Нарешті у гіків буде конкурс краси. Змагатимуться штучні дівчата

Нарешті у гіків буде конкурс краси. Змагатимуться штучні дівчата

У світі, де люди дізнались, що таке сексизм і об’єктивація, конкурси краси поступово втрачають актуальність. А от для штучного інтелекту все тільки починається.
Нарешті у гіків буде конкурс краси. Змагатимуться штучні дівчата
Нарешті у гіків буде конкурс краси. Змагатимуться штучні дівчата
27 Квіт 2024
0
968

Тут на днях якраз оголосили змагання Fanvue Miss AI. Тобто проводитимуть конкурс краси серед створених штучним інтелектом цифрових дівчат.

Творцям «міссок» самим не обов’язково бути еталонними красунчиками. Достатньо добре фантазувати.

Організатори вимагають від конкурсанток класичної краси та унікальних відповідей на запитання. Типу «Якщо би ви могли змінити світ на краще, що саме ви для цього зробили б?». Так що розслабтеся ті, хто купив підписку на програмки для створення картинок у ШІ і тепер мамчині художники. Недостатньо намалювати свою дівчину мрії із шістьма пальцями на руці, щоби взяти участь. Тренуйтесь. Про кращий світ думайте теж.

Та і взагалі, нічого собі очікування в організаторів. Її тільки намалювали, а вона вже має світ рятувать.

Учасниць конкурсу Fanvue Miss AI оцінюватимуть у трьох категоріях:

  • зовнішність;

  • деталізація традиційно проблемних місць для ШІ — руки, очі (тобто промти оцінюватимуть, перевіряйте там, щоб у текстах не було помилок, і коми були розставлені);

  • кількість лайків в інстаграмі, яку збере конкурсантка.

Судитимуть конкурс дві людини і дві персонажки, створені ШІ.

Ендрю Блок — піар-експерт, Саллі Енн Фоссет — історикиня конкурсів краси. Це справжні люди, а на другій половині суддівської «бригади» зупинімося докладніше.

 

Айтана Лопес — це 25-річна віртуальна модель, яку вигадали та створили дизайнери з агентства The Clueless. Вони займаються рекламою в інтернеті, тому постійно стикаються з примхами блогерів, яким вони замовляють інтеграції. І от їм спала на думку ідея створити свою інфлюєнсерку, яка була б не лише красивою й цікавою, а й повністю підконтрольною.

Так і народилася Айтана — красуня з рожевим волоссям, ідеальною фігурою, яскравим характером і насиченим життям. Тепер рекламникам ніхто не тріпає нерви.

Айтана має вже більше 300 тисяч підписників в інстаграмі й заробляє десятки тисяч євро щомісяця.

Емілі Пеллегріні — ще одна віртуальна модель із 280 тис підписників в інстаграмі. Щоправда, зараз її сторінка не працює, перезавантажується. Але дівчина має свій профіль також на Fanvue (аналог OnlyFans) — фотографії з відвертостями принесли творцю Емілі понад 10 000 доларів. Він розповів Daily Mail, що описував зовнішність підопічної за допомогою ChatGPT.

«Я запитав ChatGPT, про що мріє середньостатистичний чоловік, і він відповів: "каштанове довге волосся та довгі ноги", тому я зробив її саме такою».

Автор Емілі розповів, що він витрачає на створення нового контенту з дівчиною приблизно 8 годин на день. Хоча його вже спіймали на тому, що він бере фотографії інших дівчат та підставляє голову Емілі за допомогою фотошопу. 

Найсмішніше, що в особисті повідомлення до Емілі надходять листи навіть від відомих людей: мільйонерів з ОАЕ, футболістів, борців ММА й тенісистів. Тенденція, правда? Переважно спортсмени. Ну і дубайські хлопці — теж, напевно, пітніють багато.

Таким складом оцінюватимуть нових потенційних штучних блогерок. Перше місце принесе учаснику 13 тисяч доларів, друге — п'ять, третє — дві. 

Тож розминайтеся, рахуйте кількість пальців у своїх моделей і не крадіть чужих фотографій.

«Антоніна»
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Наприкінці березня комік, колишній учасник «Ліги сміху», який воював у складі 3-ї окремої штурмової бригади, Віктор Розовий отримав осколкове поранення голови.
30 Квіт 2024 18:40
2 241
«Антоніна»
Подія трапилася 28 квітня біля Українського дому, в якому проходили виставка Алли Горської «Боривітер» та показ фільму Ірини Цілик «Я і Фелікс».
29 Квіт 2024 17:00
1 622
Лєна Чиченіна
Сподіваюся, ця розмова дасть відповідь на багато питань, які активно обговорюються серед представників кіно- та серіальної індустрії.
28 Квіт 2024 13:00
6 246
Катерина Городнича
«Антоніна»
Секція серіалів 19-го конкурсу Держкіно зібрала невеличкий гурток продакшенів, сценаристів і режисерів (до десятка), які рясно розпорошені по всіх 25 заявках розділу.
19 Квіт 2024 17:00
4 461
Марина Крижня
«Антоніна»
Кіберспортивний та спортивний коментатор став гостем нового випуску програми «Пряма червона» з Фоззі та Валерієм Літонінським. Вілат багато говорив про проблеми спортивної журналістики, поностальгував за програмами на телебаченні та зачепив питання грошей.
18 Квіт 2024 16:00
729
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду