Обнаженные красотки с «Украины» задвинули Руслану Писанку

Обнаженные красотки с «Украины» задвинули Руслану Писанку

Обнаженные красотки с «Украины» задвинули Руслану Писанку
Обнаженные красотки с «Украины» задвинули Руслану Писанку
16 Лют 2011
0
11860

Я неодноразово розповідала вам, мої солоденькі, про своє різноманітне і насичене цікавими особистостями та подіями життя. Але певні деталі я все ж таки старанно приховувала. Настав час підняти завісу утаємниченості. До чорних сторінок існування Дусі належить боротьба із зайвими кілограмами. Експериментувала зі своїм тілом, і організмом також, я досить старанно: кремлівська, японська й кефірна дієти; роздільне харчування; спортивні навантаження; різноманітні вібромасажери та чаї для схуднення; тайські таблетки... Навіть Дусину світлу голову відвідували думки про хірургічне втручання. Все змінилося з появою в моєму житті першого сезону проекту «Оголена красуня» та його ведучого Ільяса Сахтара (хі-хі, защебетала, наче у дешевій рекламі пігулок від шкідливих звичок!). Пам'ятаєте, щодо цієї рокової зустрічі я вже інформувала, нагадую найголовніше.

«Оголена красуня» - це адаптація міжнародного формату How to look good naked (RDF Rights). Учасниці - жінки від 25 до 50 років, які незадоволені власною фігурою та вбачають причини своїх невдач саме в ній. Невпевнені у собі, без блиску в очах, скуті, вони вважають себе далекими від ідеалу і відчувають дискомфорт серед оточуючих. За допомогою ведучого, професійного стиліста і просто красунчика Ільяса, та кращої подруги учасниць, психолога Ольги Говорової, жінки не лише перевтілюються, але й за короткий час починають вірити у власну чарівність і привабливість свого тіла.

Краща подруга учасниць - психолог Ольга Говорова

«Вони звикли одягатися в темряві, намагаються зайвий раз не дивитися на себе в дзеркало, оскільки вважають своє тіло непривабливим, рідко ходять по магазинах (адже зазвичай чують ту саму відповідь: «Вибачте, але ваших розмірів у нас немає!»), не бувають на пляжі й зі співчуттям та сльозами дивляться на своє відображення. Навіть знімки в повний зріст для анкети зроблено без голови, бо ці люди не асоціюють себе зі своїм тілом. Вони живуть у постійному порівнянні з іншими та розуміють, що далекі від стандартів світу краси й гламуру», ‑ розповідають організатори проекту телеканалу «Україна».

Завдяки шоу, аналоги якого є в Британії, Франції, Німеччині, Польщі та інших країнах світу, багато українських жінок зможуть нарешті повірити у свою красу й зрозуміти, що вони прекрасні такі, якими вони є.

У першому сезоні «Оголеної красуні» взяли участь дев'ять героїнь. Проект кардинально змінив долі цих учасниць. У житті Світлани Пшеничної з'явилися нові цікаві люди, вона отримала пропозицію стати експертом-астрологом популярного телешоу (астрологія - її хобі). Крім того, Світлана організувала жіночий клуб «Для тих, чия вага далека за 65 кг» і тепер сама допомагає жінкам боротися із комплексами. Людмила Костюк завдяки проекту вперше за тривалий час знову відчула себе коханою й бажаною - одразу після участі в шоу вона зустріла чоловіка своєї мрії. А наймолодша учасниця Ірина Комаровська (22 роки) після проекту отримала і цікаву роботу, і перші відносини.

Стосовно другого сезону, зйомки фінальної частини якого ми з Мусею, звичайно ж, не могли пропустити, то він частково буде відрізнятися від попереднього. Якщо в першому брали участь просто жінки зі своїми комплексами, цього разу з усіх бажаючих вибрали вісім представниць із характерною для більшості українок фігурою. Окрім того, у програмі тепер будуть ще й коментарі психолога щодо зв'язку невдоволення своїм тілом й психоемоційним станом і зовнішнім виглядом жінки та поради із приводу подальших дій у такій ситуації. Ви зможете побачити випуски на каналі «Україна» вже із квітня.

Ми із Катасоновою-молодшою звернули увагу на те, що більшість учасниць (як першого, так і другого сезонів), займаючись юриспруденцією, бухгалтерією та іншими «сухими» професіями, після проекту звільняються і починають нове творче життя у різних його проявах.

Тому Руслані Писанці, «фабрикантці» Елізабет й іншим зірковим володаркам пишних форм доведеться бути пильнішими, адже дуже скоро із проекту ТРК «Україна» наступатиме важка артилерія впевнених, чарівних і творчих «оголених красунь».

А нам із Мусиндою до їх рівня ще довго зростати!

Щиро ваші Мусинда та Дульсинея Катасонови. Цьом!

Фото Евгении Петрученко

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
В декабрьском номере «Эсквайр-Украина», посвященном "Героям и злодеям" этого года, среди прочего отмечено, что из-за поведения модели, то есть Романа Скрыпина, впервые была отменена фотосессия в журнале. Я, разумеется, решила разузнать, что
24 Лист 2014 13:40
4 717
ДУСЯ
Как вы уже знаете, редакция «Эха Москвы» встречалась вчера с акционером, главой «Газпром-медиа холдинга», владеющим 66% акций радиостанции, Михаилом Лесиным в связи с конфликтом, развернувшимся вокрут твита ведущего радиостанции Александра Плющева. К
19 Лист 2014 17:05
3 732
ДУСЯ
Новости канала ICTV «Факты» отметили свое 14-летие, и похвалили себя в эфире как могли: показали сюжет о том, как менялась программа за это время, а коллеги, бывшие и настоящие, расточали комплименты команде. Особенно впечатляющей была похвала Але
19 Вер 2014 13:51
2 952
ДУСЯ
Как уже писала Дуся на прошлой неделе, с 3 сентября под слоганом «Проверка на совесть» на телеканале «1+1» стартует авторский проект Ольги Фреймут. В новом реалити-шоу, которое называется «Инспектор Фреймут», ведущая будет инспектировать всевозможн
06 Серп 2014 09:11
16 405
ДУСЯ
В воскресенье вечером, сразу после выпуска итогового выпуска новостей «Подробности недели» на телеканале «Интер» состоится премьера авторского телепроекта Евгения Киселева «Диалоги». Об этом Дусе рассказал замдиректора по развитию новостийного про
05 Лип 2014 17:09
4 646
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду