Не лише бізнесмени, філантропи та мільйонери. Хто бере участь у франшизах реаліті-шоу «Холостяк»

Не лише бізнесмени, філантропи та мільйонери. Хто бере участь у франшизах реаліті-шоу «Холостяк»

Новина про те, що в нашому «Холостяку» братиме участь ветеран російсько-української війни та блогер Олександр «Терен» Будько, пробудила в мені цікавість дізнатися, а що ж там по Холостяках і Холостячках в інших країнах.
Не лише бізнесмени, філантропи та мільйонери. Хто бере участь у франшизах реаліті-шоу «Холостяк»
Не лише бізнесмени, філантропи та мільйонери. Хто бере участь у франшизах реаліті-шоу «Холостяк»
5 Черв 2024
0
804

І знаєте що? Все дуже цікаво. Наприклад, у німецькій версії шоу брали участь одразу два Холостяки. Наприкінці грудня минулого року оголосили їхні імена, а в січні 2024 року вже почали показувати новий 14 сезон. 

Холостяками стали підприємець у сфері нерухомості Себастьян Клаус із Гамбурга та власник першокласного фітнес-центру й оздоровчого центру Денніс Гріз із Кемптона. До цього чоловіки між собою не були знайомі, а канал RTL, де й виходило шоу, нам обіцяв любовні трикутники. Що не обіцяв — так це побачення з жінками й акулами (а вони теж були). До речі, дівчат було 22.

У Словаччині в 2024 році також уже вийшов «Холостяк». Там він має назву «Ruža pre nevestu» («Троянда для нареченої»). Там, на відміну від Німеччини, був один головний герой, який шукав своє кохання, — Радко Урбаняк. Він успішний бізнесмен, є співвласником чотирьох елітних закладів (а починав колись як бармен). Народився в Банській Бистриці, але вже 15 років живе за кордоном.

Чеський телеканал TV Nova завершує зйомки свого «Холостяка». Кастинг почався ще в грудні, й загалом про сам проєкт поки мало інформації. Шоу прямо оповите флером таємничості (власне, як зазвичай і в нас). Зйомки тривали впродовж травня на грецькому острові Родос, але поки що деталей не розголошують. Сам же формат нагадуватиме словацьку «Троянду для нареченої».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Televize Nova (@tvnovaofficial)

А в Америці, де це шоу й зародилося, все значно цікавіше. Торік, тобто у 2023-му, там запустили першого в історії «Золотого холостяка» для самотніх людей 60+, які хочуть знайти пару. Першим Золотим Холостяком був 72-річний Джеррі Тернер з Гудзону (штат Індіана) — успішний ресторатор на пенсії, вдівець. Його участь у шоу підтримали діти та онуки. Шоу вже вийшло, тож ми знаємо переможницю — Джеррі обрав 70-річну Терезі Ніст.

Вони навіть одружилися 4 січня 2024 року, й телеканал ABC транслював їхнє весілля в прямому ефірі під назвою «Золоте весілля». Щоправда, пара розлучилася після цього через три місяці.

І в січні телеканал ABC оголосив, що тепер зніматиме «Золоту холостячку», яку покажуть уже цієї осені. А в травні канал навіть повідомив, хто ж стане героїнею. Творці шоу далеко не ходили і на головну роль запросили учасницю першого сезону «Золотого холостяка» — 61-річну Джоанн Васос.

Вона — вдова, шкільна адміністраторка. «Золотого холостяка» покинула ще на третьому тижні шоу, хоча її шанси на перемогу були високими. Джоанн вирішила піти, щоб допомогти своїй доньці впоратися з післяпологовою депресією.

Усім нам звичний формат «Холостяка» та «Холостячки» теж вийде в Америці. У травні телеканал ABC повідомив, що зніматиме 29-й сезон шоу (цікаво, скільки сезонів планує СТБ і чи не хоче спробувати зняти «Золотого холостяка»?). А новою Холостячкою стане Дженн Транн, 25-річна асистентка лікаря з Маямі (Флорида). Дженн стала першою азіатською зіркою франшизи.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений The Bachelorette (@bacheloretteabc)

А попереднім Холостяком був 28-річний тенісист із Колоа (Гаваї) Джої Граціадей. Він уже брав участь у 20-му сезоні «Холостячки». Здається, коло замкнулося. В принципі, ABC вже назнімало стільки шоу про холостяків і холостячок, що можна робити рокіровки й брати учасників із попередніх сезонів не тільки на головну роль. 

Отож, у «Холостяку» як зазвичай купа бізнесменів, розлучень (якщо ви думали, що це тільки в нашому реаліті, — це не так) та критики. І тут я вас не здивую. Бо вона стосується того моменту, що учасники та учасниці приходять по славу, з бажанням стати багатими і знаменитими, а не для того, щоб знайти кохання. 

А ми що? Очікуємо на сезон із нашим Холостяком Олександром Тереном. Сподіваємося, що проєкт вирізнятиметься серед усіх попередніх сезонів.

Фото: John & Joseph Photography/Disney, RTL, TV Markíza, ABC, cartermatt.com

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Ви ж уже, напевно, прочитали розслідування журналістів «Слідства.Інфо». Або подивились їхнє відео. Тож нумо разом злословити.
23 Лип 2024 14:00
787
Катерина Городнича
«Антоніна»
Їй було 53 роки. Дев'ять із них вона боролася з раком грудей.
14 Лип 2024 23:00
106 065
Катерина Городнича
«Антоніна»
Про нові межі дозволеного в ефірі. Чи можна ведучим мати звичайні емоції?
13 Лип 2024 19:30
1 477
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Сьогодні ваша Антоніна буде розповідати про театр.
11 Лип 2024 22:30
2 852
Ольга Чорна
«Антоніна»
Вона залишається в Україні, де збирається народжувати, створювати картини й писати книжки.
10 Лип 2024 14:30
1 682
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Робиться те, що трапляється з будь-яким головредом, який любить писати.
09 Лип 2024 18:00
733
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду