«Мені самій ніяково від того, що відбулось в ефірі». Ганна Маляр перепросила за свою поведінку на шоу «Новий відлік»

«Мені самій ніяково від того, що відбулось в ефірі». Ганна Маляр перепросила за свою поведінку на шоу «Новий відлік»

Юристка опублікувала допис у себе на фейсбуці.
«Мені самій ніяково від того, що відбулось в ефірі». Ганна Маляр перепросила за свою поведінку на шоу «Новий відлік»
«Мені самій ніяково від того, що відбулось в ефірі». Ганна Маляр перепросила за свою поведінку на шоу «Новий відлік»
15 Квіт 2024
3
4050

Якщо хтось випав останні дні із соцмереж, то нагадаю: в них активно полоскали Ганну Маляр, яка довела до сліз депутатку від «Голосу» Інну Совсун. Усе сталося на токшоу «Новий відлік» на Першому каналі, де обговорювали закон про мобілізацію. А точніше, відсутність у ньому норми про демобілізацію.

Перші пів години програма була вповні цивілізованою і гості дискутували. Проте раптом Ганна Маляр перетворилася на абсолютно некеровану особу, яка впродовж 5 хвилин перебивала всіх навколо — і колег, і ведучих. Абсолютно не реагувала на численні прохання помовчати і дати Інні Совсун (у якої чоловік на війні) висловити думку, а вже потім опонувати. 

Ба більше, пані Ганна саркастично посміхалася, навіть тоді, коли Совсун, не витримавши, почала плакати. Але найбільше соцмережі тригернула ось ця фраза Маляр, з якою вона звернулася до Совсун: «А коли [ваш чоловік] йшов, то ж знав норму Конституції, що демобілізація неможлива завчасно?».

На що Совсун відповіла: «Коли люди пішли 24 лютого, то їм треба не закидати тим, що вони не дочитали щось у Конституції, а подякувати. Подякувати їхнім родинам, які їх чекають більше як два роки».

Власне, фразу пані Ганни величезна кількість людей інтерпретувала як варіацію знаменитого «я вас туди не посилала». Тому не понестися не могло. 

І ось, на четвертий день цих обговорень, Маляр публікує допис. За популярною традицією (згадайте бодай Світлану Лободу), перепрошує, але перед цим робить величезну прелюдію. Ще раз пояснює свою позицію про те, що демобілізація нині — не найкраща ідея, бо так ми послабимо армію.

Аж потім пише таке:

«Але, попри все це, я не мала морального права так емоційно реагувати на токшоу. Мене обурив той факт, що народний депутат Інна Совсун утрималась, тобто не дала свій “голос” за життєво важливий для країни закон. Але мене це не виправдовує. 

Я не права. Я прошу вибачення у народного депутата фракції “Голос” Інни Совсун.

Пані Інно, це важке випробування для вас і тисяч українських сімей, в кого рідні служать в силах оборони. Я щиро перепрошую, і мені самій ніяково від того, що відбулось в ефірі. 

Останні два роки були непростими, і попереду не менш складні часи».

Також Ганна Маляр нагадує, що «я давно не працюю в державних установах, але мені, як і кожному громадянину, болять усі гострі питання, повʼязані з війною». Це в соцмережах теж обговорювали, бо багато користувачів не зрозуміли, у ролі кого і чому пані Ганну покликали на програму. Чим займається нині — вона відповіла в коментарях.

 

Це вона, вочевидь, про серіал про війну, який готує.  

А ще наша героїня наголошує: «Я не політик і не чиновник, в мене нема ні задачі, ні бажання всім сподобатись». Ну, це вже ми помітили.  

Проте ми в редакції «Антоніни» щиро вітаємо і підтримуємо, коли люди визнають свої помилки.  

 Фото: фейсбук Ганни Маляр та кадри з програми «Новий відлік»

«Антоніна»
Теги
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Семен
13 дн. тому
Шалава. Прийде час и тебе візьмуть за вим'я.
Пронька
13 дн. тому
І не "навіть Детектору". А "ОСОБЛИВО" Детектору.
параська
14 дн. тому
Як би там не було , а видаляти коментарі , навіть значно скоротившии текст , зовсім не личить . Навіть детектору.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Ексведучий «Інтера» та в минулому спортивний журналіст ніяк не зупиниться. Ділиться своєю безцінною експертною думкою в тіктоку та просуває меседжі російської пропаганди.
26 Квіт 2024 19:00
730
Катерина Городнича
«Антоніна»
Гівняні прикраси, гівняні картини і гівняний мерч. Це не відгук на продукцію. Це її офіційний опис. Киянка Міша Куш у соцмережах рекламує свої товари бренду VALERA, зроблені з голубиного посліду. Спецпроєкт пабліку «Шо там» став нашою улюбленою нативною рекламою з першого перегляду.
25 Квіт 2024 19:30
1 158
Марина Крижня
«Антоніна»
У відеоролику співак Володимир Дантес та порноакторка Джозефін Джексон озвучили «пікантні» відео з котиками.
25 Квіт 2024 17:40
1 219
Марина Крижня
«Антоніна»
Користувачі соцмереж знову почали обговорювати фемінітиви. Здається, ця тема невичерпна.
24 Квіт 2024 18:00
7 886
Марина Крижня
«Антоніна»
Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці. Якийсь, як каже Кіпіані, покидьок створив профіль, підписався його ім'ям та додав до нього нецензурне слово.
18 Квіт 2024 17:10
566
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча мала модерувати захід на економічну тематику для великої державної компанії, яку Яна не називає.
17 Квіт 2024 16:10
1 267
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду