«Великий пекарський турнір»: расстроенная Тина Кароль, счастливая Тоня Матвиенко и уставшая Лида Таран (ФОТО)

«Великий пекарський турнір»: расстроенная Тина Кароль, счастливая Тоня Матвиенко и уставшая Лида Таран (ФОТО)

«Великий пекарський турнір»: расстроенная Тина Кароль, счастливая Тоня Матвиенко и уставшая Лида Таран (ФОТО)
«Великий пекарський турнір»: расстроенная Тина Кароль, счастливая Тоня Матвиенко и уставшая Лида Таран (ФОТО)
17 Лип 2013
0
11835

Как часто мы слышим, что знаменитости - тоже люди, которым, в принципе, ничто человеческое не чуждо. Лично меня всегда интересовало, какие они в быту? Ходят ли с дулькой в домашних тапочках, заталкивая грязную одежду в стиральную машину? Готовят ли макароны по-флотски, вяжут домашним питомцам башмачки? Вооружившись подобными мыслями, я отправилась на съемки шоу телеканала «1+1» «Великий пекарський турнір».

Правда, в этот раз никто не учил журналистов готовить, потому что снимался звёздный батл. За столами расположились Тина Кароль, Фагот, Нина Матвиенко, Тоня Матвиенко, Владимир Борисенко, Соломия Витвицкая, Лидия Таран и Анатолий Ерема. В тот миг, когда журналистская братия нагрянула в съемочный павильон, артисты готовили для «визитки» свои фирменные блюда. Дальше их ожидали ещё несколько конкурсов, которые оценивает жюри проекта - Серж Маркович, известный сербский шеф-​​повар, Екатерина Агроник, кондитер международного уровня, Ольга Ганущак, специалист по технологиям кулинарии.

Тина Кароль удивила своих коллег способностями к кондитерскому искусству, создав удивительную палитру разнообразных пирожных, Лидия Таран принялась за десерт аристократов – тирамису, Анатолий Ерема приготовил что-то рыбное, а Вова Борисенко – свадебный торт с ягодами. Все пребывали в приподнятом настроении, ведь готовить с негативными эмоциями – плохой фэн-шуй. И только Тина Кароль молчаливо поглядывала на свои творения и постоянно уходила со съемочной площадки. 

Зато Тоня Матвиенко бродила по зелёной траве, выспрашивая у кого-то из своих знакомых, сумел ли их разбудить будильник. Уличив удобный момент между разговорами певицы, я решила узнать, какое же блюдо она выбрала для конкурса:

- Сьогодні був морквяний пляцок «від пані Орисі». Я його так назвала, бо цей рецепт привезла з Нью-Йорка. Я там місяць жила, у виставі грала, познайомилась із жіночкою, яка постійно балувала мене цікавими стравами. І ось коли пані Орися принесла мені морквяний пляцок, я була настільки шокована, що навіть рецепт записала.

- Чи часто ви готуєте вдома? Маєте коронну страву?

- Насправді мені сьогодні було достатньо складно, бо я вживаю мало солодкого і дуже рідко печу якісь торти і пироги – не люблю. Але для цього шоу згадала певні кулінарні па. Щодо коронної страви… У нас в сім’ї ми не робимо нічого складного – картопля, гречка, може, салати. Останнім часом мені дуже подобається готувати мідії. Купую заморожені і роблю як рагу: додаю перчик, помідорчик, цибульку і все це тушкую. Це дуже смачно подавати… Аж слинки потекли!

- Тоню, чи є страва, якої ви ще не пробували, але хотіли би скуштувати?

- Мабуть, щось екзотичне. Акулу? Якусь би рибу хотіла. Я, до речі, їздила в лютому на Шрі-Ланку і їла рибу-папугу.

- Коли ви готували на «Великому пекарському турнірі», мабуть, поглядали по сторонах? Чия страва вам припала до душі найбільше?

- Це, мабуть, смішно прозвучить, але мамина. Вона готувала пиріг із сулугуні, я знаю, як вона смачно готує. А я ще голодна… А сир так грає, пахне… Правда, мама давно не робила цей пиріг, його дуже любила моя екс-свекруха… У Тіни Кароль справжні шедеври вийшли. Я би за таке, мабуть, ніколи не взялась. Фагот мене взагалі здивував, бо він чоловік!

- Що у вас відбувається в творчому аспекті? Над чим працюєте?

- Оце нещодавно був Global Gathering – це дуже круто. Діджей Tapolsky зробив ремікс на мою пісню «Може, ти». Це все дуже цікаво – два діджеї, я сиджу на пульті, там вогні, моє відео – цікавий експеримент. Нарешті я вийшла в шортах і кедах на сцену. Також записала нову пісню і буду її запускати. Як це називається, «куди візмуть» - на радіо, в інтернет.

- Після завершення «Голосу країни» спілкуєтеся з тренерами, учасниками?

- Ой, давно вже не бачила. Одразу й не пригадаю. Арсен Мірзоян, Наталка Гордієнко, Міла Нітіч, Таша Круз… Павло Табаков, звісно. Мені здається, що з цими артистами, що я їх назвала, ми будемо йти по життю поряд…

Пока Тоня рассказывала мне о том, что её дочка уже сама печёт пироги и следит за фигурой, на съемочной площадке Лидия Таран сочувствовала Вове Борисенко, который никогда не пробовал тирамису, а Юрий Горбунов пытался накормить операторов (да и сам немного полакомился).    

 

Тем временем телеведущая Соломия Витвицкая активно щебетала по телефону, а как только закончила, поспешила поделиться и своим звёздным кулинарным рецептом:

- Я готувала яблучний пиріг, шарлотку. Хоча це вийшов достатньо незвичний десерт в нашому розумінні: по-перше, яблука не нарізані кубиками чи шматочками, вони потерті, крім того, тіста як такого немає – це суха суміш, що заливається молоком. Легко, просто й смачно! А також дієтично, адже замість тіста я використовую висівки… Судді навіть подякували мені за те, що я піклуюся про їхні фігури. Хоча, потім я все ж таки вирішила прикрасити це все – за порадою технолога! – вершками. Вони розтеклися та ще й додали страві калорійності…

- Як оцінюєте страви конкурентів?

- У Толіка Єреми шикарний кіш із риби, у Ніни Матвієнко сирний пиріг – думаю, це дуже смачно. І у Фагота прикольно – картопля, я любила в дитинстві. А все інше – тірамісу там… Ну, таке.

- А ви часто готуєте?

- Звичайно, готую, як нормальна людина. Не скажу, що щодня роблю якісь завиванці… Я люблю просту їжу – стейк із салатом чи шматок лосося. Хоча можу й млинці посмажити чи спагеті болоньєзе.

- Є щось, чого ви не їсте?

- Я не їм солі. І це дуже непросто. Бо в ресторанах постійно все пересолюють…

- Тепер обсяг вашої роботи зріс, адже ви братимете участь у «Сніданку з 1+1»…

- Так, у нас буде п'ятихвилинна рубрика, такий своєрідний підсумок дня після нашого випуску – на ранок готуватимемо есенцію з вечірнього випуску. Вирішили додати «перчинки» вранішньому випуску.

- Соломіє, чи можна успішно поєднувати кар’єру й особисте життя?

- Я думаю, що можна. Але публічним людям важче побудувати своє особисте життя, бо всяка «Дуся» підійде, сфотографує, напише. Інколи навіть просто не хочеться виходити зайвий раз. Публічним людям складно: до них же треба ще підійти. Я не настільки відома, щоб перейматися через це, тим паче, в мене аудиторія жіноча, так що ще є шанси зустріти парубка, який не бачив мене в ефірі, а от відомим співачкам, таким, як Ірина Білик, до прикладу, певно, неймовірно складно… Бо є ж якийсь упереджений образ, який і складають журналісти – тому й складно. А от із приводу того, що багато роботи – у шахтаря теж багато роботи.

Вот такие они в быту, наши любимые знаменитости! А чем закончилось звёздное сражение - смотрите уже совсем скоро на телеканале «1+1». Как думаете, кто победил?

Цём

Текст: Анастасия Билякова-Бельская

Фото: Максим Лисовой

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
В декабрьском номере «Эсквайр-Украина», посвященном "Героям и злодеям" этого года, среди прочего отмечено, что из-за поведения модели, то есть Романа Скрыпина, впервые была отменена фотосессия в журнале. Я, разумеется, решила разузнать, что
24 Лист 2014 13:40
4 719
ДУСЯ
Как вы уже знаете, редакция «Эха Москвы» встречалась вчера с акционером, главой «Газпром-медиа холдинга», владеющим 66% акций радиостанции, Михаилом Лесиным в связи с конфликтом, развернувшимся вокрут твита ведущего радиостанции Александра Плющева. К
19 Лист 2014 17:05
3 737
ДУСЯ
Новости канала ICTV «Факты» отметили свое 14-летие, и похвалили себя в эфире как могли: показали сюжет о том, как менялась программа за это время, а коллеги, бывшие и настоящие, расточали комплименты команде. Особенно впечатляющей была похвала Але
19 Вер 2014 13:51
2 954
ДУСЯ
Как уже писала Дуся на прошлой неделе, с 3 сентября под слоганом «Проверка на совесть» на телеканале «1+1» стартует авторский проект Ольги Фреймут. В новом реалити-шоу, которое называется «Инспектор Фреймут», ведущая будет инспектировать всевозможн
06 Серп 2014 09:11
16 407
ДУСЯ
В воскресенье вечером, сразу после выпуска итогового выпуска новостей «Подробности недели» на телеканале «Интер» состоится премьера авторского телепроекта Евгения Киселева «Диалоги». Об этом Дусе рассказал замдиректора по развитию новостийного про
05 Лип 2014 17:09
4 647
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду