Z-неваляшка, «російська черешня» та страшні матрьошки. У соцмережах висміюють економічний форум у Петербурзі

Z-неваляшка, «російська черешня» та страшні матрьошки. У соцмережах висміюють економічний форум у Петербурзі

Російський диктатор любить позиціонувати подію як «російський Давос», проте вже кілька років у неї є альтернативний імідж — «російський кринж».
Z-неваляшка, «російська черешня» та страшні матрьошки. У соцмережах висміюють економічний форум у Петербурзі
Z-неваляшка, «російська черешня» та страшні матрьошки. У соцмережах висміюють економічний форум у Петербурзі
17 Черв 2023
0
4971

Одним із найбільших фейспалмів (а їх — десятки) на цьогорічному ПМЕФ, безумовно, є поява Філіпа Кіркорова у костюмі від Louis Vuitton, обшитому паперовими літачками. І тут справа не лише в стилі співака, а в тому, що на форумі він був як амбасадор «ВКонтакте», проте асоціації в публіки виникли з іншою російською соцмережею — «Телеграмом». Усе через логотип у вигляді такого літачка. 

Тамбовський стенд прикрасила чергова варіація символу цього регіону – лялька-неваляйка. Цього разу на ній намалювали «зетку» в кольорах георгіївської стрічки та зробили напис «Нас не Zавалить». Cудячи з усього, йдеться лише про Тамбовську область. З іншими такої впевненості немає. 

На Нижньогородському стенді показували матрьошки. Точніше, їх інтерпретацію від місцевої художниці.

Увагу багатьох пабліків привернув ось цей робот, який насправді виявився не роботом, а аніматором у пластиковому костюмі ведмедя.

Щоправда, без підказки цю тварину дуже важко ідентифікувати в такому вигляді. З'ясувалося, що ця жовта істота в хутряній шапці — персонаж комп'ютерної гри для школярів «Кіберпасіка». До речі, ось таких фальшивих роботів на форумі було не менше десятка. 

Минулого року публіка страшенно потішалася з іншого робота, справжнього. Навіть роботеси. Це була продавчиня морозива і кави Дуняша, яку особисто презентував губернатор Пермського краю.

Нині ж вирішили облишити ці експерименти, і морозиво продавав ось такий механізм. 

Що ж до окупованих територій, то вони теж традиційно були представлені окремими стендами, це в них називається «нові регіони». В основному їх представляла крадена мелітопольська черешня.

Її роздавав чоловік, який вдає із себе «міністра культури, спорту і туризму Запоріжжя». На коробці зазначено, що це «екопродукт» і вирощений він, мовляв, у Росії. 

Також на цьому стенді можна розгледіти олію, соняшниковий шрот, варення (напевно, черешневе), мед, колоски і, здається, ковбасу та сир, який теж підписаний як російський. 

 

«MediaLife»
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Редакція «Антоніни» зовсім не береже своїх співробітників. Напередодні дивились «Квартал» і неочікувано розвели весь цей срач. Сьогодні завдання жорстокіше — подивитись свіжий випуск «Дизель шоу».
07 Трав 2024 18:20
10 110
Марина Крижня
«Антоніна»
У програмі наставництва — доступ до книги контактів Гордона. А ще зустрічі з ним (ні, не на пиво) та його друзями, серед яких співачка Оля Полякова, дитячий лікар-телеведучий Євген Комаровський та різні одіозні особи.
01 Трав 2024 18:00
665
Катерина Городнича
«Антоніна»
Не встигло охолонути крісло перед Такером Карлсоном після Павла Дурова, як в нього всівся Алєксандр Дугін. Ми подивились інтерв'ю «філософа-пропагандиста» американському журналісту, любителю трешових гостей. Буквально кинулись на амбразуру, щоб захистити ваш час і нерви.
30 Квіт 2024 19:00
1 658
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як ми могли пропустити такий чудовий розділ на сайті 24 Каналу? Love24 існує вже 10 місяців, і «ви не повірите», «це взірвало інтернет», «він у труні, а вона в білій сукні». Ми з Антоніною дуже любимо треш, тому весь день займалися читанням.
25 Квіт 2024 16:20
686
Марина Крижня
«Антоніна»
Здається, у Дмитра Гордона та пірамідок «Ю Шинсе» підростає конкурент.
25 Квіт 2024 14:50
587
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Називається фільм «Предатели», і через нього вже другий тиждень як пересралися всі російські «опозиціонери».
24 Квіт 2024 21:20
939
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду