Пісня, яку ніхто не буде слухати! Емма Антонюк виклала те, що було за кадром

Пісня, яку ніхто не буде слухати! Емма Антонюк виклала те, що було за кадром

Днями на ютуб-каналі Емми Антонюк «Це Ніхто Не Буде Дивитися» вийшло інтерв’ю з популяризаторкою кримськотатарської культури Сафіє Лентер-Кизи. Пізніше Емма у своєму інстаграмі запостила відео з тим, що не ввійшло у випуск, — це зворушлива кримськотатарська пісня, яку заспівала Сафіє.
Пісня, яку ніхто не буде слухати! Емма Антонюк виклала те, що було за кадром
Пісня, яку ніхто не буде слухати! Емма Антонюк виклала те, що було за кадром
24 Трав 2023
0
1922

Випуск був присвячений трагедії депортації кримських татар, їхньому життю, побуту і культурі. Інтерв’ю зібрало 67 850 переглядів за 4 дні.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Emma Antoniuk (@emmocean)

Проте це точно не Іво Бобул, якого дивилися набагато активніше і обговорюють досі. Він випадково дав каналу сплеск небаченої популярності, а собі створив привід для мемів, жартів та солдаутів на місяці наперед.

Емма ж отримала багато критики, через те що намагалася тягнути до себе в студію людей, чиї погляди та робота далекі від цінностей, які розділяє її аудиторія. І, як бачимо, відреагувала. Після перфомансу Бобула — жодної неоднозначної персони і треш-контенту. Письменники Макс Кідрук та Ілларіон Павлюк, військова Марія Берлінська, культурна блогерка Софія Безверха. Нема до кого причепитися.

Проте кількість переглядів на каналі сильно зменшилася. Якщо відео з Бобулом—Фаріон—Субботою набирали близько 500 тисяч переглядів, то письменники Кідрук та Павлюк —  138 і 184 тисячі, а блогерка Безверха — 156 тисяч. І  шквалу хайпу та критики в соцмережах не було. З одного боку — ефект уже не той. З іншого — все одно достойна кількість переглядів.

Чудово, що Емма бере до уваги зауваження та сприймає критику. Одне з найпопулярніших відео — з авторкою топового тікток-блогу про секс-просвітництво Анастасією Забелою — зібрало 262 тисячі за два тижні. Схожі за змістом відео з експертами були популярними і у, скажімо, Раміни. Ідеальний баланс — набрати переглядів і не ганятися за хайпом. 


Перше відео на каналі  «Це Ніхто Не Буде Дивитися» — інтерв'ю з культурологинею Маріам Найєм про українську літературу, кризу ідентичності, іслам в українському суспільстві. Воно зібрало 334 тисяч переглядів. Чудовий показник для українського контенту і приклад того, як розмова з відомою лише у вузьких колах, але цікавою людиною може викликати інтерес в аудиторії.

Але обкладинка цього відео каже: «Чим я гірша українка, ніж Фаріон?». Метод добре працює, тому можна просто запрошувати пристойних гостей на серйозні розмови, але вводити постійну рубрику «Розмови про пані Ірину».  

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
А також розповів про Генпродюсера «Ліги сміху» Наума Барулю, який має російське громадянство.
03 Трав 2024 22:00
529
Марина Крижня
«Антоніна»
Актор, найсексуальніший митець за версією премії «Золотий ліфон», голос Радіодиктанту національної єдності 2023 року дав інтерв'ю Сергію Лиховиді. Поговорили про театральну реформу, міф, який допоміг популяризувати театр, і кіно.
03 Трав 2024 11:55
517
Марина Крижня
«Антоніна»
«Ви просили – ми зробили. Це поки не "Хата на комбата", але не все одразу», — йдеться в дописі під відео. З нетерпінням чекаємо, а поки що оглядаємо нове шоу «Бажаю смачного», де молодший сержант Володимир Кравчук разом із цивільними гостями тестує різні сухпайки.
01 Трав 2024 09:00
812
Катерина Городнича
«Антоніна»
Роман Скрипін сходив до стендапера Олега Лузанова на подкаст. Виголошували тости, випивали за Громадське і Суспільне. За 5 канал не пили, але говорили. Виявляється, створення всіх цих медіа – заслуга Скрипіна. Згідно з його ж ностальгійними спогадами.
29 Квіт 2024 18:30
1 970
Катерина Городнича
«Антоніна»
Креативність у зборі донатів отримала свій еталон довершеності. Тепер можна вимірювати ідеї відсотками від «Нашебачення».
29 Квіт 2024 14:00
4 094
Марина Крижня
Алхім багато разів втрапляла у скандали через свої неоднозначні висловлювання і, здається, в цьому відео договорилася до ще одного.
27 Квіт 2024 15:20
796
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду