Як нюдси згубили кар’єру головного ведучого новин на ВВС

Як нюдси згубили кар’єру головного ведучого новин на ВВС

Найвідоміший у Британії ведучий вечірніх новин, Г’ю Едвардс, після сексуального скандалу, який триває вже 10 місяців, був змушений звільнитися.
Як нюдси згубили кар’єру головного ведучого новин на ВВС
Як нюдси згубили кар’єру головного ведучого новин на ВВС
24 Квіт 2024
0
1222

40 років він пропрацював у кадрі, коментував похорон королеви і коронацію Чарльза ІІІ. У нього була найвища на ВВС зарплата серед ведучих — майже пів мільйона фунтів стерлінгів на рік.

Гроші його і згубили. Статки, які нема куди дівати, він вигадав витрачати на те, щоб платити підліткам, аби вони йому присилали нюдси. В липні минулого року батьки 17-річної жертви (через захист законом у пресі не повідомляють стать) написали скаргу в поліцію і керівництву корпорації ВВС. 

Вони заявили, що їхня дитина отримала від телезірки сумарно 35 тисяч фунтів за свої оголені фото. При цьому кошти одразу йшли на кокаїн, оскільки жертва виявилася ще й наркозалежною. 

Тоді у пресі одразу спалахнув скандал. Але оскільки імені телеведучого ще не назвали, на горіхи від суспільства почали отримувати всі ведучі підряд. Репутація найбільшого державного мовника Британії впритул наблизилася до катастрофи. 

Але на порятунок чесних імен ведучих несподівано поспішила дружина Едвардса. Вона розказала пресі, що її чоловік після звинувачень зліг у лікарню. Майже не спалила. А, ні, спалила!

Отже, образ збоченця набув конкретного імені та обличчя. І обличчя це, за оцінками британської преси, до моменту скандалу мало найбільший вотум довіри в суспільстві. Топова зірка топового каналу. Якось навіть обговорювалась можливість надати йому лицарський титул. Навіть не знаю, з ким би й порівняти на українському ТБ. Хоча, напевно, ніхто й не захотів би тепер, щоб його порівнювали з Едвардсом.

З 5 липня минулого року ведучий був відсторонений від ефірів, але зарплату продовжував отримувати.

Поліція розслідування закрила, тому що сама жертва від звинувачень відмовилась. Але не її батьки. Мати тинейджера «вимагає відповідей від медіакорпорації». Щоправда, саме питання, на яке потрібні відповіді,  виокремити важко. Загальний сенс, напевно, можна сформулювати так: «Та що ж це таке твориться, люди добрі?!»

Керівництво ВВС всі 10 місяців вело внутрішнє розслідування, але змагатися в успішності зі Скотленд-Ярдом не стало. 

І от напередодні на ВВС заявили, що Г’ю Едвардс сам звільнився. Начебто через стан здоров'я. Численні інсайдери від корпорації щедро поділилися неофіційними доповненнями до офіційного пресрелізу. Про те, що весь колектив щасливий. Тому що для корпорації це було аж соромно — так довго тягнути розслідування. А для керівництва ще й боляче — платити найбільшу зарплатню людині, яка вже 10 місяців не виходить в ефір.

62-річний Едвардс поїхав лікувати душевні травми від колапсу кар’єри до своєї мами у Вельс, а мама підлітка, який (чи яка) заробив 35 тисяч за нюдси, пообіцяла пресі, що це ще не кінець.



«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У програмі наставництва — доступ до книги контактів Гордона. А ще зустрічі з ним (ні, не на пиво) та його друзями, серед яких співачка Оля Полякова, дитячий лікар-телеведучий Євген Комаровський та різні одіозні особи.
01 Трав 2024 18:00
536
Катерина Городнича
«Антоніна»
Не встигло охолонути крісло перед Такером Карлсоном після Павла Дурова, як в нього всівся Алєксандр Дугін. Ми подивились інтерв'ю «філософа-пропагандиста» американському журналісту, любителю трешових гостей. Буквально кинулись на амбразуру, щоб захистити ваш час і нерви.
30 Квіт 2024 19:00
1 556
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як ми могли пропустити такий чудовий розділ на сайті 24 Каналу? Love24 існує вже 10 місяців, і «ви не повірите», «це взірвало інтернет», «він у труні, а вона в білій сукні». Ми з Антоніною дуже любимо треш, тому весь день займалися читанням.
25 Квіт 2024 16:20
645
Марина Крижня
«Антоніна»
Здається, у Дмитра Гордона та пірамідок «Ю Шинсе» підростає конкурент.
25 Квіт 2024 14:50
524
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Називається фільм «Предатели», і через нього вже другий тиждень як пересралися всі російські «опозиціонери».
24 Квіт 2024 21:20
856
Марина Крижня
«Антоніна»
Три тижні тому канал СТБ випустив одинадцятий випуск «Супермами», який зараз обговорюють у соцмережах. Брат однієї з учасниць, яка родом з Луганщини, воював за росіян у 2016 році, але нібито цього сам не хотів. Вона ж, як вважають деякі користувачі соцмереж, розповіла свою версію подій, відмінну від правди.
22 Квіт 2024 17:00
409
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду