Втік з України — обов'язково похвались. Ханумак пішов слідами Щегеля

Втік з України — обов'язково похвались. Ханумак пішов слідами Щегеля

Українським комікам пороблено? Мало виїхати з країни всупереч обмеженню, вони ще й влаштовують з цього публічну браваду.
Втік з України — обов'язково похвались. Ханумак пішов слідами Щегеля
Втік з України — обов'язково похвались. Ханумак пішов слідами Щегеля
5 Лип 2024
0
2805

Шоумен, ведучий і співак з найкоротшою співочою кар'єрою Руслан Ханумак похвалився в інстаграмі тим, що нарешті возз'єднався із сином у США. І все б нічого, врешті-решт, незважаючи на демарш стендапера Андрія Щегеля, який виїхав на гастролі й не повернувся в Україну, коміків досі випускають за кордон. Але він сам наголосив на тому, що виїхав не тимчасово: «Ніякий клімат та пальми, освіта та умови життя, і навіть виховання та любов Мами не замінять дитинство з батьком… Нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син ростиме з татусем».

При цьому, очевидно, в момент перетину кордону в нього відняло мову. І повернуло «язик».

Цілком очікувано, що Ханумак отримав хвилю обурених коментарів. Довелось виправдовуватися. Але вийшло непереконливо. Відколи відстрочка дає право на перетин кордону —незрозуміло. А також, як ця сама відстрочка на чотири місяці скасовує той факт, що шоумен збирається залишитися у США жити.

«Страшне перо не в гусака». Ханумак не вперше щось заявляє з упевненим обличчям, а потім виправдовується. Тут уже якщо осідлав браваду, то бикуй до кінця. Як той же вже згаданий Щегель, який прямим текстом в інтерв'ю заявив, що втік. Використав дозвіл на виїзд на гастролі і не повернувся. І дуже пишається собою. Він, до речі, зараз теж у США, насолоджується вільним продажем канабісу.

Ханумак же, як бачимо, від бахвальства «я не читаю коменти тих, хто мене не любить» перейшов до натяків «пожалійте мене, я хворий». Вийшло не дуже.

Руслан Ханумак прославився завдяки «Лізі сміху». Він був капітаном команди «Заінька», переможцем шоу «Розсміши коміка», а згодом став актором та автором студії «Квартал 95».

Скандально ж прославився Руслан після того, як спробував стати ще й музичною зіркою. Якщо метою співочої кар'єри є впізнаваність пісні, то Ханумак мав шалений успіх. Його «Дику дичку» не знає хіба якийсь пустельник у печері. Тому що це особливий талант — уміти так зашкваритись. Тоді його звинуватили в сексизмі і приниженні дівчат, які воюють. Після хвилі обурення він заявив, що на цьому його стрімка музична кар'єра завершується.

Але «Дика дичка» назавжди залишилась брендом самого Ханумака. Зокрема у вигляді тату.

Тож іноді краще жувати. А не співати і не робити зухвалі пости. Російські ЗМІ вже зараз із захватом пишуть, що «друг і соратник Зеленського втік у США».

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Ігор Калинець, Віталій Портников, Святослав Вакарчук, Сергій Жадан, Влад Троїцький, Сергій Буковський, — всі ці люди у різні роки тримали в руках цю нагороду. Нині до їхньої когорти долучилося ще одне ім’я: Тетяна Пилипчук.
11 Вер 2024 17:00
715
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Антоніні до такого солідного віку ще далеко, але обмінятися досвідом з колегами ніколи не завадить.
10 Вер 2024 19:03
3 248
Катерина Городнича
«Антоніна»
Анджеліна Джолі написала передмову до проєкту Amnesty International — дитячої книжки «Ці права — ваші права».
04 Вер 2024 12:30
836
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Якщо ви думали, що все погано, то так. Усе погано.
01 Вер 2024 15:30
25 102
Надія Заварова
«Антоніна»
І «оживлює» навіть ритуальні послуги.
28 Серп 2024 18:00
3 209
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
І це точно не про чеченців.
28 Серп 2024 12:20
1 410
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду