«Вони пройшли свій пік». Комік Іван Люленов поділився думками про «Квартал 95»

«Вони пройшли свій пік». Комік Іван Люленов поділився думками про «Квартал 95»

Комік та співак, капітан команди «Стояновка» в «Лізі сміху» вважає, що на студію чекає перебудова.
«Вони пройшли свій пік». Комік Іван Люленов поділився думками про «Квартал 95»
«Вони пройшли свій пік». Комік Іван Люленов поділився думками про «Квартал 95»
30 Трав 2024
1
1272

Своїми думками він поділився в шоу «Тур Зірками» на «Люкс ФМ». Зокрема, про те, чому «Квартал 95» втратив лідерство серед українських гумористичних проєктів.

Іван Люленов сказав: «Вони вже дуже дорослі. Вони пройшли свій пік. Можливо, у них зараз перебудова, і вони думають, що створити нового. Ця перебудова станеться, і вони будуть іншими. Може, вони будуть робити нові шоу, серіали, зроблять ставку на молодь».

Загалом зміни й так були: ми бачимо, що «Квартал 95» розширився — запросили молодих акторів, відомих своєю участю в «Лізі сміху», створили «Жіночий квартал», також існує «Єдиний квартал» (об'єднання всіх учасників). Але це не сильно допомогло.

Бо хоч і прийшла нова кров, проте жарти лишилися такими ж застарілими та сексистськими. Глобально нічого не змінилося, бо, можливо, треба було запрошувати не тільки нових акторів, але ще й нових сценаристів і ставити їм нові завдання. 

І очікувано «Квартал» продовжує втрапляти в скандали. Наприклад, нещодавно ми писали про їхній номер про поцілунки керівника рівненського ТЦК зі своїми співробітницями (який нібито таким чином передавав зашифровану інформацію).

Тоді цей номер обурив не тільки редакцію «Антоніни». Його почали обговорювати в мережі, а до користувачів соцмереж підключилися відомі медійники та військові. Наприклад, поетка, військовослужбовиця і парамедикиня Ярина Чорногуз закликала депутатів заборонити використання пікселю та мультикаму в гумористичних шоу і запровадити за це відповідальність.

І від слів перейшли до дій. Народний депутат Володимир Ар’єв подав депутатське звернення щодо можливого вчинення «Кварталом 95» злочинів, передбачених ст.ст. 114-1 (перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань) та 435-1 (образа честі та гідності військовослужбовця, погроза військовослужбовцю) КК України.

Проте Служба безпеки України не бачить підстав для відкриття досудового розслідування про образу честі та гідності військовослужбовців у цьому номері за цими статтями КК України. Депутат отримав відповідь від начальника Головного слідчого управління СБУ Андрія Швеця. Про це колеги писали ось тут.

Не спрацювало, на жаль, і нам, мабуть, ще довго доведеться терпіти «гумор» «Кварталу 95». Одна надія на перебудову, про яку говорить Іван Люленов.

Фото: інстаграм Івана Люленова, ютуб-канал Afisha World 

«Антоніна»
Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антонін
99 дн. тому
Образа честі війсковослужбовців, це коли країна будує мости та міняє бруківку, мобілізує людей, які заробляють на цю країну, та притримує в засідці мільйон силовиків, які отримують і отримували зарплатню з налогів, давали присягу, а тепер ловлять інших, щоб захищати злодіїв і ворів при владі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Хоча історія показує, що іноді краще, аби ці хіти не поверталися.
04 Вер 2024 13:30
1 218
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Хтозна, скільки списів за тридцять три роки української незалежності зламали диванні критики у дискусіях про Будапештський меморандум.
02 Вер 2024 17:04
567
Катерина Городнича
«Антоніна»
Колишній учасник американського шоу «Холостячка» здійснив камінгаут. Тепер він ідентифікує себе як жінку і вимагає, щоб зняли сезон «Холостячки» з трансгендерною персоною. Але є одне але.
23 Серп 2024 13:00
5 036
Катерина Городнича
«Антоніна»
Потрібні експертиза і розслідування. Нам здається, що актора Тараса Цимбалюка клонували. Інакше як він все встигає?
20 Серп 2024 20:30
3 283
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Про це нам повідомляють колеги, які поїхали робити репортажі з Курської області.
19 Серп 2024 18:10
804
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Тепер учасниця змагатиметься далі в команді Лари Фабіан.
19 Серп 2024 12:20
16 915
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду