«Треба дорослішати». Олексій Суханов розповів, чому підтримує легалізацію одностатевих шлюбів

«Треба дорослішати». Олексій Суханов розповів, чому підтримує легалізацію одностатевих шлюбів

Про це він розказав в інтерв’ю Славі Дьоміну.
«Треба дорослішати». Олексій Суханов розповів, чому підтримує легалізацію одностатевих шлюбів
«Треба дорослішати». Олексій Суханов розповів, чому підтримує легалізацію одностатевих шлюбів
28 Черв 2023
0
3042

Схоже, Олексія вже добряче дістали запитанням, чи він, бува, не гей? Навіть на фразу ведучого: «У нас в Україні, як ти вважаєш, потрібно узаконювати одностатеві шлюби?» — гість із легкою посмішкою, але явно роздратовано відповів: «А ти вів до того, що гей я чи ні? Ти до цього вів? Який ти, Господи».

Вочевидь, це пов’язано з тим, що Олексій не афішує свого особистого життя, а просто каже, що має стосунки і щасливий у них. А якщо не показуєш свою другу половинку, то в людей одразу напрошуються однозначні висновки. Таки складне життя в інтровертів. У кожному разі, камінаути належить робити тоді, коли сам вважаєш за потрібне, а не тоді, коли тебе пресують усі навкруги. 

Та все ж на питання Суханов відповів цілком чітко: потрібно. Бо «усі люди — різні, але усі люди — рівні». Дьомін одразу навів досить популярний аргумент: «А суспільство готове до цього?». На нього в Суханова знайшовся ось такий контраргумент: 

«Вибачте, треба дорослішати. Треба все ж таки, я думаю, відмовлятися від цієї маячні, яку вкладають в наші голови "рясники" і церква зокрема. Тому що це — звичайне маніпулювання. Не нам вирішувати, кого має кохати та чи інша людина. Кохання не має ані статі, ані віку, ані статусу, ані національності, ані будь-якої іншої маячні, вигаданої людством. Я вважаю, що ніхто не може забороняти кому-небудь кохати. І тим більш — руйнувати кохання. І це моя принципова позиція. 

Якщо суспільство не може цього збагнути, то це проблема не людини, яка кохає іншу. Наприклад, чоловік кохає чоловіка. Це не їхня проблема. Це проблема суспільства. І суспільство має лікуватися. Суспільство має розвиватися, читати більше книжок, дивитися більше хороших фільмів, дивитися круті вистави, які у нас зараз в українських театрах, розвиватися і міркувати. І ставити себе на місце цих людей». 

Поспішаємо всіляко підтримати Олексія. Тим паче, факти все більше говорять на користь того, що суспільство в нас не таке вже й затуркане, як дехто може подумати. Нещодавній приклад із Melovin надзвичайно показовий. Нагадаємо, співак прийшов на запис комедійного ютуб-шоу StandupUa, в якому ведучі почали сипати гомофобними жартами. За що одразу отримали гарного прочухана від великої та активної частини цього суспільства. 

Також ми хочемо оптимістично припустити, що ведучий займатиметься просвітництвом ще й у своєму проєкті «Говорить Суханов». І бажано без трешняка і порпання у брудній білизні, які там зазвичай відбуваються. Віримо у вас, Олексію! Хто-хто, а ви точно вмієте розмовляти з консервативною аудиторією, і статус авторитета робить вас просто безцінним у цьому процесі. 

Фото: скриншоти з ютуб-каналу Слава Дьомін

«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
А також розповів про Генпродюсера «Ліги сміху» Наума Барулю, який має російське громадянство.
03 Трав 2024 22:00
539
Марина Крижня
«Антоніна»
Актор, найсексуальніший митець за версією премії «Золотий ліфон», голос Радіодиктанту національної єдності 2023 року дав інтерв'ю Сергію Лиховиді. Поговорили про театральну реформу, міф, який допоміг популяризувати театр, і кіно.
03 Трав 2024 11:55
524
Марина Крижня
«Антоніна»
«Ви просили – ми зробили. Це поки не "Хата на комбата", але не все одразу», — йдеться в дописі під відео. З нетерпінням чекаємо, а поки що оглядаємо нове шоу «Бажаю смачного», де молодший сержант Володимир Кравчук разом із цивільними гостями тестує різні сухпайки.
01 Трав 2024 09:00
818
Катерина Городнича
«Антоніна»
Роман Скрипін сходив до стендапера Олега Лузанова на подкаст. Виголошували тости, випивали за Громадське і Суспільне. За 5 канал не пили, але говорили. Виявляється, створення всіх цих медіа – заслуга Скрипіна. Згідно з його ж ностальгійними спогадами.
29 Квіт 2024 18:30
2 004
Катерина Городнича
«Антоніна»
Креативність у зборі донатів отримала свій еталон довершеності. Тепер можна вимірювати ідеї відсотками від «Нашебачення».
29 Квіт 2024 14:00
4 096
Марина Крижня
Алхім багато разів втрапляла у скандали через свої неоднозначні висловлювання і, здається, в цьому відео договорилася до ще одного.
27 Квіт 2024 15:20
798
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду