Головред «Ліруму» Олексій Бондаренко змінює свою роль у виданні. Що ж це робиться?

Головред «Ліруму» Олексій Бондаренко змінює свою роль у виданні. Що ж це робиться?

Робиться те, що трапляється з будь-яким головредом, який любить писати.
Головред «Ліруму» Олексій Бондаренко змінює свою роль у виданні. Що ж це робиться?
Головред «Ліруму» Олексій Бондаренко змінює свою роль у виданні. Що ж це робиться?
9 Лип 2024
0
822

Любить писати, але не може — бо весь час займається адміністративною роботою або вичитуванням текстів інших. Антоніна розуміє цей біль, як ніхто. 

Отже, головний редактор та засновник медіа про нову українську культуру «Лірум» Олексій Бондаренко в соцмережах написав таке. 

«З цього місяця я переходжу до більш стратегічної ролі в LiRoom і хочу віддати більше оперативних задач на нашу потужну команду.

З менеджменту в нас є Яна Кузяк — шефредакторка видання, через яку проходить майже весь контент і інфопартнерства. У нас є Anastasiia Denezh, яка де-факто виконує обов'язки директорки медіа.
Я ж хочу знову почати писати тексти (коли займаєшся операційкою на тексти постійно часу не вистачає), робити ще більше контенту для "Звучить!" і, сподіваюся, таки повернутися до написання книжки "100 українських альбомів". Продовжувати робити "Зорепади релізів", збирати донати та поступово готуватися до другого Підсумкового Зорепаду. Писати й випускати пісні з Black Balloon (тим паче ми зараз розбудовуємо нову студію).
Короч, хочу бути кориснішим для української музики й культури, ніж зараз.

Для аудиторії принципово нічо не змінюється, але для мене — так».

Антоніна пішла до Олексія по роз'яснення й анонси. Особливо щодо ютубу. На «Звучить!» він розповідає, зокрема, про різні яскраві явища в музичній індустрії та пояснює, як воно все працює. Ну, приміром, чому Дуа Ліпа така популярна. 

Отже, Олексій мені відповів наступне. Про сайт:

«Я займаюся "Лірумом" 12 років і, мені здається, прийшов час навчитися делегувати. У мене зараз команда, яка, на мою думку, впорається і з контентом, і з менеджментом, і з економікою видання. Я ж планую долучатися до загального планування й стратегування. Також сподіваюся, що вивільниться час знову почати писати рецензії та аналітичні матеріали».

Трішки анонсів на ютуб:

«Ми продовжуємо нашу серію про феномени світових зірок. Наступними, наприклад, будуть Twenty One Pilots. У коментарях ще дуже просять Лану Дель Рей. Мені ще було б цікаво розібратися з зірками корейської сцени.

Плюс, видно, що наша аудиторія любить наші з Владом подкасти. Вони, звісно, набирають менше переглядів, але й тривають близько години! Тож їх теж будемо випускати. Також думаємо над запуском якихось регулярних форматів, на кшталт огляду новинок, але це ще в планах».

І по книжці. Зараз, до речі, багато людей (не письменників) з різних сфер почали активно писати книжки. Отже, є запит на просвітництво — що і як працює в нашому шоубізнесі, кіно, гастросфері і так далі. 

«У мене була попередня домовленість із великим українським видавництвом, але, на жаль, я так і не зрушив з місця за останні місяці. Хоча мені здається, ми зараз в унікальному моменті для написання "100 українських альбомів" — бо більшість із фігурантів цього дослідження ще можуть від першої особи розповісти про свою творчість».

Ну а поки Олексій думає над книжкою — можна подивитися кіно. У серпні вийде документальний фільм про Назарія Яремчука. І Антоніна обіцяє вам про нього написати, бо вже встигла подивитися. 

ФОТО: фейсбук Олексія Бондаренка

 

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Анджеліна Джолі написала передмову до проєкту Amnesty International — дитячої книжки «Ці права — ваші права».
04 Вер 2024 12:30
695
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Якщо ви думали, що все погано, то так. Усе погано.
01 Вер 2024 15:30
23 982
Надія Заварова
«Антоніна»
І «оживлює» навіть ритуальні послуги.
28 Серп 2024 18:00
3 067
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
І це точно не про чеченців.
28 Серп 2024 12:20
1 266
Катерина Городнича
«Антоніна»
Ірина Славінська відтепер виходитиме в ранковий ефір французького радіо із замальовками з життя українців.
27 Серп 2024 17:40
539
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Антоніна від посилу роботи в захваті. Як і багато користувачів соцмереж.
26 Серп 2024 15:15
1 139
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду