«Вони пройшли свій пік». Комік Іван Люленов поділився думками про «Квартал 95»

«Вони пройшли свій пік». Комік Іван Люленов поділився думками про «Квартал 95»

Комік та співак, капітан команди «Стояновка» в «Лізі сміху» вважає, що на студію чекає перебудова.
«Вони пройшли свій пік». Комік Іван Люленов поділився думками про «Квартал 95»
«Вони пройшли свій пік». Комік Іван Люленов поділився думками про «Квартал 95»
30 Трав 2024
1
1050

Своїми думками він поділився в шоу «Тур Зірками» на «Люкс ФМ». Зокрема, про те, чому «Квартал 95» втратив лідерство серед українських гумористичних проєктів.

Іван Люленов сказав: «Вони вже дуже дорослі. Вони пройшли свій пік. Можливо, у них зараз перебудова, і вони думають, що створити нового. Ця перебудова станеться, і вони будуть іншими. Може, вони будуть робити нові шоу, серіали, зроблять ставку на молодь».

Загалом зміни й так були: ми бачимо, що «Квартал 95» розширився — запросили молодих акторів, відомих своєю участю в «Лізі сміху», створили «Жіночий квартал», також існує «Єдиний квартал» (об'єднання всіх учасників). Але це не сильно допомогло.

Бо хоч і прийшла нова кров, проте жарти лишилися такими ж застарілими та сексистськими. Глобально нічого не змінилося, бо, можливо, треба було запрошувати не тільки нових акторів, але ще й нових сценаристів і ставити їм нові завдання. 

І очікувано «Квартал» продовжує втрапляти в скандали. Наприклад, нещодавно ми писали про їхній номер про поцілунки керівника рівненського ТЦК зі своїми співробітницями (який нібито таким чином передавав зашифровану інформацію).

Тоді цей номер обурив не тільки редакцію «Антоніни». Його почали обговорювати в мережі, а до користувачів соцмереж підключилися відомі медійники та військові. Наприклад, поетка, військовослужбовиця і парамедикиня Ярина Чорногуз закликала депутатів заборонити використання пікселю та мультикаму в гумористичних шоу і запровадити за це відповідальність.

І від слів перейшли до дій. Народний депутат Володимир Ар’єв подав депутатське звернення щодо можливого вчинення «Кварталом 95» злочинів, передбачених ст.ст. 114-1 (перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань) та 435-1 (образа честі та гідності військовослужбовця, погроза військовослужбовцю) КК України.

Проте Служба безпеки України не бачить підстав для відкриття досудового розслідування про образу честі та гідності військовослужбовців у цьому номері за цими статтями КК України. Депутат отримав відповідь від начальника Головного слідчого управління СБУ Андрія Швеця. Про це колеги писали ось тут.

Не спрацювало, на жаль, і нам, мабуть, ще довго доведеться терпіти «гумор» «Кварталу 95». Одна надія на перебудову, про яку говорить Іван Люленов.

Фото: інстаграм Івана Люленова, ютуб-канал Afisha World 

«Антоніна»
Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антонін
25 дн. тому
Образа честі війсковослужбовців, це коли країна будує мости та міняє бруківку, мобілізує людей, які заробляють на цю країну, та притримує в засідці мільйон силовиків, які отримують і отримували зарплатню з налогів, давали присягу, а тепер ловлять інших, щоб захищати злодіїв і ворів при владі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У кожному випуску ведучий Олексій Суханов разом з експертами намагаються встановити справедливість. Виходить так собі.
12 Черв 2024 12:30
1 005
Катерина Городнича
«Антоніна»
Олександр Швачка з позивним «Вовк» відтепер вестиме ранкове шоу на ICTV2.
03 Черв 2024 15:20
822
Катерина Городнича
«Антоніна»
Напередодні фіналу шоу «Britain's got talent» (BGT) спочатку в соцмережах, а потім і в пресі почалася нова хвиля колотнечі через те, що в фіналі мало британців.
01 Черв 2024 11:00
1 042
Марина Крижня
«Антоніна»
Інфлюенсер, продюсер і підприємець уже колись працював на цьому каналі. Щоправда, на іншій посаді.
30 Трав 2024 16:32
267
Катерина Городнича
«Антоніна»
Подружжя ролерскейтерів Євген Ємельяненко та Влада Камишнікова вразили журі шоу «Британія має талант».
30 Трав 2024 10:00
2 233
Марина Крижня
«Антоніна»
Ведучий і волонтер поділився архівними фотографіями зі зйомок програми «Підйом» та «Вар'яти-шоу» у своєму інстаграмі.
29 Трав 2024 16:00
285
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду