Де і як ТБешники відпочивають на свята

Де і як ТБешники відпочивають на свята

Де можна знайти телевізійників у свята, якщо комусь цього раптом заманеться. Отже, шукайте: Богдана Кутєпова – ведучого “За вікнами” (СТБ) - можна буде знайти на Київщині. Там, звідки він родом, Бодя надихається на майбутні звершення. Ганн
Де і як ТБешники  відпочивають на свята
Де і як ТБешники  відпочивають на свята
2 Трав 2008
0
3962

Де можна знайти телевізійників у свята, якщо комусь цього раптом заманеться. Отже, шукайте:

Богдана Кутєпова – ведучого “За вікнами” (СТБ) - можна буде знайти на Київщині. Там, звідки він родом, Бодя надихається на майбутні звершення.

Ганна Безлюдна - працює (а Дуся так і знала), а на наступному тижні збирається до Франції.

Тетяна Гончарову - ведучу ТРК “ЄРА” - можна знайти у киїівських кавярнях. Тендітна краcуня Таня не омине і свій новий магазинчик «Тошошоп».

Ганну Безулик ведучу ток-шоу «Я так думаю» (1+1) -можна, але не треба відшукувати у Лондоні. Зарозуміла феміністка не любить сюрпризів.

Аллу Липовецьку - (Film UA Group) – здивуйте неочікуваною зустріччю з вами в Турції, на одному з п’ятизіркових пляжів.

Олега Дейнеку – ведучого «Новин» (5 канал) - затягло на весілля в Полтаву. Там і ловіть його теплим. До речі, запрошував усіх.

Олександр Колодій - (ТРК Київ) – нікуди не їде, залишається в Києві і тяжко працює, не набридаймо йому.

Савік Шустер - (ведучій «ССШ» на Інтері) – див. Колодій.

Віталій Гайдукевич - («ТСН», 1+1) – див. Шустер.

Костянтин Стогній - («Надзвичайні новини» ICTV) - їде на Середземне море в Бейрут і Турцію шукати підводного човна і сподівається, що нарешті знайде його (пошуки тривають третій рік). Якщо знайдете човна раніше, дочекайтеся Стогнія, і отримаєте змогу зустрітися з ним сам-на сам під водою. Ото буде сюрпрайз!

Юрій Макаров - («1+1») - нарешті піде з подругою в кіно, так що фанатам треба розташувати засідки в київських кінотеатрах.

Ігор Кондратюк - («Караоке» і «Шанс» на «1+1») - бовтається в Арабських Еміратах.

Євгена Фешака - ведучого програми «Світські хроніки» (Тоніс) – знайдете, як схочете, на фестивалі «Таврійські ігри» у Новій Каховці.

Віолетту Трикову - ведучу «Світських хронік» (Тоніс) - можна зустріти у Санкт-Петербурзі. Адже, для неї Петербург – серце світского життя дворянства.

Сніжану Єгорову та Антона Мухарського - на дачі сімейства Володі Горянського в Біосферному заповіднику у Вілкові. У цьому потрясному місці, де на кілометри – праворуч, ліворуч немає людей, можна побачити, як зірки розслабляються від напруженого київського світського життя.

Олексія Сєркова - Президента Асоціації продюсерів України - зустрінете в Нью-Йорку на шопінгу.

Ірину Король - заступника Голови Правління ВАТ «Телеканал «ТОНІС» з інформаційних питань, ведучу новин «24 години» можна відловити у Львові. Відшукувати її рекомендується по церквах та книгарнях.

Олесю Кос - ведучу програми «Банкнота» знайдете у Варшаві за прослуховуванням органної музики. Якщо завітаєте до кафе Вавеля, де варять дуже смачний шоколод, маєте велику можливість зустріти Олесю саме там. А ввечорі –вирогідніше за все відшукати дівчину на варшавських дискотеках.

Вахтанг Кіпіані - поїхав із дітьми до бабусі в Миколаїв.

Оригінальніше за інших використовує святкові дні директор «Інтермедіапродакшн» Єгор Бенкендорф. Він щодня тренується, готуючись до двобою із американським боксером Седріком Філдсом, якого спеціально для цього бою запрошено до України. Бій відбудеться десятого травня на арені «Альта-центру». Суперваговик має на рахунку 56 боїв на професійному рингу, з них 16 перемог нокаутом. Для Єгора Бенкендорфа це дебют у якості боксера, тому він посилено тренується. Паралельно працює над проектом «Великі українці» та готується до виборів на посаду мера Києва. Отак людина проводить свята.

(іллюстрація -www.ergina.ru)

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Совсем скоро, дорогие мои, наступит светлый праздник Пасхи. Я уже накупила корзинок, яйца вечерами крашу, тесто для пасочек замесила, а Муся даже рушник красными нитками вышила: ждем не дождемся воскресенья. Для тех из вас, кто только собирается гото
14 Квіт 2012 10:35
17 160
ДУСЯ
Не зря говорят, что многие латиноамериканские бальные танцы - вертикальное воплощение горизонтальных желаний. Поэтому пара Лилии Ребрик и Андрея Дикого на проекте «Танці з зірками» на СТБ сразу навеяла мысли: то ли еще будет... Потом Лиля стала п
23 Груд 2011 15:14
14 755
ДУСЯ
Только вчера мы с Мусей написали о том, что журнал «Блик Секрет» опубликовал якобы краденые фотографии Тины Кароль, как сегодня от подружек из «Телекритики» узнала, что ООО «Фри Медиа Украина ГмбХ» закрывает свои печатные издания, в частности «Бли
22 Груд 2011 15:25
21 704
ДУСЯ
После того как мы с Мусей написали о том, что в газете «Теленеделя» вышел «пророческий» анонс, поклонники выбывших участников «Х-фактора» пишут мне гневные письма с просьбой разобраться, что к чему. 
22 Груд 2011 14:33
150 728
ДУСЯ
Дело идет к Новому году, и Филипп Киркоров снова треплет нервы и себе, и людям. Недавно он пригрозил судом телеведущему Алексею Дивееву-Церковному за неосторожную шутку, а тем временем адвокаты певца занимаются иском против газеты «Сегодня». Суд
22 Груд 2011 10:28
8 974
ДУСЯ
Красота, как известно, требует жертв. И только от женщины зависит, насколько значительными будут эти жертвы. Вот, например, ведущая на канале «Украина» ток-шоу «Замуж за моего сына» Лена Ленина, чтобы не портить свои платья и не цеплять к ним на п
21 Груд 2011 17:49
15 063
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду