Всі люди — трішки українці. Як британці полощуть свого Тайсона Ф'юрі після програшу Олександру Усику

Всі люди — трішки українці. Як британці полощуть свого Тайсона Ф'юрі після програшу Олександру Усику

Не тільки ми вміємо своїх спортсменів шпетити «в хвіст і гриву» в разі їхньої поразки. Британці справляються з цим теж непогано.
Всі люди — трішки українці. Як британці полощуть свого Тайсона Ф'юрі після програшу Олександру Усику
Всі люди — трішки українці. Як британці полощуть свого Тайсона Ф'юрі після програшу Олександру Усику
21 Трав 2024
0
3411

Після програшу британського боксера Тайсона Ф’юрі українцю Олександру Усику ми пішли почитати, що в Королівстві кажуть про цю поразку.

По-перше, спішу нас усіх запевнити, що фанати боксу в Британії, навіть з патріотичних почуттів, не купилися на заяву Ф’юрі про те, що Усику виграш присудили через війну в Україні. В коментарях йому завзято милили шию і рекомендували подякувати арбітру, що не зупинив бій на 9-му раунді, давши добути в ринзі всі 12.

Згадали йому й те, що він напередодні побажав щасливого Нового року. Пишуть про проблеми з психікою і струси мозку. Пишуть, що радіють, що він програв, бо терпіти його не можуть, адже якби не бокс, то він очевидно був би бандитом. Пишуть, що він не бій програв, а повагу людей.

Та коментарі — ще пів біди, адже люди не полінились цілі статті про це написати. Спортивний журналіст, у минулому боксер, Джонні Нельсон написав колонку, де прямим текстом заявив, що глибоко в душі британці пораділи поразці Тайсона Ф’юрі:

«Мені завжди подобається, коли британці перемагають, але зростає кількість фанатів боксу, які щасливі з того, що саме він (Тайсон Ф’юрі) цього не зробив. І запитаєте, чому це так?

Бути чемпіоном світу пов’язано з відповідальністю, і те, як Тайсон і його оточення поводяться під час підготовки до бою, змушує мене холонути. Це по-бандитськи, це грубо, і це більше не можна виправдовувати демонстрацією сили перед великим боєм».

Джонні Нельсон переживає за те, що в усьому світі британські спортивні фанати мають імідж хуліганів, а такі як Ф’юрі додають у скарбничку до цього іміджу.

«Він представляє наш вид спорту, нашу країну, він є його частиною, чемпіоном світу. Але приходить момент, коли я кажу: “Ти чудовий боєць, але знаєш що? З нас достатньо”», — вважає Нельсон.

Він пропонує припинити виправдовувати Ф’юрі боротьбою з проблемами із психічним здоров'ям. 

«Історія Тайсона як аутсайдера, який боровся зі своїми психічними демонами, щоб повернутися на шлях одужання і стати чемпіоном, є бестселером. Це зігріло серця людей, які не обов’язково стежать за боксом.

Але люди не критикують його, боячись бути нечутливими через психічні проблеми Тайсона. Це не повинно виправдовувати його поведінку», — пише журналіст.

Як нема виправдань і поведінці його батька, до якого у британців ще більше питань. Джон Ф’юрі після матчу атакував одного з представників команди Усика. Це вже точно не про спорт.

Тому, друзі, пропоную нам цього разу злитися в екстазі з британськими вболівальниками і закидати претензіями (як дехто) не свого Усика, а їхніх Ф'юрі.

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Ви ж уже, напевно, прочитали розслідування журналістів «Слідства.Інфо». Або подивились їхнє відео. Тож нумо разом злословити.
23 Лип 2024 14:00
787
Катерина Городнича
«Антоніна»
Їй було 53 роки. Дев'ять із них вона боролася з раком грудей.
14 Лип 2024 23:00
106 064
Катерина Городнича
«Антоніна»
Про нові межі дозволеного в ефірі. Чи можна ведучим мати звичайні емоції?
13 Лип 2024 19:30
1 477
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Сьогодні ваша Антоніна буде розповідати про театр.
11 Лип 2024 22:30
2 852
Ольга Чорна
«Антоніна»
Вона залишається в Україні, де збирається народжувати, створювати картини й писати книжки.
10 Лип 2024 14:30
1 682
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Робиться те, що трапляється з будь-яким головредом, який любить писати.
09 Лип 2024 18:00
733
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду