Солистка группы Zebra разделась для Сергея Писаренко

Солистка группы Zebra разделась для Сергея Писаренко

Солистка группы Zebra разделась для Сергея Писаренко   Не можу сказати, що я в захваті від шоу «Хто проти блондинок?», але все ж таки інколи дивлюся його разом із своєю Мусічкою. Їй подобається дивитися на яскраві й незвичайні костюми учасниць.
Солистка группы Zebra разделась для Сергея Писаренко
Солистка группы Zebra разделась для Сергея Писаренко
11 Серп 2011
0
8601

Не можу сказати, що я в захваті від шоу «Хто проти блондинок?», але все ж таки інколи дивлюся його разом із своєю Мусічкою. Їй подобається дивитися на яскраві й незвичайні костюми учасниць.  

На зйомках чергової програми відома телеведуча та солістка дуету Zebra Олена Зебра постала перед публікою і телекамерами у відвертому образі зебри-амазонки.

Костюм Олени вийшов настільки ексцентричним і еротичним, що співачку просто засипали компліментами. Не втримався і головний герой шоу Сергій Писаренко, який вирішив не тільки поспілкуватися з найсексуальнішою зеброю планети, а й помацати її. А що стосується телеглядачів, то найближчим часом вони теж зможуть побачити сексуальну зебру-блондинку й оцінити її інтелект у програмі «Хто проти блондинок?».  

Варто нагадати, що навесні 2011 року Олена Зебра «роздяглася» для відомого українського дизайнера Олексія Залевського, представляючи на подіумі Ukrainian Fashion Week його колекцію одягу. Для Олени це був дебют в якості моделі, але дуже вдалий. Її фото з показу опублікували всі друковані та електронні видання СНД і зарубіжжя буквально за один день. Крім того, інтригуюча фотка була надрукована на першій сторінці рейтингової італійської газети la republika, настільки ж культової, як Time's для британців.    

 

Дуся          

Фото пресс-службы


 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я часто задумываюсь над тем, что же такое женская красота. Точно знаю, что это не 90-60-90, не идеально плоский живот и не длинные кудрявые волосы. Это комплекс, состоящий из никому не известных элементов. Но знаете, что самое важное? Женщине дл
11 Серп 2012 13:01
15 468
ДУСЯ
В этот зимний выходной день мы с Мусей присоединяемся к коллегам и спешим поздравить с 46-летием талантливого журналиста, успешного руководителя, генерального директора группы каналов «1+1» и просто замечательного человека Александра Ткаченко.
22 Січ 2012 10:00
4 366
ДУСЯ
Я недавно писала, как актриса, телеведущая, умница и просто красавица Лилия Ребрик вышла замуж за своего партнера по проекту «Танці з зірками» Андрея Дикого. А вот теперь появилась возможность еще и посмотреть, как это торжественное событие происх
27 Груд 2011 15:39
34 280
ДУСЯ
Пока победители «Шоу № 1» «Нереальные пацаны» решают, кого из своей команды придется отчислять в случае, если они выиграют в национальном отборе и поедут на «Евровидение», ребята решили сняться в новогоднем видео, где они пока еще все вместе. Пес
26 Груд 2011 13:15
7 166
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду