Непозбувна бентега на ютубі. Юрій Ігнат дав інтерв’ю Василю Голованову

Непозбувна бентега на ютубі. Юрій Ігнат дав інтерв’ю Василю Голованову

Нещодавно я писала про поважних людей, які продовжують ходити на інтерв’ю до тих, хто роками займався поширенням російської пропаганди в медіа. Але бачу, доведеться робити якусь рубрику.
Непозбувна бентега на ютубі. Юрій Ігнат дав інтерв’ю Василю Голованову
Непозбувна бентега на ютубі. Юрій Ігнат дав інтерв’ю Василю Голованову
7 Лип 2023
0
2673

Кого можна побачити на каналах Влащенко чи Назарова — читайте тут. 

Ну а нині я дізналася, що 20 червня речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат з’явився на ютуб-каналі «Голованов». Пан Юрій розповів про наслідки на той час останньої атаки росіян, зміни в їхній тактиці та процес навчання українських пілотів на літаках F-16. 

Востаннє, зізнаюся, так дивувалася, коли побачила Павла Клімкіна в гостях у Макса Назарова. Думаю, щось про нього і його діяльність розповідати вже не варто, але про всяк випадок — ось детальний огляд його життєвого і творчого шляху. А тут — про ютуб-канал, який він нині веде. Можна будувати безліч теорій, навіщо поважний дипомат аж двічі приходив до цього, м’яко кажучи, сумнівного персонажа, але в кожному разі такі відвідини щонайменше його, Назарова, легітимізують.

І ось нове казна-що. Ютуб-канал Голованова, до речі, дуже схожий і на ресурс Назарова, і на, скажімо, Наташі Влащенко. Це якась невелика кількість гостей (здебільшого «хороші росіяни» і трішки наших із підіпсованою репутацією), які приходять «по колу». 

Василь Голованов запрошує ось кого: Дмитро Гордон, Михайло Шейтельман, Марк Фейгін, Олексій Арестович, Юлія Латиніна, Борис Тізенгаузен, Роман Світан. Одним із постійних гостей каналу є радник голови ОП Михайло Подоляк. Ходить майже так само часто, як і Гордон.

Зазвичай такі походи пояснюють важливістю впливу на проросійську аудиторію. Тому, як бачимо, можна було займатися пропагандою скільки влізе, а наслідків не відчути. Нагадати собі, хто такий Василь Голованов і чим він займався, можна тут, тут і ще ось тут.  

«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
«Ви просили – ми зробили. Це поки не "Хата на комбата", але не все одразу», — йдеться в дописі під відео. З нетерпінням чекаємо, а поки що оглядаємо нове шоу «Бажаю смачного», де молодший сержант Володимир Кравчук разом із цивільними гостями тестує різні сухпайки.
01 Трав 2024 09:00
701
Катерина Городнича
«Антоніна»
Роман Скрипін сходив до стендапера Олега Лузанова на подкаст. Виголошували тости, випивали за Громадське і Суспільне. За 5 канал не пили, але говорили. Виявляється, створення всіх цих медіа – заслуга Скрипіна. Згідно з його ж ностальгійними спогадами.
29 Квіт 2024 18:30
1 893
Катерина Городнича
«Антоніна»
Креативність у зборі донатів отримала свій еталон довершеності. Тепер можна вимірювати ідеї відсотками від «Нашебачення».
29 Квіт 2024 14:00
4 036
Марина Крижня
Алхім багато разів втрапляла у скандали через свої неоднозначні висловлювання і, здається, в цьому відео договорилася до ще одного.
27 Квіт 2024 15:20
782
Марина Крижня
«Антоніна»
Письменник дав інтерв'ю журналістці Ірині Соломко на ютуб-каналі «Голос Америки». Вони поговорили про кенселінг росіян та згадали про зашквар з російським письменником Шишкіним.
24 Квіт 2024 09:00
647
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча поговорила з Романом Кравцем, журналістом «Української правди», про дружбу з Юрієм Горбуновим (чи правильніше сказати недружбу), присутність росіян на українському телебаченні та навіщо їх тягнули в наш інфопростір.
23 Квіт 2024 16:20
1 039
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду