Анатолій Анатоліч та його принципи. Блогер розповів, чому погодився провести корпоратив Анни Алхім

Анатолій Анатоліч та його принципи. Блогер розповів, чому погодився провести корпоратив Анни Алхім

Виявляється, у нього є хитрий план.
Анатолій Анатоліч та його принципи. Блогер розповів, чому погодився провести корпоратив Анни Алхім
Анатолій Анатоліч та його принципи. Блогер розповів, чому погодився провести корпоратив Анни Алхім
18 Груд 2023
0
2962

Передісторія. Блогерка Анна Алхім анонсувала свій корпоратив на 26 грудня. Запросила туди для виступів Гаріка Корогодського, масажиста-сквіртолога (а є і така професія) Леона 13 та Анатолія Анатоліча. До перших двох панів питань немає, а ось до Анатоліча — з'явилися. 

Адже він став послідовним борцем за українську мову, український контент і гаряче закликає відмовитися від російської та не дивитися тамтешнього контенту. Зовсім недавно записував відео, в якому обурився популярності серіалу «Слово пацана. Кров на асфальті» і дійшов висновку, що лагідна українізація не працює. 

Згадав він у тому відео й Алхім, яка постійно зашкварюється на своїй любові до російського і не збирається від нього відмовлятися.

Ось вона постить фотку і додає до неї головний трек із цього російського серіалу. 

І ось, у коментарі телеграм-каналу «Культурна прачечна» Анатоліч усе пояснив. Вважаю, що сам Макіавеллі позаздрив би його підступності:

«Аню знаю давно і неодноразово сам “цькував її носом” в її власні зашквари. Я погодився на участь у Алхім з умовою, що вона публічно для п’ятисот своїх гостей і мільйонів підписників відправить нах*й Асті та скаже, що “Слово пацана” дивляться довбо*оби.

Я із задоволенням скористаюсь можливістю донести подібні меседжі для великої аудиторії Анни Алхім. Події веду тільки українською. Але головне — що це не “корпоратив”, а назва форуму для підписників. Дискотеки та пияцтва там не буде. На цьому форумі я проведу великий збір на допомогу ЗСУ».

Ну, чекаємо на резонансний спіч від Алхім із посиланням російських зірок. І на реакцію її російських підписників. Сподіваємося, Анатоліч усе зніме і запостить.  Від себе додам, що день, коли якась із зірок нашого шоубізу після зашквару не згадуватиме про свої збори для Сил оборони, ввійде в історію. Також на цьому корпоративі (а саме це слово ми бачимо в анонсі) виступлять учасниця Нацвідбору на «Євробачення-2024» Skylerr та Нікіта Кісельов. 

Ну а ще днями Анатолій Анатоліч на своєму ютуб-каналі виклав інтерв'ю із Максимом Лавриненком, який називає себе власником телеграм-каналу «Труха». Стиль Анатоліча як інтерв'юера — стара добра тепла ванна, отже гострої розмови не вийшло. Між тим, канал постійно критикують за вкиди та публікацію недостовірної інформації. 

У жовтні частина українських медійників обурилася, що на закриту зустріч ЗМІ із президентом запросили представника «Трухи», назвавши це «солідаризацією з помийкою». Ну а на ютубі можна знайти доволі багато розборів діяльності цього телеграм-каналу. Приклад на каналі «Як не стати овочем» або dvd ігор.

Фото: інстаграм anatoliyanatolich, anna_alkhim, телеграм-канал «Культурна прачечна»

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
І тут ми поговоримо не лише про зашкварних – пройдемося по нормальних теж, але не надто компетентних. А також про тих, хто просто лунає щодень із кожної праски.
16 Квіт 2024 18:00
6 720
«Антоніна»
Колись я там теж працювала — режисеркою монтажу на новинах. Але в якийсь момент вирішила плюнути на все це.
10 Квіт 2024 12:30
3 465
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду