Газета Дніпропетровської обласної ради "Зоря" назвала Київ... "столицей хохлов"

Газета Дніпропетровської обласної ради "Зоря" назвала Київ... "столицей хохлов"

Це кричуще неподобство сталося у виданні «Зоря-город»  № 33/22 (422/22) від 14 серпня 2013 р.
Газета Дніпропетровської обласної ради "Зоря" назвала Київ... "столицей хохлов"
23 Серп 2013
0
3048

Це кричуще неподобство сталося у виданні «Зоря-город»  № 33/22 (422/22) від 14 серпня 2013 р. На останній 16 сторінці в кросворді, який чомусь названо «естонським» (на яких, до речі, підставах? Нічогісінько естонського там немає! I do not know), в питанні № 18 по вертикалі читаємо: «Столица хохлов». І нижче, під кросвордом у тексті, що догори дригом, під тим же вісімнадцятим номером відповідь - «Киев».

Не стерпівши завданої образи національним почуттям , зателефонував до приймальні редакції за номером 27-16-52 і зажадав вибачень.27967 Як перед всіма українцями, так і переді мною персонально.25682.gif  Спочатку мені сказали, що це звичайна опечатка. 44.gif Та яка ж це, до біса, "опечатка"? Це ж не помилка в слові!

Потім мовили, що це недогледіла пенсіонерка, яка заміщала коректоршу, котра пішла у відпустку.laie_48 А ще патякали , що цей кросворд гумористичний. То, виходить, "Зоря" так жартуєте? Їй смішно? Українцям має бути весело, коли їх називають "хохлами"? Ах ви ж ...Censorship!
Mauridia_271

По цьому телефону я говорив (точніше, визнаю, горлав) з трьома особами, в тому числі і з головою спостережної ради друкованого видання Сергієм Чернявським.

Розлючений, я волав їм у слухавку, 45.gif що проституюючи журналістську професію, вони  деградували не лише морально, а й інтелектуально. З ума-розуму геть усі повиживали! Спаскудили газету до неможна своїми безкінечними вілкулами і удодами (Євген Удод - голова облради) на пару з ВікторФедоричемЯнуковичем і партією регіонів. worthy В публікаціях "Зорі" - відродження вже навіть не брежнівщини, а сталінізму! pion
sps

Не добираючи слів, назвав їх, манкуртів, по всякому. Бо таки заслужили, трясця їм, безбатченкам! За образу національної честі і гідності УКРАЇНЦІВ! Та ще й напередодні свята Незалежності! Це  ж треба!

Та за таке головреда офіційного органа обласної ради Ксенію Зайцевуgirl_hospital - негайно у відставку як і всю редколегію включно з головою спостережної ради! Із занесенням суворої догани у трудові книжки!t2443

MegaphoneЗакликаю  всіх національно-свідомих українців висловити своє обурення за вказаним у тексті номером телефону. Код Дніпропетровська - 0562

Читай також:

Як дніпропетровська «Зоря» городян «киданула»

Губернатор Вілкул - ..."золоте дівча" Дніпропетровщини? Газета облради представила читачам голову ОДА в новій якості

Голова ОДА Олександр Вілкул - зірка дніпропетровського телеефіру!

«Вілкул» - молоде ігристе старого розливу

Олександр Вілкул - совковий русифікатор-українофоб, узурпатор і нарцис

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 195
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 649
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду