СТБ офіційно оголосив, що Олександр Терен буде наступним Холостяком

СТБ офіційно оголосив, що Олександр Терен буде наступним Холостяком

А для дівчат уже підготували анкету.
СТБ офіційно оголосив, що Олександр Терен буде наступним Холостяком
СТБ офіційно оголосив, що Олександр Терен буде наступним Холостяком
13 Трав 2024
0
5078

Чутки виявилися правдою: Олександр «Терен» Будько таки зніматиметься в «Холостяку». Нагадаю, ще зо два місяці тому в телевізійних колах говорили про те, що автори шоу збираються запросити військового. Ну й наші підозри одразу впали на Сашка, бо він красивий, харизматичний і популярний. Та ще й з чудовим почуттям гумору — що тут думати? Одразу всім радимо дивитися його шоу «Відвал ніг».

Нещодавно сам Терен заінтригував шанувальників на шоу «20:23». Сказав, що не відмовився б від участі в шоу. І передусім не через романтичні сподівання (на «Холостяку» це взагалі останнє діло), а через соціальну місію:

«Ну прикиньте, чувак без ніг, і за нього 10 чи 15 жінок б’ються. Це круто і прикольно. Я просто пропагую такий прийнятний і позитивний образ ветерана. Намагаюсь його сформувати. Тому такий масштабний і великий проєкт однозначно повпливав би дуже позитивно».

Ну і ось — жінки таки битимуться за Терена! Ось що каже гендиректорка СТБ Людмила Семчук:

«Два роки ми отримували від колег, партнерів і глядачів запитання, чи повернеться на СТБ “Холостяк”. І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу. Адже головний Холостяк країни — це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок — це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці. Той, хто відстоює справжні цінності: свій дім, свою родину, свою країну та мільйони незнайомих, але своїх людей».

Ми в «Антоніні» з пані Людмилою згідні на всі сто. Як і з маркетинг-директоркою каналу Лідією Паньків, яка поділася своїми враженнями від нового головного героя: 

«Наша команда познайомилася з Сашею ще минулого літа під час зйомки інтерв’ю для проєкту СТБ “Нескорені”. Спочатку на знімальний майданчик зайшла його харизма, а потім уже і сам Сашко. Його впевненість і неймовірне почуття гумору закохують з першого погляду. Побачивши торік реакцію дівчат на Сашка, зрозуміли — ось наш кандидат на нового Холостяка. Цієї осені разом із Холостяком ми не тільки поринемо у нову історію кохання, а й сформуємо національну культуру, дружню до ветеранів та ветеранок».

Сам же Олександр уже в анонсах нам розповідає, що таки розглядає проєкт як романтичний (але як соціальний теж). Каже, що навіть хоче спробувати створити сім'ю, та відповідає на найпопулярніше запитання дівчат:

«Я не шукаю ідеал. Я шукаю ту, чиїм внутрішнім світом буду захоплюватись. Мене цікавлять розумні прогресивні дівчата, з якими можна легко спілкуватися на будь-які теми. Які щиро реагують на жарти, тому що я багато жартую й інколи досить нетипово.

Мені дуже відгукується, коли дівчина прагне змін у собі та в суспільстві. І мені важливо, щоб вона була україномовна, підтримувала всі ідеї єдиної, соборної, міцної України без ніяких сумнівів. Щоб це була людина з високою повагою до ветеранів, якій не байдужі теми безбар’єрності та інклюзивності простору».

Якщо чесно, стосовно української — це дуже іронічно. «Холостяк» завжди був російськомовним шоу, а до нас постійно доходили чутки, що учасницям натякали, якою мовою краще говорити. Те саме із «Супермамою» на цьому ж каналі. Зверніть увагу — майже всі випуски, зняті до повномасштабного вторгнення, були з російськомовними учасницями. У західних регіонах автори практично не знімали, але навіть у Львові лише одна учасниця розмовляла українською.

Останній же сезон «Холостяка», знятий до великого вторгнення, озвучили. Що додало йому комічності, на думку багатьох користувачів соцмереж, у яких тоді стався грандіозний срач щодо цього шоу. 

А тепер — усе перевернулося з голови на ноги і одним з основних критеріїв стала українська. Просто диво якесь, їй-богу. А ось і анкета, яку дівчатам треба заповнити. Питають про зріст, вагу, мрії, шкідливі звички та на що готові піти, щоб запам'ятатись чоловіку.

Хай там як, ми в «Антоніні» ніколи не були фанатками «Холостяка», але цей сезон чекатимемо з нетерпінням. Цікаво, що там буде за гумор, бо цим проєкт також не вирізнявся. Реаліті стартує восени.  

Фото: пресслужба каналу СТБ

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Усе — для сатисфакції своїх глядачок. Бодай через екран телевізора.
27 Вер 2024 16:00
1 666
Катерина Городнича
«Антоніна»
Тут одне з двох: або Антоніна після перегляду серіалів та шоу нарешті остаточно деградувала, або «Дизелі» знайшли додаткових сценаристів. Нам місцями навіть було смішно!
11 Вер 2024 12:00
7 136
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Хоча історія показує, що іноді краще, аби ці хіти не поверталися.
04 Вер 2024 13:30
1 478
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Хтозна, скільки списів за тридцять три роки української незалежності зламали диванні критики у дискусіях про Будапештський меморандум.
02 Вер 2024 17:04
744
Катерина Городнича
«Антоніна»
Колишній учасник американського шоу «Холостячка» здійснив камінгаут. Тепер він ідентифікує себе як жінку і вимагає, щоб зняли сезон «Холостячки» з трансгендерною персоною. Але є одне але.
23 Серп 2024 13:00
5 159
Катерина Городнича
«Антоніна»
Потрібні експертиза і розслідування. Нам здається, що актора Тараса Цимбалюка клонували. Інакше як він все встигає?
20 Серп 2024 20:30
3 614
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду