Чоловік, що надихався Клопотенком, москітна сітка та нудні чоловічі образи. Що писали користувачі твітеру про Met Gala 2024

Чоловік, що надихався Клопотенком, москітна сітка та нудні чоловічі образи. Що писали користувачі твітеру про Met Gala 2024

У Нью-Йорку пройшов щорічний Бал Інституту костюма Метрополітен-опера Met Gala 2024. Це модна вечірка, на якій збираються селебриті в дизайнерських сукнях і костюмах. Зазвичай що дивніше вбрання, то краще. От і цього року в соцмережах обговорили, що ж на себе нап'яли зірки.
Чоловік, що надихався Клопотенком, москітна сітка та нудні чоловічі образи. Що писали користувачі твітеру про Met Gala 2024
Чоловік, що надихався Клопотенком, москітна сітка та нудні чоловічі образи. Що писали користувачі твітеру про Met Gala 2024
7 Трав 2024
0
2851

Цього року темою виставки стали «Сплячі красуні: пробудження моди», а дрескодом вечора — «Сади часу» (за мотивами оповідання Дж. Г. Балларда 1962 року). Організувала вечірку традиційно редакторка Vogue Анна Вінтур. Яка, до речі, заборонила цибулю, часник і шніт-цибулю в кейтерингу. Добре, що хоча б не заборонила цибулю і часник на сукнях.

Отож Met Gala — це як свято для користувачів соцмережі Х (колишній твітер). Можна трішки відволіктися, тим паче гумор нам завжди допомагав тримати свою кукуху у найважчі дні. А пожартувати над чудернацькими й трохи кринжовими образами зірок з Met Gala — сам бог велів.

Багато користувачів соцмережі критикували чоловіків за те, що вони мають «нудні чоловічі образи». В принципі подібні коментарі ми бачимо на будь-яких нагородженнях чи то «Греммі», чи «Оскар» — чоловіки люблять вдягнути класичні костюми. От і Met Gala без них не обійшлося.

Проте все ж були ті, хто вирізнився і хоча б мінімально дотримався теми дрескоду «Сади часу». Взагалі, мені здається, над чоловічими образами більше жартували, ніж над жіночими.

Найбільше мені сподобалося, що писали про актора Майкла Фейста. Його чорний костюм прикрашала брошка у вигляді редиски, і користувачка твітеру підписала його фото: «Тут явно чоловік надихався Клопотенком». А дехто в ньому побачив схожість зі стендап-коміком Василем Байдаком і чекав QR-код на збір. Ще був варіант, що Фейст — Вася Байдак, а редиска — це відсилка до ще одного коміка, Фелікса Редьки.

Цього року на балу вперше був кейпоп-гурт Stray Kids, який у повному складі запросили на Met Gala. Одна з користувачок твітеру назвала їхнє вбрання «костюмчиками лакеїв та дворецьких».

Жіночі образи також викликали жарти. Питали, чи темою Met Gala в цьому році була москітна сітка, а образ Лани Дель Рей порівняли з павутиною: «Щось впало за тумбочку, заглядаєш за неї, а павук такий: вітаю, як я можу вам допомогти?».

Професійну тенісистку Серену Вільямс та її вбрання порівняли з цукеркою «Ферреро Роше». А про співачку Доджу Кет, яка прийшла замотана в рушник, ніби щойно вийшла з ванної, написали, що вона завжди щось таке мочить.

Ще трішки дивних образів та нарікань на дизайнерів, які роблять маленький ліф у сукні й одягають її на жінок з великим бюстом.

Не всім сподобався також образ співачки Дуа Ліпи. Одна з користувачок написала: «Дуа Ліпа, киця, а що пішло не так?»

А багато користувачів соцмережі хвалили образ гендер-квір дизайнера Гарріса Ріда, який зараз очолює французький дім моди Nina Ricci.

Таким був модний бал Met Gala 2024. Впевнена, що ви знайдете ще безліч цікавих образів. А в соцмережах пишуть, що було нудно і це не переплюнуло Met Gala 2018 року, де Ріанна вдяглася як Папа Римський. Чи як у 2019 році Джаред Лето тримав у руках свою голову, а Кеті Перрі з'явилась у костюмі люстри.

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
До нього вже долучилися ведучі Маша Єфросиніна, Юрій Горбунов, футболіст Тарас Степаненко та інші.
18 Трав 2024 14:00
550
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Це вже стало традицією: відкриваєш соцмережі на День вишиванки — і доводиться безупинно лайкати.
16 Трав 2024 13:50
1 208
Катерина Городнича
«Антоніна»
Після несподіваної музичної гастролі американського держсекретаря Ентоні Блінкена в київському барі «Бармен диктат» соцмережі колег уже добу звітують про своє ставлення до співака-початківця.
15 Трав 2024 19:20
1 184
Марина Крижня
«Антоніна»
Здогадки підтвердилися, і новим Холостяком стане ветеран російсько-української війни, блогер та ведучий проєкту «Відвал ніг, або All інклюзив» Олександр «Терен» Будько. Про те, як реагують у соцмережах на цю новину, і поговоримо.
15 Трав 2024 16:30
3 157
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Про це вона написала в інстаграмі.
14 Трав 2024 22:50
578
Марина Крижня
«Антоніна»
Міг би бути цікавий письменницький батл в офлайні, але поки що автори критикують одне одного онлайн.
14 Трав 2024 17:30
20 700
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду