільки списів за тридцять три роки української незалежності зламали диванні критики у дискусіях про Будапештський меморандум.
02 Вер 2024 17:04
567
Катерина Городнича
«Антоніна»
Колишній учасник американського шоу «Холостячка» здійснив камінгаут. Тепер він ідентифікує себе як жінку і вимагає, щоб зняли сезон «Холостячки» з трансгендерною персоною. Але є одне але.
23 Серп 2024 13:00
5 036
Катерина Городнича
«Антоніна»
Потрібні експертиза і розслідування. Нам здається, що актора Тараса Цимбалюка клонували. Інакше як він все встигає?
20 Серп 2024 20:30
3 284
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Про це нам повідомляють колеги, які поїхали робити репортажі з Курської області.
19 Серп 2024 18:10
804
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Тепер учасниця змагатиметься далі в команді Лари Фабіан.
19 Серп 2024 12:20
16 915
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду