Як Раяну Гослінгу та іншим чоловікам-акторам за ін'єкції в обличчя прилітає в соцмережах

Як Раяну Гослінгу та іншим чоловікам-акторам за ін'єкції в обличчя прилітає в соцмережах

Ми позбирали реакцію соцмереж на зміни в зовнішності актора Раяна Гослінга і плануємо її проаналізувати. Тому що ми не гірші за британських учених.
Як Раяну Гослінгу та іншим чоловікам-акторам за ін'єкції в обличчя прилітає в соцмережах
Як Раяну Гослінгу та іншим чоловікам-акторам за ін'єкції в обличчя прилітає в соцмережах
1 Трав 2024
0
807

Таблоїди зазвичай відстежують зміни в зовнішності зірок, щоб мокнути їх за чергові дуті губи або щоки. А ми відстежуємо тих, хто відстежує, щоб мокнути їх за шеймінг. Бо в нас у редакції біле пальто — це робоча форма та офіційний дрескод.

Отже, лискучі округлі вилиці в улюбленця мільйонів, актора Раяна Гослінга, з'явилися ще тоді, коли він трансформувався в Кена.

Тоді в соцмережах обговорювали, що він підкачав собі обличчя заради того, щоб Кен мав молодший вигляд. Та ера Кена вже минула, у прокат виходить наступний фільм з Раяном у головній ролі, а звичка користуватися філером для щік в актора лишилась.

Для незаглиблених у тему — короткий лікнеп: філер — це гель, який люди закачують в обличчя, щоб розгладити зморшки або змінити овал. Його періодично поновлюють, тому що гель поступово розсмоктується. Тому стадії «вчора вколов» і «пройшло три місяці» відрізняються, обличчя помітно змінюється.

Тому щоразу, коли Раян, вочевидь, оновлює свою процедуру, бум на коментарі в соцмережах виникає, як вперше.

Х (екс-твітер) завалений реакціями на фотографії Гослінга з прем’єри фільму «Fall Guy». Зараз саме йде тур світом.

Один фанат прокоментував знімки, написавши: «Коли він усміхається, щоки здаються підозріло... наповненими?». В той час як інші додали: «Йому потрібно якомога швидше це все прибрати», «Чорт, філери його зруйнували!».

Третій благав: «Раян Гослінг, будь ласка, відмовся від філерів». Інший фанат пожартував: «Я збираюся прокрастися у твій дім і розчинити тобі наповнювач у щоках».

Але навіть якщо люди не розбираються, що саме дає такий ефект, вони все одно реагують на зміни в зовнішності зірки. Переживають за нього: 

«Що сталося з обличчям Раяна Гослінга?»

А хтось навіть подумав, що Раян зробив пластичну операцію. Не розбирається людина:  

«Подивіться, що пластичний хірург наробив з обличчям Раяна Гослінга. Чоловіки, не робіть цього». 

Найвідданіші фанати кинулися захищати свого кумира і звинуватили ЗМІ у всесвітній змові. Мовляв, фотографії Раяна фотошоплять.  

Але хороші новини в тому, що Гослінга це все, очевидно, не чіпляє. Актор ніяк не коментує цю тему. Він уже майже 20 років, як суперзірка, ще починаючи з виходу фільму «Notebook». Відтоді його кар'єра рівномірно йшла вгору (хоча куди вже вгору, якщо ти сам Раян Гослінг, еталон).

А зважаючи на те, що він — публічна людина ще з самого дитинства, то впевненості в собі йому вистачає, щоб не зважати на претензії. До того ж той самий Кен, фільм «Barbie» та практично іконічний виступ на цьогорічній церемонії «Оскар» з піснею «I'm just Ken» винесли його на нову хвилю обожнювання по всьому світу. 

Втім, в американській пресі заговорили про новий прецедент — шеймінг чоловіків за косметологічні процедури. В Голівуді вже всі звикли, що в багатьох актрис ознаками старіння тепер є не зморшки, а надуте застигле обличчя з ботоксом і філерами. В цьому немає сенсації. Хіба хтось перестарається дуже. А от кожна зміна на обличчі актора — інформаційний привід і шок-контент. Отже, виявляється, за зовнішність шеймлять не тільки жінок. Тепер і чоловіків.

Так, прилітає Заку Ефрону за нову форму щелепи і губ. Полощуть Тома Круза за різні експерименти (от тут були і уколи, і пластика).

Ну а канонічний приклад Мікі Рурка (його мають вивчати в медичних вишах для пластичних хірургів у розділі «Що пішло не так») свого часу прогодував не одного репортера і папараці.

Коротше, ми засуджуєм засудження, але косметолога і пластичного хірурга треба обирати ретельніше. Особливо коли твоє обличчя — це твій бренд. Все, добова норма на вигул білого пальта виконана. 

А Раяна любитимемо будь-яким (як і Тома Круза НЕ любитимемо будь-яким).

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Не важливо, йдеться про рекламу свинячого фаршу чи створення багатомільйонної телевізійної франшизи, як-от «Гра престолів», – секс продає.
15 Трав 2024 13:10
542
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Вона, скажемо чесно, дуже складна до виконання.
14 Трав 2024 15:30
1 278
Лєна Чиченіна
Багато перших глядачів уже пророкує, що стрічка стане хітом. Принаймні має стати.
09 Трав 2024 17:20
2 447
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Самі військові називають цей фільм мотиваційним. Ми ж в «Антоніні» вважаємо його ще одним виявом крутості рекламних якостей бригади.
02 Трав 2024 15:00
2 329
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Фільм уже в прокаті, а ми з вами розберемося, кому він може сподобатися.
25 Квіт 2024 17:00
9 014
Катерина Городнича
«Антоніна»
19-й пітчинг Держкіно стане історичним і особливим. Уперше за багато років тут не знайдеш прізвищ продюсерів чи режисерів, які останнім часом були візитівкою України на кінофестивалях світу.
17 Квіт 2024 20:30
6 908
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду