Яка роль Інтернету у розвитку моди?

Яка роль Інтернету у розвитку моди?

«Сьогодні, щоби тримати руку на пульсі моди, треба тримати її на мишці, переглядаючи фешн-блоґ». Карен Кей, фенш-експерт із Daily Mail14 березня у рамках UFW відбувся семінар Івана Родіка, якого привезла Дар'я Шаповалова. Сьогодні на найвідоміших
Яка роль Інтернету у розвитку моди?
Яка роль Інтернету у розвитку моди?
16 Бер 2009
0
5352

«Сьогодні, щоби тримати руку на пульсі моди, треба тримати її на мишці, переглядаючи фешн-блоґ». Карен Кей, фенш-експерт із Daily Mail

14 березня у рамках UFW відбувся семінар Івана Родіка, якого привезла Дар'я Шаповалова. Сьогодні на найвідоміших показах перевагу у спілкуванні надають пресовим та інтернет-журналістам, а не найвідомішим ЗМІ. Саме ця тенденція, як пояснила Дар'я Шаповалова, і зацікавила її, тож на цей тиждень моди привезли людину, що зможе пояснити це явище.

Хто такий Іван Родік?

Іван Родік - це один із найвпливовіших фешн-блогерів, житель Лондона, а тепер ще й новий постійний автор Топ-10, крім того, він фотографує найстильніших людей, яких зустрічає по світу, а на Українському тижні моди ще й став моделлю Ксенії Марченко для X`U.

Назва семінару «Як Інтернет змінює сучасну моду» налаштовувала дуже інтригуюче. Журналісти не знаходили відповіді на дане питання, доки пан Родік не почав говорити про фешн-блоги. (www.facehunter.org).

Тема інтригувала своїм багатообіцяючим формулюванням: «Вплив Інтернету на сучасну моду». Іван підготував презентацію, яка розкрила саме поняття фешн-блогів.

«Думаю, зрозуміло, що блоги створюються простими людьми, які мають що сказати цьому світу, і їх думки ніхто не обмежує, - намагався пояснити Іван, - адже, по-перше, користувачі Інтернету по всьому світу набагато більше довіряють таким, як вони самі, аніж «далеким» від них редакторам глянцевих видань. А по-друге, блоги дозволяють дивитися на тенденцію того, що насправді цінується у суспільстві, читати критичні чесні думки і бачити справжню тенденцію розвитку свого бізнесу».

У своїй презентації Родік поділив блоги не декілька категорій: street fashion, party fashion, self portrait, celebrities, fashion items, catwalk trends. Дуже популярними є street fashion - це підбірки фотографій із цікаво вдягненими людьми з вулиці, та party fashion-блоги - це фоторепортажі з найкрутіших вечірок Лондона, Нью-Йорка чи Лос-Анджелеса.

Сьогодні фешн блогерів починають запрошувати на найкрутіші покази світу, чого не можна було уявити ще два роки назад, і, більше того, популярні світові бренди тепер мріють потрапити в модні блоги. Свої блоги ведуть і такі видання як New York Times, Times-online, The Fashion blog.

Після семінару ресторатор Маргарита Січкар висловила своє задоволення, що нарешті хоч хтось пояснив значення Інтернету для розвитку тенденцій та піару.

Фото Інги Вишневської

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 472
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 369
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 294
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 170
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду