Астаф'єву на ТОНІСі не ображають, а Кассандра ще маленька

Астаф'єву на ТОНІСі не ображають, а Кассандра ще маленька

Вчора ресторан «Панорама» знову розпирало від зірковості та гламуру. Українська фото-шоу-біз-художниця Кассандра, в миру Олена Черненко, презентувала свою першу виставку «Імпровізація реальності». Вийшло мило, але не ново.   У призначений час - о
Астаф'єву на ТОНІСі не ображають, а Кассандра ще маленька
Астаф'єву на ТОНІСі не ображають, а Кассандра ще маленька
31 Лип 2009
0
12306

Вчора ресторан «Панорама» знову розпирало від зірковості та гламуру. Українська фото-шоу-біз-художниця Кассандра, в миру Олена Черненко, презентувала свою першу виставку «Імпровізація реальності». Вийшло мило, але не ново.
 
У призначений час - о 19.00 - порожнім залом ще блукали журналісти, розкручуючи дроти від мікрофонів, налаштовуючи диктофони й нишком позираючи на ще порожні столики для фуршету.
 
Сама художниця час від часу майоріла у віддалених темних закутках зали, але виходити на світло відмовлялася.
 
Потім почав підтягуватися народ: якась молодь і чудні «папіки» зі своїми моделевидними супутницями, на голову вищими за своїх кавалерів.
 
Перша хвиля пожвавлення - поява телеведучої Ольги Фреймут. Оля в елегантному бежевому позувала перед фотокамерами і люб'язно посміхалася. Потім поспіхом поглянула на роботи художниці й швиденько втекла.

Ольга Фреймут (Новий канал) позує фотографам

І навіть випиває на камеру

І тут, як то кажуть, прорвало. Один за одним пішли продюсери, ведучі, зірки естради й таке інше. Посипалися букети, привітання й гарячі поцілунки. Кассандру просто засипали трояндами й увагою. Обліпили з усіх боків і не відпускали аж до початку презентації.

 

 

Щось у дівчат з "Нікіти" зі смаком. Такі великі букети частіше фігурують на святах нещодавно збагатілих людей

Великі очі і міцні почуття Кассандри і Астаф'євої

І Матросов "бєз вопросов"

Філімонова завжди там, де гламурна типу краса

Гончарова і Філімонова роблять одна одній цьомки-бомки

І Кассандру хтось засмоктав

Фотограф Олександр Ктіторчук завжи в оточенні гарних дівчат

Ведучий викликав художницю на сцену й коротко пояснив, що вона, власне, хотіла сказати своїми роботами. Ну, крім того, що Олена імпровізувала з реальністю і бла-бла-бла, це ще й, виявляється, своєрідний протест. Він полягав у тому, що фотограф-фотошопер не уникає голого тіла, а дуже навіть навпаки. Тут, не відходячи від каси, влаштували міні-прес-конференцію. Кассандра розповіла, що:
 
1) фотошоп вивчала самостійно;

2) жіноче тіло їй подобається більше, ніж чоловіче, тому й оголених дівчат на фото більше. А може, як вона сказала, просто ще не доросла;

3) ідеї для робіт бере зі своїх снів ...
 
Багато говорити не хотіла, мовляв, у неї ангіна й горло дуже бо-бо. Під кінець ведучий змусив велику Кассандру зняти сукню. А під нею... Ще одна сукня, тільки із зображенням оголених частин жіночого тіла.

Друга шкіра Кассандри

І ніжки такі тоненькі, худенькі

Не встигла художниця злізти зі сцени, як її обступили журналісти з проханнями про ексклюзивні інтерв'ю. І чхали вони, що в неї хворе горло.
 
А поки тривала битва за коментарі, зала наповнювалася зірками. Навіть у затемненому приміщенні було нескладно впізнати Машу Фокіну в гламурних окулярах та з легкими кучерями. Не знаю чому, але саме такий образ залишився в моїй пам'яті з першої появи Маші на екрані. Прослизнула повз репортерів і продефілювала на терасу. Де курили, пили й вели світські розмови решта зіркових гостей.
 
Більш феєрично засвітилася наша транссексуальна Монро з букетом ромашок. Вся в сяючих камінцях та з палкими очима, явно маючи намір затьмарити всіх довкола, вона обмацувала експонати й позувала перед камерами.

Світ фантазій маленької кон'юнктурниці

Циганка Аза, а далі самі знаєте...

Самотня жіночка з діркою в душі крокує назустріч своєму жахливому майбутньому. І правільно, доця, бійся... В таких панчохах тобі світить пекло, страшне і невблаганне...

І тобі, курилка картонна

Астаф'єва, тебе б так

Фі, брудні пацанки

Ізвращєнкі

Тут до неї приєдналася й сама винуватиця свята. І зі словами: «Вот тебе ромашки!» вони вже в двох енергійно кривлялися перед фоторепортерами.

На виставці була одна цікава фотографія, на котрій Даша Астаф'єва пере собачок. Вийшов образ такої собі богемної домогосподарки. Як прокоментувала це сама Кассандра, «у Даши была собачка, которой она очень хвалилась. Я ей предложила прийти в студию вместе с питомцем. Ну и как-то так заигрались, в результате получили вот такую картину».

Чьотириголова Астаф'єва

А не шкода було Астаф'євій свого цуцика? З цим питанням я підійшла до Даші, навколо якої вже стояла черга журналістів - як за ковбасою за СРСР. Даша охоче давала коментарі, знайомилася й тиснула руку кожному журналісту. На моє запитання відреагувала з посмішкою: «Чика, моя собака, не самом деле очень прикольная. И с ней ничего не случилось, нервного приступа у неё не было. В таком положении, в котором она изображена, она повисела буквально две секунды. Ей абсолютно не больно. Наоборот, ей приятно внимание. Она такая счастливая была».
 
Не втратила я й можливості розпитати Дашу про її нову роботу на ТОНІСі. Мовляв, що там про невиплачену зарплатню? Очі зірки округлилися й виказали відверте здивування: «На канале очень хороший коллектив. Я была поражена тем, насколько люди поддерживают друг друга, с какой самоотдачей работают. Я не думаю, что они бы так работали, если бы им не платили. И лично меня в этом плане тоже никто не обижает».
 
А тим часом активність пішла на спад: халявні канапешки та шампанське зробили свою справу. В залі стало душно й майже всі гості повсідалися на терасі.
 

Пішла і я подихати свіжим повітрям.

 

Цьом. Ваша Дуся

 

Фото Яни Новоселової, Серія Полежаки

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Муся вдруг решила, что она уже слишком серьезная барышня, чтобы ходить в гламурные клубы, и в пятницу отправилась на закрытый прием, на минуточку, депутатского клуба «Парламент». Но я, честно говоря, подозреваю, что больше всего на вечер депутатск
19 Груд 2011 15:56
9 712
ДУСЯ
Как вы знаете, мы с Катасоновой-младшей обожаем всякие празднества и вечеринки, у нас на них, как говорится, просто чуйка. И вот совсем недавно запах вкусной еды, доносившийся из галереи «Партком», заманил нас на особый праздник - пятилетие журнал
05 Груд 2011 12:45
7 968
ДУСЯ
«Седлай лошадь, захвати кольт и ничего не ешь - будет сытно, жарко и шумно», - сказала мне Дуся, отправляя на ковбойскую вечеринку журнала XXL в паб Dakota. Я, признаться, недолго сопротивлялась, все-таки в приглашении обещали крепкий алкоголь и в
05 Груд 2011 10:06
7 361
ДУСЯ
Сегодня на экраны выходит картина «Высоцкий. Спасибо, что живой», которую уже смогут посмотреть все желающие. Как проходил VIP-показ, мы уже с сестрой вам рассказывали. Ну а сейчас о том, как на премьеру сходили московские звезды.   Очередь в ки
02 Груд 2011 15:43
15 457
ДУСЯ
Побывав вчера на допремьерном (кстати, на день раньше, чем в Москве) показе фильма «Высоцкий. Спасибо, что живой», я уже поделилась впечатлениями о картине и «зашифрованном» исполнителе главной роли. Следом за прессой оценить творение сценариста
29 Лист 2011 17:05
11 211
ДУСЯ
Моя любимая ведущая Юлия Высоцкая презентовала свой ресторан «Ёрник» московскому бомонду. Презентация прошла тихо и практически по-семейному: членами семьи Михалковых-Кончаловских, честно говоря, можно заполнить не один банкетный зал, а уж неболь
24 Лист 2011 10:35
20 861
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду