Щоб звучали несправедливо забуті пісні. Тіна Кароль запустила проєкт «Дім звукозапису»

Щоб звучали несправедливо забуті пісні. Тіна Кароль запустила проєкт «Дім звукозапису»

Перше відео вийшло на ютуб-каналі проєкту 4 квітня. А гостею цього випуску стала Юлія Саніна, фронтвумен гурту The Hardkiss.
Щоб звучали несправедливо забуті пісні. Тіна Кароль запустила проєкт «Дім звукозапису»
Щоб звучали несправедливо забуті пісні. Тіна Кароль запустила проєкт «Дім звукозапису»
5 Квіт 2024
0
185

На початку відео співачка, авторка і продюсерка проєкту Тіна Кароль говорить про те, що хоче, аби він увірвався в тренди, «тому що ми продовжуємо нашу музичну красиву історію». Увірватися в тренди він справді може, адже ми бачимо красиву картинку, гарне світло, ще й слухаємо чудову музику. І сам формат нам давно знайомий і зрозумілий: сучасні зірки роблять кавери на підзабуті хіти української естради.

Знімають проєкт у легендарному місці —Будинку звукозапису Українського радіо. Про нього керівник і диригент симфонічного оркестру Українського радіо каже: «Це — єдиний професійний студійний комплекс, побудований спеціально для запису великих колективів».

Михайло Дідковський, продюсер звукозапису Українського радіо, додає, що вони мають змогу записувати одночасно близько 200 виконавців.

Тіна Кароль розповідає, що можна було створити ютуб-канал спеціально для того, щоб викладати кавери, але це не так цікаво, як побачити процес створення на власні очі. І в цьому випуску бачимо, що за 2 години музиканти та Юлія Саніна мали притертися, зробити репетицію і наживо з першого дублю виконати забуту пісню.

До речі, співаки та співачки, запрошені у проєкт, самі обирають пісню та жанр музики. Юлія Саніна обрала «Коханий» Ігоря Поклада та вирішила зробити джазовий музичний експеримент. І наприкінці шоу вона виконує пісню разом із музикантами. Але це ще не все: кожна пісня, яка зазвучить на шоу, виходитиме наступного дня на всіх стримінгових платформах. Отож завтра має з'явитися і кавер Юлії Саніної.

У цьому проєкті Тіна Кароль почувається як риба у воді, а під час роботи над піснями з музикантами — дуже впевнена і вимоглива. Вигляд має дуже професійний. І недарма, адже вона сама каже, що зібрала найкращих музикантів України під кожну пісню.

Проєкт важливий і цікавий. Тож чекаємо на нові випуски «Дому звукозапису» та переосмислені пісні.

Фото: скриншоти з ютуб-проєкту «Дім звукозапису»

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Роман Скрипін сходив до стендапера Олега Лузанова на подкаст. Виголошували тости, випивали за Громадське і Суспільне. За 5 канал не пили, але говорили. Виявляється, створення всіх цих медіа – заслуга Скрипіна. Згідно з його ж ностальгійними спогадами.
29 Квіт 2024 18:30
262
Катерина Городнича
«Антоніна»
Креативність у зборі донатів отримала свій еталон довершеності. Тепер можна вимірювати ідеї відсотками від «Нашебачення».
29 Квіт 2024 14:00
684
Марина Крижня
Алхім багато разів втрапляла у скандали через свої неоднозначні висловлювання і, здається, в цьому відео договорилася до ще одного.
27 Квіт 2024 15:20
675
Марина Крижня
«Антоніна»
Письменник дав інтерв'ю журналістці Ірині Соломко на ютуб-каналі «Голос Америки». Вони поговорили про кенселінг росіян та згадали про зашквар з російським письменником Шишкіним.
24 Квіт 2024 09:00
623
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча поговорила з Романом Кравцем, журналістом «Української правди», про дружбу з Юрієм Горбуновим (чи правильніше сказати недружбу), присутність росіян на українському телебаченні та навіщо їх тягнули в наш інфопростір.
23 Квіт 2024 16:20
1 026
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча Марічка Падалко стала гостею нового випуску, що має назву «Я (не) держава». Разом із ведучими Наті Гресько, Катериною Мотрич та Ясею Кравченко вони говорили про те, як виховати свідомих громадян, і неочікувано (на перший погляд) дійшли до обговорення футболу.
15 Квіт 2024 19:15
534
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду