Як Дугін Такеру Карлсону про «Термінатора» розказував

Як Дугін Такеру Карлсону про «Термінатора» розказував

Не встигло охолонути крісло перед Такером Карлсоном після Павла Дурова, як в нього всівся Алєксандр Дугін. Ми подивились інтерв'ю «філософа-пропагандиста» американському журналісту, любителю трешових гостей. Буквально кинулись на амбразуру, щоб захистити ваш час і нерви.
Як Дугін Такеру Карлсону про «Термінатора» розказував
Як Дугін Такеру Карлсону про «Термінатора» розказував
30 Квіт 2024
0
1670

Не те, щоб вам прямо дуже треба знати, що там проповідував світу російський любитель берести і «бояришніка», але як таблоїду нам цікавий не так зміст, як форма.

Всі двадцять хвилин розмови я дивилась на парочку в кадрі й думала, кого мені невловимо нагадує Карлсон. До кінця інтерв’ю зрозуміла — Такер мімікрує під російського «душевного» пропагандиста, керівника православного телеканалу «Спас», Боріса Корчєвнікова.

Такі самі співчутливі інтонації, зазирання в рота гостю і питання, які по суті не є питаннями, а скоріше підводкою до спічу людини, яка дає інтерв’ю.

Протигаз, який захищає від смороду путінської пропаганди, можна надівати ще до того, як відео запускається. Анонсуючи інтерв'ю, Такер Карлсон пише, що поговорив з російським філософом, доньку якого убив український уряд. (Пане Шмигаль! Так то ви там прошмигнули в Москву, щоб бомбу закласти?! Шо ж ви мовчали? Ми би про вас частіше згадували! А то Буданов, Буданов...)

Більше половини інтерв'ю Дугін розповідає Карлсону про те, куди котяться англо-сакси через свій лібералізм і вибір статі. Останньою зупинкою цього «потяга, який не спинити», Дугін пообіцяв західному світові «вибір, чи вважати себе людиною».

Причинно-наслідковий зв’язок у філософа кульгає, але ніхто від нього цього й не вимагав. Тому що «яке питання — така і відповідь». А відповідав пропагандист на опус Карлсона «А як же це так сталося, що англомовні країни обернулися самі проти себе?». В цьому місці хочеться процитувати незабутнього Олега Царьова: «Што?!»

Але далі було цікавіше. Такер, як Коля Герасімов у Аліси Сєлєзньової, вирішив уточнити в Алєксандра, а як же воно все буде там, у майбутньому.

Дугін подивився на інтерв'юера поблажливо. «Ну як дитина, їй-богу, ти що, голлівудське кіно не дивився?» — ніби сказали очі пропагандиста і частково його рот. 

Значить, згідно з путінським філософом, опцій у нас дві. Або «Термінатор», або «Матриця». Доказами того, що так все і буде, Дугін вважає те, що наукова фантастика 19 сторіччя вже справдилася і реалізувалася у 20-му. Тому нас неодмінно всіх чекає апокаліпсис, якщо ми і далі будемо толерувати прогрес. Спасеться, очевидно, тільки Росія, бо їх врятують сімейні цінності і, напевно, березовий сік.

Не забув Дугін і ядеркою помахати перед ошалілими глядачами інтерв'ю. Відповідаючи на питання, чому ж так західний світ ненавидить Росію, пропагандист повідомив, що країна, яка відмовляється від загального курсу на апокаліпсис через прогрес і при цьому має ядерну зброю, само собою стає ворогом нерозумним англо-саксам. У місці, де йшлося саме про ядерку, у Дугіна аж настрій покращився.

В принципі, це і все інтерв'ю. Нічого нового і навіть нічого шокуючого. Дивитися контент Такера Карлсона цікаво лише в ракурсі його вибору гостей. Суто для розуміння, кого Путін вважає інфлюенсерами, які здатні щось донести світу. 

Соцмережі обговорюють із самого ранку. Аналізуючи низку гостей Карлсона (Путін — Дуров — Дугін) і тенденцію спускання все глибше на дно, американському журналісту пропонують наступним погукати до себе іранського аятолу і поговорити про те, як США загрожують світу. А далі можна поговорити з мумією Леніна про крах світового капіталізму.

У нас теж є трошки ідей, кого запропонувати Карлсону, який живе під дахом. Дахом Путіна. Але ми не будемо радити. Бо він ще візьме і реалізує.

 

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Редакція «Антоніни» зовсім не береже своїх співробітників. Напередодні дивились «Квартал» і неочікувано розвели весь цей срач. Сьогодні завдання жорстокіше — подивитись свіжий випуск «Дизель шоу».
07 Трав 2024 18:20
10 154
Марина Крижня
«Антоніна»
У програмі наставництва — доступ до книги контактів Гордона. А ще зустрічі з ним (ні, не на пиво) та його друзями, серед яких співачка Оля Полякова, дитячий лікар-телеведучий Євген Комаровський та різні одіозні особи.
01 Трав 2024 18:00
678
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як ми могли пропустити такий чудовий розділ на сайті 24 Каналу? Love24 існує вже 10 місяців, і «ви не повірите», «це взірвало інтернет», «він у труні, а вона в білій сукні». Ми з Антоніною дуже любимо треш, тому весь день займалися читанням.
25 Квіт 2024 16:20
696
Марина Крижня
«Антоніна»
Здається, у Дмитра Гордона та пірамідок «Ю Шинсе» підростає конкурент.
25 Квіт 2024 14:50
597
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Називається фільм «Предатели», і через нього вже другий тиждень як пересралися всі російські «опозиціонери».
24 Квіт 2024 21:20
953
Катерина Городнича
«Антоніна»
Найвідоміший у Британії ведучий вечірніх новин, Г’ю Едвардс, після сексуального скандалу, який триває вже 10 місяців, був змушений звільнитися.
24 Квіт 2024 11:00
1 265
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду