Леся Ганжа перемогла у змаганнях на яхтах

Леся Ганжа перемогла у змаганнях на яхтах

Від літа майже і сліду не залишилось. Усе навколо пожовкло і стало зовсім прохолодно. Проте навіть у таку погоду ми з Мусею сидіти вдома не збиралися. Одяглися тепленько й гайда гуляти неподалік річки. Бо, кажуть, дихати свіжим повітрям надзвичайн
Леся Ганжа перемогла у змаганнях на яхтах
Леся Ганжа перемогла у змаганнях на яхтах
12 Жов 2010
0
2875

Від літа майже і сліду не залишилось. Усе навколо пожовкло і стало зовсім прохолодно. Проте навіть у таку погоду ми з Мусею сидіти вдома не збиралися. Одяглися тепленько й гайда гуляти неподалік річки. Бо, кажуть, дихати свіжим повітрям надзвичайно корисно. Та ще й на додачу ми із кузиною опинилися у центрі подій. У принципі, як і зазвичай. Виявилося, що саме у тому місці і саме в той час, коли ми вирішили прогулятися, проходили яхтові змагання. Зараз розповімо, що ж там цікавенького відбувалося.

Єдина назва, яку ми добре запам''ятали - це яхта «Берендей». Ви, мабуть, здогадалися, саме «Берендей», що належить нашій колезі Лесі Ганжі, заступнику головного редактора «Телекритики», посіла перше місце у перегонах «Південна варта». Виявляється, такі змагання надважливі для київського яхтингу. «Південна варта» проводиться вже сімнадцятий раз у яхт-клубі Національного авіаційного університету (м. Українка).


Оскільки такі змагання - одна з останніх можливостей узяти участь у перегонах цього сезону, то в Українку збираються яхтсмени з усіх столичних клубів. Після «Південної варти» відбуваються хіба що перегони закриття сезону, які будуть влаштовані 16 та 17 жовтня. І на цьому finita la comedia! Сезон яхтингу завершено.

Леся розповіла нам, що її улюбленець «Берендей» перемагав уже багато разів, іще за тих часів, коли капітанами яхти були її тато і брат. Нещодавно судно повернулося після дворічної реконструкції, тому усім дуже цікаво, як воно себе поводитиме.

Слідкуючи за перегонами, ми, звичайно ж, не забували дихати свіжим повітрям. Погода була чудова ‑ виявилося, що саме така і потрібна для вдалого яхтингу.

За словами Лесі, у перший день вітрюган був нестерпним. Але, не зважаючи ні на що, їй треба було відкренювати. А для цього, зрозуміло, потрібно чимало сили. Тому дівчина про себе думала, х.., із нею, з фігурою, а їсти треба більше. Їсти треба за двох, щоби хоча з місця зрушити. Якщо ж мова йдеться про перемогу, то можна і за трьох поснідати, пообідати та повечеряти. Ееех... Ми з Мусею на цьому добре розуміємося.

"Перемога – це десь на 70% успіх капітана, а капітан у нас прекрасний – це Євген Дідик, майстер спорту, закохана у вітрила людина і надійний друг. А на решту важливих відсотків перемога залежала від нормальної роботи екіпажу – Вадима, Паші і, звісно, мене", - щиро переконана Леся.

Вітаємо з перемогою!

Дуся і Муся

Фото Павла Старостенка та з особистого архіву Лесі Ганжі

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 471
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 368
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 287
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 169
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду