«Не сексистське шоу». Чи розуміє Олександр Будько, що з ним буде на «Холостяку»?

«Не сексистське шоу». Чи розуміє Олександр Будько, що з ним буде на «Холостяку»?

Розмова вийшла на каналі Емми Антонюк «Це ніхто не буде дивитись». І з неї ми дізналися, що Терен шукає кохання.
«Не сексистське шоу». Чи розуміє Олександр Будько, що з ним буде на «Холостяку»?
«Не сексистське шоу». Чи розуміє Олександр Будько, що з ним буде на «Холостяку»?
28 Трав 2024
0
2147

Те, що Олександр «Терен» Будько говорить про проєкт «Холостяк», трішки насторожує. І здається, його слова починають розходитися з тим, що він говорив до анонсу проєкту з ним у головній ролі на СТБ. Дивіться самі.

Емма Антонюк спитала: «Учасників і учасниць "Холостяка" звинувачують, підозрюють у тому, що вони йдуть на проєкт, щоби зібрати підписників у соцмережах, щоби заробити грошей. А не для того, щоби, власне, будувати стосунки. Тебе це бентежить? Що ти про це думаєш?».

Терен їй відповідає, що його радує момент, що телеканал оголосив його ім'я до початку сезону. Раніше дівчата подавали анкети всліпу і вже на знайомстві з Холостяком дізнавалися, що ж то за персона.

«Я щиро сподіваюсь, що дівчата, які будуть, які вже подають свої анкети, знають, куди вони йдуть. Вони знають мою життєву позицію, вони бачать, як я себе транслюю, і вони будуть іти до мене як до людини, з якою, напевно, вони хотіли б зв'язати своє життя. Бо це ж про це проєкт. І ось мені це й сподобалось. Бо якби не цей фактор, то можливо, можна було б ще сумніватись в щирості чиїхось почуттів. Але враховуючи висвітлення персони, мені здається, логічно, коли люди йдуть на персону», — каже Терен.

Світ саммер чайлд. Ми в «Антоніні» дуже симпатизуємо Олександру і захоплюємося його просвітницькою діяльністю. Саме тому дуже не хочеться, щоб ним маніпулювали. Усе ж «Холостяк» — проєкт доволі токсичний і скандальний. Наші перестороги розділяє багато людей — це очевидно з коментарів. Складається враження, що Терен, можливо, не розуміє, що багато хто так і приходитиме заради того, аби просто засвітитися на телеку. Або старається вірити в краще в людях, чи вже вживається в роль Холостяка (ну було би, мабуть, дивно, якби він брав участь у проєкті й намагався розкритикувати шоу).

Емма питає, чи вірить Олександр у те, що він може закохатися на проєкті. Блогерка каже, що здогадується, що він використовуватиме майданчик, щоб транслювати свої маніфести чи змінювати світ. Терен відповідає: «Швидше так, ніж ні. Бо знову ж [таки] проєкт про стосунки, про знаходження своєї другої половинки, назвемо це так. Оскільки вона мені тепер конче необхідна, тож так». І тут не міг не пожартувати: коли говорить про «конче необхідну другу половинку», то дивиться на свої протези. Терен має класне почуття гумору, і сподіваємось, у «Холостяку» його жарти не вирізатимуть.

А ось і розбіжності. У квітні Терен був гостем у ютуб-проєкті Жені Яновича «20:23». Тоді «Антоніна» й почала підозрювати, що, ймовірно, він стане наступним Холостяком. Але тоді Олександр казав, що готовий ним стати (анонсу СТБ ще ж не було), але виключно заради соціальної складової, а не для пошуку кохання.

Терен казав Яновичу: «Ну прикиньте, чувак без ніг, і за нього 10 чи 15 жінок б’ються. Це круто і прикольно. Я просто пропагую такий прийнятний і позитивний образ ветерана. Намагаюсь його сформувати. Тому такий масштабний і великий проєкт однозначно повпливав би дуже позитивно».

З розповіді Олександра Еммі вже стає зрозуміло, що йому ще рік тому під час «Ігор нескорених» запропонували бути Холостяком. СТБ тоді знімав сюжет про українську збірну.

Тепер же його ніби підмінили. Вже розповідає і про любов, і про соціальну складову: все ж таки і закохатися хоче, і поширювати правильні меседжі про ветеранів. І тут Емма питає, яких жінок він не чекає на проєкті. Терен їй каже, що важлива щирість, щоб людина прийшла на проєкт не по підписників, марнославство і славу, а для знайомства.

Антонюк зауважує: «Дивися, ти амбітний чоловік. А що, якщо туди прийде амбітна жінка? За те, щоб більше людей її почуло, за те, щоби якось підняти свій соціальний статус». Терен каже: «Так, може, нам по дорозі буде?». І погоджується з Еммою, але зазначає, що дівчина тоді має чесно прокомунікувати, і її світогляд не має суперечити його світогляду. Ну там, знаєте, «какая разніца», вживання російської мови, переконання, що всі ветерани мають ПТСР.

І наостанок. Емма спитала, як Терен ставиться до того, що проєкт «Холостяк» називають сексистським. Адже група жінок конкурує за одного чоловіка. Олександр каже: «Кожна жінка йде туди свідомо. Ніхто нікого не змушує, ніхто нікого не притягує. Наскільки мені відомо, будь-яка жінка може в будь-який момент припинити свою участь у "Холостяку", може відмовитись від троянди. І навіть на першому побаченні, чи це буде там сьоме побачення, вільно сказати, що "я не хочу нічого з цим чоловіком, навіть спілкуватись". Будь ласка. Ніхто нікого ні до чого не змушує».

І продовжує: «А ще ж у нас є шоу "Холостячка", яке, власне, теж мусило б тоді мати приставку "сексистське". Але. Тобто це врівноважує, напевно, шанси одних і інших, тож я б не назвав це шоу прям сексистським».

Чесно кажучи, вже видно, як змінюється риторика Олександра Терена: що він говорив до оголошення про участь у проєкті й що говорить зараз. Стає трішки приторно, бо проєкт розхвалюють. Але чи не заслуговує «Холостяк» на критику хоча б через те, що із сезону в сезон дівчат показували пришелепкуватими дурепами? Навіть Холостячок. Емма проєкт особливо не критикує, а до відповіді про сексизм нічого не додає. І це здається трішки дивним, не в її стилі. А ще вона навіть хвалить проєкт за те, що це маскульт, який запросив ветерана.

Ми, звісно, сподіваємось на краще. І що СТБ таки змінить підхід сценаристів. Бо за Олександром Тереном спостерігатимуть навіть ті, хто ніколи не дивився цей проєкт про стосунки. І вони, і «Антоніна» не хочуть бачити награні драми за сценарієм та дівчат і Холостяка, яких покажуть дурачками.

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Усе — для сатисфакції своїх глядачок. Бодай через екран телевізора.
27 Вер 2024 16:00
1 711
Катерина Городнича
«Антоніна»
Тут одне з двох: або Антоніна після перегляду серіалів та шоу нарешті остаточно деградувала, або «Дизелі» знайшли додаткових сценаристів. Нам місцями навіть було смішно!
11 Вер 2024 12:00
7 137
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Хоча історія показує, що іноді краще, аби ці хіти не поверталися.
04 Вер 2024 13:30
1 480
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Хтозна, скільки списів за тридцять три роки української незалежності зламали диванні критики у дискусіях про Будапештський меморандум.
02 Вер 2024 17:04
745
Катерина Городнича
«Антоніна»
Колишній учасник американського шоу «Холостячка» здійснив камінгаут. Тепер він ідентифікує себе як жінку і вимагає, щоб зняли сезон «Холостячки» з трансгендерною персоною. Але є одне але.
23 Серп 2024 13:00
5 160
Катерина Городнича
«Антоніна»
Потрібні експертиза і розслідування. Нам здається, що актора Тараса Цимбалюка клонували. Інакше як він все встигає?
20 Серп 2024 20:30
3 615
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду