Яким був найпопулярніший емоджі від глядачів під час трансляції «Євробачення»

Яким був найпопулярніший емоджі від глядачів під час трансляції «Євробачення»

Зізнаємось чесно: це найкращий варіант і чудові глядачі.
Яким був найпопулярніший емоджі від глядачів під час трансляції «Євробачення»
Яким був найпопулярніший емоджі від глядачів під час трансляції «Євробачення»
13 Трав 2024
0
667

Своїми показниками з нами ексклюзивно поділилася компанія Megogo. Коли ви дивитеся контент на цій платформі, то вам пропонують з ним взаємодіяти. Цю функцію запустили в 2020 році та поновили наприкінці 2023-го. Є квізи, опитування та емоджі. Глядачі також бачать, як реагують інші. 

Наприклад, під час перегляду шоу «Хто хоче стати мільйонером?» на ICTV можна було відповідати на запитання ведучого і на ділі показати, що ви — не просто диванний експерт. Зараз це можна зробити (і навіть щось виграти) під час програми «Я люблю Україну» на ТЕТ. А ще можна вгадувати треки на шоу «Пісня мого життя» на «Плюсах». 

Під час фіналу «Євробачення» ввели тематичні штуки. Серед них були і запитання з правильними/неправильними відповідями, і можливість висловити свої вподобання.

Маркетинг-директорка Megogo Валерія Толочина розповіла нам, як виникла ідея такого інтерактиву: 

«Цьогоріч під час фіналу Нацвідбору на “Євробачення-2024” користувачі Megogo встановили один з рекордів використання емоджі. Тому ми звернулись до колег із Суспільного з пропозицією розширити формат тематичними квізами з цікавими фактами про конкурс під час перегляду шоу. Дуже вдячні колегам, що ідею підтримали і швидко погодили.

На фіналі “Євробачення-2024” ми дали можливість нашим глядачам отримати унікальний досвід: взаємодіяти з контентом під час перегляду, проявити свої емоції, дати оцінку виступу чи ситуації на екрані та отримати нову інформацію — такого сьогодні не дає жодна інша стримінгова платформа в Україні і мало хто робить в світі».

Отже, оголошуємо показники. Загалом показали майже 426 тис. інтерактивів, глядачі взаємодіяли з 92 тис. Конверсія у взаємодію з інтерактивом — 41,64%, тобто стільки людей побачили його і відреагували. Валерія каже, що це фантастичний результат залученості. 

А під час трансляції фіналу «Євробачення» на «Суспільному Культура» глядачі надіслали 1,2 млн емоджі. За день платформа отримала їх 1,5 млн, отже шоу зібрало 77% від загальної кількості. 

Найпопулярнішим смайликом став прапор України — 40% від усіх.

 

Що ж до показників на «Суспільному Культура», то їх оголосив голова правління НСТУ Микола Чернотицький у себе на фейсбуку:

«Середня частка аудиторії трансляції на телеканалі “Суспільне Культура”, що тривала майже 4 години, становила 17,4% за аудиторією понад 18 років у містах з населенням понад 50 тис. мешканців. Під час оголошення переможців пісенного конкурсу частка трансляції в моменті досягла 28,6% (18+, міста 50 тис.+). 

Впродовж доби після фіналу на ютуб-каналі “Євробачення Україна” було близько 2 млн 174 тис. переглядів на всьому контенті (влоги, shots, нарізки, експлейнери), а трансляція посіла третю сходинку в трендах українського YouTube. Загалом чотири перші позиції рейтингу займав контент фіналу “Євробачення-2024”. До того ж ютуб-канал перетнув позначку у 200 тис. підписників. 

Тільки пряму трансляцію фіналу “Євробачення-2024” на сайтах “Суспільне Євробачення” та “Суспільне Культура” дивилися 226 тис. та майже 143 тис. користувачів відповідно. 

Фейсбук-сторінка “Євробачення Україна” отримала понад 140,6 тис. переглядів фіналу “Євробачення-2024”».

 

Фото: Megogo, фейсбук Миколи Чернотицького

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
СТБ почав зйомки нового сезону шоу «Холостяк». А ми робимо ставки — це буде прорив чи провал.
16 Лип 2024 14:25
15 856
Марина Крижня
«Антоніна»
У кожному випуску ведучий Олексій Суханов разом з експертами намагаються встановити справедливість. Виходить так собі.
12 Черв 2024 12:30
1 357
Катерина Городнича
«Антоніна»
Олександр Швачка з позивним «Вовк» відтепер вестиме ранкове шоу на ICTV2.
03 Черв 2024 15:20
983
Катерина Городнича
«Антоніна»
Напередодні фіналу шоу «Britain's got talent» (BGT) спочатку в соцмережах, а потім і в пресі почалася нова хвиля колотнечі через те, що в фіналі мало британців.
01 Черв 2024 11:00
1 196
Марина Крижня
«Антоніна»
Інфлюенсер, продюсер і підприємець уже колись працював на цьому каналі. Щоправда, на іншій посаді.
30 Трав 2024 16:32
335
Марина Крижня
«Антоніна»
Комік та співак, капітан команди «Стояновка» в «Лізі сміху» вважає, що на студію чекає перебудова.
30 Трав 2024 11:00
1 161
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду