Бренда і Ділан знову разом. Не стало акторки Шеннен Догерті

Бренда і Ділан знову разом. Не стало акторки Шеннен Догерті

Їй було 53 роки. Дев'ять із них вона боролася з раком грудей.
Бренда і Ділан знову разом. Не стало акторки Шеннен Догерті
Бренда і Ділан знову разом. Не стало акторки Шеннен Догерті
14 Лип 2024
3
106621

Олди тут? Хто вболівав за пару Ділана з Брендою замість Ділана з Келлі? Я. І дуже засмутилася, коли після четвертого сезону Бренди більше не було в серіалі. 

Якщо для вас комбінація цифр 90210 – це не пін і не код від сейфа, а адреса на Беверлі Хіллз, то сьогодні вам, як і нам, буде сумно. Не стало вже другої зірки культового для тих, кому як мінімум за 35, серіалу. Спочатку в 2019-му у віці 52 років помер Люк Перрі (Ділан), тепер — Шеннен Догерті (Бренда). 

Першими опублікували сумну новину в журналі «PEOPLE», посилаючись на ексклюзивне підтвердження від багаторічної піарниці Шеннен Леслі Слоан:

«З важким серцем я підтверджую смерть актриси Шеннен Догерті. У суботу, 13 липня, вона програла боротьбу з раком після багатьох років боротьби з недугою. З нею поруч були її близькі, а також її собака Боуї. Сім’я просить залишити їх на самоті в цей час, щоб вони могли спокійно сумувати».

У зірки «Беверлі-Хіллз 90210» вперше діагностували рак молочної залози в 2015 році. Тоді вона перемогла хворобу і досягла ремісії. У листопаді 2023-го акторка розповіла тому ж таки журналу «PEOPLE», що рак повернувся і в неї 4-та стадія. І на той час хвороба поширилася вже й на кістки. А згодом і на мозок.

В 2019-му звістка про смерть Люка Перрі її дуже вразила. В цей самий час лікарі їй повідомили, що після кількарічної ремісії її рак повернувся.

«Це було справді шокуюче. Так дивно, що в мене такий діагноз, а хтось, хто на вигляд абсолютно здоровий, пішов першим», — сказала Догерті в ефірі «Доброго ранку, Америко» у 2020 році. 

Шеннен Догерті багато працювала, але запам'яталася всьому світу в першу чергу двома знаковими ролями: Бренда Волш із серіалу «Беверлі-Хіллз, 90210», прем’єра якого відбулася в жовтні 1990 року, та Прю Геллівелл, найстарша з трьох сестер-відьом із «Всі жінки — відьми». Окрім головної ролі в другому серіалі, вона також зняла кілька епізодів, покинувши шоу в кінці третього сезону в 2001 році.

У 2019 році вона приєдналася до телевізійного перезапуску «Беверлі-Хіллз, 90210», знову зігравши вже дорослу версію Бренди Волш.

Також Шеннен підтримувала Україну та українців у війні з Росією. Вона не раз постила в своєму інстаграмі фото результатів обстрілів і писала про людські жертви, руйнування та закликала шанувальників тиснути на свої уряди, вимагаючи ще більшої допомоги Україні. 

«Те, що відбувається в Україні, — жахливо. Невинні цивільні люди стають мішенню, коли намагаються втекти, підійти за їжею, сісти на велосипед. Зв'язані руки, кулі в головах, зґвалтування жінок та дітей, яких потім убивають. Якщо ви досі не знаєте про звірства, які творяться за наказом Путіна, то повинні усвідомити це... Його солдати, його найманці вчиняють жахливі воєнні злочини. Проти цивільних. Проти дітей. Мені байдуже, на чиєму ви боці, ви кажете, що винні обидві сторони. Але Путін — монстр, і ті, хто вчиняє подібні дії проти мирних жителів, нічим не кращі».

«Антоніна»
Теги
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ольга
54 дн. тому
А я саме з олдів. І так, я теж уболівала за Ділана і Бренду. Так до кінця серіала і не змирилась з парою Ділан і Келлі. Якась ця пара неорганічна була. Співчуття родині і близьким Шеннен...
Ольга
54 дн. тому
А я саме з Олдів. І так, я теж уболівала за Ділана і Бренду. Так до кінця серіала і не змирилась з парою Ділан і Келлі. Якась ця пара неорганічна була. Співчуття родині і близьким Шеннен...
Лев
54 дн. тому
Я з таких, що бачив серіал значно пізніше (через мій вік). Дуже велика втрата. Боляче тепер дивитися, бо без Шеннен неможливо уявити "90210".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Анджеліна Джолі написала передмову до проєкту Amnesty International — дитячої книжки «Ці права — ваші права».
04 Вер 2024 12:30
695
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Якщо ви думали, що все погано, то так. Усе погано.
01 Вер 2024 15:30
23 983
Надія Заварова
«Антоніна»
І «оживлює» навіть ритуальні послуги.
28 Серп 2024 18:00
3 067
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
І це точно не про чеченців.
28 Серп 2024 12:20
1 266
Катерина Городнича
«Антоніна»
Ірина Славінська відтепер виходитиме в ранковий ефір французького радіо із замальовками з життя українців.
27 Серп 2024 17:40
539
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Антоніна від посилу роботи в захваті. Як і багато користувачів соцмереж.
26 Серп 2024 15:15
1 139
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду