Блогер стане ведучим. Новий канал оголосив, що Євген Таллер вестиме шоу «Неймовірні дуети»

Блогер стане ведучим. Новий канал оголосив, що Євген Таллер вестиме шоу «Неймовірні дуети»

Інфлюенсер, продюсер і підприємець уже колись працював на цьому каналі. Щоправда, на іншій посаді.
Блогер стане ведучим. Новий канал оголосив, що Євген Таллер вестиме шоу «Неймовірні дуети»
Блогер стане ведучим. Новий канал оголосив, що Євген Таллер вестиме шоу «Неймовірні дуети»
30 Трав 2024
0
266

Про шоу «Неймовірні дуети» ми вже писали ось тут. Ходили чутки, що Новий канал планує реінкарнацію культового «Шансу». Хоч формат і схожий, проте має трішки відмінностей. Наприклад, щотижня мінятимуться наставники. Канал уже розсекретив двох — ними стануть співачка Kola та співак Monatik.

І ось нарешті ми дізналися ім'я людини, яка стане ведучим цього шоу. Він не мінятиметься з програми в програму, цю роль на себе взяв інфлюенсер, продюсер, підприємець Євген Таллер, з яким «Новий канал» має 10 років співпраці.

Як же він потрапив на телебачення? Таллер навчався на менеджера готельно-ресторанного бізнесу та відвідував заняття в Інституті кіно й телебачення. Тоді, як він сам розповідає, і почав мріяти працювати в кадрі. Разом із друзями пробував знімати проєкти та просив телеканали взяти їх в ефір.

«І на третьому чи четвертому курсі створили ранкове шоу! Воно йшло на маленькому каналі з невисоким рейтингом, але саме там відбулися мої перші кроки в ролі телеведучого. Потім ми зробили ще одне шоу — вечірнє. Його дивилися 14 людей, включаючи наших родичів (усміхається). Нам із друзями здавалося, що ось вона — популярність! Але окрім того, що нас впізнавала бабуся, яка продавала пиріжки на Печерську, ми не відчували її більше ні в чому», — розповів про свої перші кроки на телебаченні Євген Таллер пресслужбі «Нового каналу». 

Після цього Євген почав працювати гостьовим редактором на Новому каналі в програмі «Зірки під гіпнозом». А пізніше перейшов на посаду сценариста. Відтак був проєкт «Хто проти блондинок?», після якого він пішов з каналу, почав вкладатися в ютуб та диджитал і згодом блогерство.

«Близько чотирьох-пʼяти років по тому Friends Production, з якими зараз ми реалізуємо проєкт "Неймовірні дуети" для Нового каналу, запросили мене вести шоу "Зірки, чутки & Hallywood". Тож маю досвід роботи в кадрі.  

І ось зараз стежка знову повернула в напрямку роботи на телебаченні. Відверто кажучи, якби це був не Новий, то з великою долею ймовірності я б не погодився. До того ж "Неймовірні дуети" — дуже цікавий формат. Більшість з нас виросли на проєктах, у яких молоді артисти проявляли себе. Вірю, що "Неймовірні дуети" зможе подарувати нам нові імена на українській музичній сцені», — сказав Євген Таллер. 

Уже скоро побачимо (точну дату нам не кажуть), як Таллер перевтілиться з блогера у ведучого. А поки що триває кастинг, і всі охочі можуть подаватися на участь у проєкті. 

Фото: пресслужба Нового каналу

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У кожному випуску ведучий Олексій Суханов разом з експертами намагаються встановити справедливість. Виходить так собі.
12 Черв 2024 12:30
1 005
Катерина Городнича
«Антоніна»
Олександр Швачка з позивним «Вовк» відтепер вестиме ранкове шоу на ICTV2.
03 Черв 2024 15:20
822
Катерина Городнича
«Антоніна»
Напередодні фіналу шоу «Britain's got talent» (BGT) спочатку в соцмережах, а потім і в пресі почалася нова хвиля колотнечі через те, що в фіналі мало британців.
01 Черв 2024 11:00
1 042
Марина Крижня
«Антоніна»
Комік та співак, капітан команди «Стояновка» в «Лізі сміху» вважає, що на студію чекає перебудова.
30 Трав 2024 11:00
1 050
Катерина Городнича
«Антоніна»
Подружжя ролерскейтерів Євген Ємельяненко та Влада Камишнікова вразили журі шоу «Британія має талант».
30 Трав 2024 10:00
2 233
Марина Крижня
«Антоніна»
Ведучий і волонтер поділився архівними фотографіями зі зйомок програми «Підйом» та «Вар'яти-шоу» у своєму інстаграмі.
29 Трав 2024 16:00
285
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду