Як уберегтися від СНІДу – рецепт НТКУ

Як уберегтися від СНІДу – рецепт НТКУ

Останнім часом прес-служба Національної телекомпанії України, яка після звільнення в повному складі пережила ренесанс і катарсис, незмінно тішить вашу Дусю. Наприклад, напередодні Дня пам’яті жертв Голодомору вона повідомила, що, мовляв, керів
Як уберегтися від СНІДу – рецепт НТКУ
Як уберегтися від СНІДу – рецепт НТКУ
2 Груд 2008
0
8498

Останнім часом прес-служба Національної телекомпанії України, яка після звільнення в повному складі пережила ренесанс і катарсис, незмінно тішить вашу Дусю. Наприклад, напередодні Дня пам’яті жертв Голодомору вона повідомила, що, мовляв, керівництво телекомпанії просило Президента перенести урочистості на інший день, щоб канал міг спокійно транслювати «Дитяче Євробачення». А тепер ось з нагоди іншого знакового дня – 1 грудня, всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІД – дала пораду, як убезпечитись від чуми двадцятого (а також двадцять першого) століття:

«Якщо кожний зробить свій маленький внесок у вирішення питання СНІДу і донесе хоч крихту інформації до суспільству – створить певний резонанс у громадськості, то ми зможемо запобігти розповсюдженню нищівної хвороби XXI сторіччя.

Успіху ми досягнемо тільки об’єднавши зусилля!

На кінець, ранкові пробіжки, термометр, чай з лимоном, ніяких цигарок, вітаміни, гороскоп, тренажери, вегетаріанство, пряма постава, марлева пов’язка про всяк випадок, подалі від «сумнівних типів» і, найголовніше, не забивайте собі голову дурницями. Тільки це дуже дивна позиція у світі, де на СНІД хвора величезна кількість людей, а ВІЛ-інфікованих в кілька разів більше.

Ми можемо врятувати себе та своїх близьких, але для цього нам потрібно діяти. Тож, бережіть своє здоров’я, дбайте один про одного та не залишайтеся байдужими до горя інших».

Прочитавши це (особливо виділений фрагмент), ваша Дуся довго думала над словосполученням «на кінець», і нарешті дійшла висновку, що це залишки якоїсь відцензурованої рекомендації. Можливо, на цьому місці мала бути чиясь реклама або продакт плейсмент? Треба буде подивитись в Інтернеті на дозвіллі, чи виготовляють презервативи зі страусиної шкіри.

Коротше, бажаю прес-службі НТКУ пережити кризу в повному складі. Ви цікаві, Дуся таке любить!

Фото:photo-element.ru

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 466
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 365
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 271
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 166
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду