У кінопродюсерів Анни і Володимира Яценків народилась дівчинка. Славімо її!

У кінопродюсерів Анни і Володимира Яценків народилась дівчинка. Славімо її!

Доньку назвали Уляною. Щасливий батько подякував дружині за чудову командну роботу.
У кінопродюсерів Анни і Володимира Яценків народилась дівчинка. Славімо її!
У кінопродюсерів Анни і Володимира Яценків народилась дівчинка. Славімо її!
5 Квіт 2024
0
1418

Девелопмент проєкту «Уляна» відбувався в напруженій атмосфері, адже Володимир Яценко наразі ще й служить в ЗСУ. На постпродакшн Уляна прийшла з такими результатами: вага — 3170, зріст — 51 см. Дата виходу в прокат — 5 квітня, о 12:00.

Командою Яценки працюють не лише над покращенням демографії в Україні, але й над розвитком вітчизняного кінематографу. Володимир і Анна разом заснували свій продакшн ForeFilms. Тож Асоціації продюсерів України варто одразу підготувати посвідчення для Уляни Яценко. Бо якщо в тебе мама — продюсерка і тато — продюсер, то генетично ти — продюсер.

Володимир Яценко славиться своєю бездоганною чуйкою на потенціал якісного фестивального кіно. Свого часу він продюсував фільм Нарімана Алієва «Додому», дві картини Валентина Васяновича —«Атлантида» і «Відблиск», а також «Люксембург, Люксембург» Антоніо Лукіча.

Яценко у фейсбук-пості закликає славити народження його доньки. А ми, в свою чергу, закликаємо сходити подивитись у кінотеатрах черговий його продюсерський проєкт — фільм Ірини Цілик «Я і Фелікс».

Фото: фейсбук-сторінка Володимира Яценка

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
«Антоніна»
Подія трапилася 28 квітня біля Українського дому, в якому проходили виставка Алли Горської «Боривітер» та показ фільму Ірини Цілик «Я і Фелікс».
29 Квіт 2024 17:00
631
Лєна Чиченіна
Сподіваюся, ця розмова дасть відповідь на багато питань, які активно обговорюються серед представників кіно- та серіальної індустрії.
28 Квіт 2024 13:00
2 281
Катерина Городнича
«Антоніна»
У світі, де люди дізнались, що таке сексизм і об’єктивація, конкурси краси поступово втрачають актуальність. А от для штучного інтелекту все тільки починається.
27 Квіт 2024 13:40
712
Катерина Городнича
«Антоніна»
Секція серіалів 19-го конкурсу Держкіно зібрала невеличкий гурток продакшенів, сценаристів і режисерів (до десятка), які рясно розпорошені по всіх 25 заявках розділу.
19 Квіт 2024 17:00
4 255
Марина Крижня
«Антоніна»
Кіберспортивний та спортивний коментатор став гостем нового випуску програми «Пряма червона» з Фоззі та Валерієм Літонінським. Вілат багато говорив про проблеми спортивної журналістики, поностальгував за програмами на телебаченні та зачепив питання грошей.
18 Квіт 2024 16:00
702
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду