Новий ролик від Міноборони виявився здертим з американської реклами

Новий ролик від Міноборони виявився здертим з американської реклами

Подейкують, що його знімала контора Кирила Тимошенка.
Новий ролик від Міноборони виявився здертим з американської реклами
Новий ролик від Міноборони виявився здертим з американської реклами
11 Трав 2024
0
5704

Точніше, його дружини – Альони Тимошенко. Називається Good Media. Кирило Тимошенко, нагадаю, з березня є радником міністра оборони та опікується інформаційною політикою та комунікаціями. А в цій сфері нам, здається, пороблено.

Те, що ролик сильно схожий на американський, зауважила журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у себе на фб. Точніше — її чоловік Богдан Буткевич. Ролик цей 10-річної давнини і рекламував марку авто Jeep на шоу Super Bowl. 

Насправді фраза «сильно схожі» — це якщо говорити дуже м'яко. Там передерте майже все. 

Хронометраж роликів теж практично однаковий. В обох ідеться про те, що військових дуже чекають їхні родини та знайомі. Наших військових, безумовно, теж чекають, але ситуація в Україні трохи відрізняється від американської. І, вочевидь, посил для наших громадян має бути інший, ніж до бійців в умовному Іраку. Та й тим паче, що посил там був радше до потенційних покупців Jeep.

Але навіщо всі ці заморочки? Це ж треба думати. Ось порівняйте ще ці відео тут.

Нашу редакцію «Антоніни» взагалі нічого не дивує. Ми тут наші серіали моніторимо і постійно стикаємося з тим, що сюжети і персонажі поцуплені (або куплені) у росіян. Наприклад, «Зозулі» зі скандального конкурсу Мінкульту або «На варті безпеки. Штурм». Наші шановні читачі підігнали нам іще два серіали, які підозріло нагадують російські. 

Тому ситуації не поодинокі, а цілком навіть тенденційні. Зважаючи на те, що Держкіно сильно рветься фінансувати телемувіки, варто насторожитися.

Ну, а Кирилу та Альоні Тимошенкам можна запропонувати надихатися й іншою рекламою для подальших роликів для Міноборони. У «Макдональдза», «Кока-коли» та різноманітних марок чипсів є непогані ідеї. Ну, якщо фільмувала таки компанія Good Media і всі наші джерела (та джерела колег) говорять правду. Ми звернулися до пані Альони по роз'яснення. 

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Фестиваль глядацького кіно пройде з 15 по 23 червня в Чернівцях. І ми розповімо, на які фільми варто звернути увагу.
14 Черв 2024 21:30
614
Катерина Городнича
«Антоніна»
Обурене «O-la-la!» з характерною французькою інтонацією, напевно, можна було почути біля екранів британських телевізорів. Сталося найгірше, що могло статися в день міжнародної єдності на честь 80-річчя висадки союзних військ у Нормандії. Образа на національному ґрунті.
07 Черв 2024 10:14
2 086
Марина Крижня
«Антоніна»
Новина про те, що в нашому «Холостяку» братиме участь ветеран російсько-української війни та блогер Олександр Терен Будько пробудила в мені цікавість дізнатися, а що ж там по Холостяках і Холостячках в інших країнах.
05 Черв 2024 20:00
746
Марина Крижня
«Антоніна»
На сторінці Володимира Зеленського в інстаграмі 26 травня виклали відео «Накипіло» із заблюреним логотипом видання. На ньому зафіксовані наслідки обстрілів Харкова. Головна редакторка медіагрупи «Накипіло» розповіла «Антоніні» про те, чи відреагували в Офісі президента на її обурення у фейсбуці.
03 Черв 2024 20:30
813
Марина Крижня
«Антоніна»
Церемонія тривала майже три години. За цей час встигли і поплакати, і посміятися, а не тільки вручити нагороди.
31 Трав 2024 19:00
844
Катерина Городнича
«Антоніна»
Соцмережі заповнилися епітафіями в пам'ять про померлого керівника «Інтерфакс-Україна» Олександра Мартиненка
28 Трав 2024 22:55
2 858
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду