Бріджит Джонс стала мілфою і божеволіє від хлопчика. Четверта частина вже в продакшені

Бріджит Джонс стала мілфою і божеволіє від хлопчика. Четверта частина вже в продакшені

В ці дні вигідно бути перехожим у Лондоні. Можна зненацька натрапити та зйомки довгоочікуваної четвертої частини епопеї про Бріджит Джонс.
Бріджит Джонс стала мілфою і божеволіє від хлопчика. Четверта частина вже в продакшені
Бріджит Джонс стала мілфою і божеволіє від хлопчика. Четверта частина вже в продакшені
28 Трав 2024
0
3783

Рольова модель для багатьох міленіалок — Бріджит Джонс — дорослішає разом зі своїми фанатками. На початку 2000-х британська комедійна мелодрама «Щоденник Бріджит Джонс» стала культовою через незвичний образ головної героїні.

У трішки незграбній тридцятирічній самотній дівчині без кар'єрних перспектив тоді впізнавали себе багато дівчат, незадоволених своїми досягненнями до певного віку. Смішна і на противагу всім нещастям весела Бріджит буквально давала всім надію, що «навіть якщо вам трохи за 30, є надія вийти за принца». І не тільки вийти, а ще й передовсім розпочати нову кар'єру.

Принц у ті роки був відповідний. Краш багатьох жінок, Колін Ферт. Та ще й звали його, як класичного героя Джейн Остін, який став візитівкою образу благородного і холодного, але тим і привабливого чоловіка — Дарсі. Втім, саме літературне першоджерело для сценарію якраз і базувалося на «Гордості та упередженнях», як сучасна версія.

На додачу у фільмі ще в суперниках у Дарсі — Г'ю Грант. Флешрояль для жінки в корекційній спідній білизні.

Друга і третя частини вже йшли за вимогами хронології життя фанаток. Кар'єра, родина, діти.

І от минуло 23 роки від першого фільму. Рене Зельвегер, виконавиця головної ролі в епопеї, встигла вже тричі набрати вагу для зйомок у фільмі, потім попрацювати над своїм іміджем, змінивши обличчя до невпізнаваності. Але історія Бріджит залишається класичною і вимагає продовження.

Четвертий фільм нам обіцяли довго. Було багато побоювань, що історія себе вичерпала. Аж тут сценаристи знайшли новий поворот. 

Коли жінка вже досягла всього, чого могла (не сказати, що хотіла, але вже що є), то лишається ще одна непропрацьована, але актуальна для багатьох дорослих жінок тема — роман з молодшим чоловіком.

От саме це ми й чекаємо на екранах наступного року.

У партнерах у Рене Зельвегер свіжа зірка — Лео Вудалл. Він на початку цього року набув шаленої популярності завдяки головній ролі в серіалі «Один день». А ще раніше засвітився в «Білому лотосі».

Повернуться на екрани й Емма Томпсон та Г'ю Грант.

В інтерв'ю журналу «People» у квітні 63-річний Грант сказав, що нова частина буде «дуже зворушливою, а також смішною». 

«Це частково базується на досвіді Хелен Філдінг (авторка книг про Бріджит Джонс), яка сама виховувала двох дітей після смерті чоловіка. Тож Бріджит виховує двох дітей і думає, а чи не варто їй повертатися до побачень», — сказав Грант і підкреслив, що це дуже хороший сценарій. 

Грант протягом трьох фільмів грав любовний інтерес Бріджит, який то зникав, то наново спалахував.Але він уже «жених» трішки підтоптаний, тому око нам радувати буде Лео.

Разом з ним серед нових облич і актор Чіветел Еджіофор. Фанатки Бріджит Джонс можуть пам'ятати його за роллю чоловіка Кіри Найтлі в різдвяній романтичній комедії «Реальна любов» (так, ми справді вважаємо, що фанатки Бріджит Джонс не могли не дивитись ромком з тієї ж епохи).

Отже, 27-річний Вудалл та 55-річна володарка премії "Оскар" Зельвегер вже були помічені на вулицях Лондона на зйомках фільму "Бріджит Джонс: Божеволію від хлопчика".
Під час зйомок у Північному Лондоні Бріджіт Джонс опинилася в скрутній ситуації (хто би сумнівався), коли вона, очевидно, залізла на дерево, а персонаж Вудалла запропонував їй руку допомоги. 

Парараці дуже старалися впіймати моменти фільмування франшизи, адже за кілька тижнів до того стало відомо, що Рене тимчасово переїхала до Британії з Америки задля зйомок. Переїхала разом з усією родиною. Її нинішній бойфренд Ант Анстед — британець, тому був радий на якийсь час повернутися на Батьківщину з Каліфорнії.

Ну і ясно, що фотографи тут як тут. Уже й не поцілуєшся нормально на людях.

У прокат четверту частина автори обіцяють випустити на День закоханих, 14 лютого 2025 року.
«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Додаткові кадри з фільму «Конотопська відьма» відсьогодні можна побачити ще й у кліпі Злати Огнєвіч.
25 Черв 2024 17:00
1 403
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Антоніна вам радить подивитися всі. Коли випаде така нагода.
23 Черв 2024 19:20
1 169
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Успіх водночас прогнозований і неочевидний. Але я вже чекаю, коли цей шедевр випустять у прокат.
23 Черв 2024 19:00
3 272
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Поки можу вам запропонувати перекази. Але що маємо.
21 Черв 2024 18:30
2 512
Катерина Городнича
«Антоніна»
Цими вихідними в Лондонському кінотеатрі «Prince Charles Cinema» мала відбутися прем'єра першого у світі фільму, сценарій до якого повністю написаний штучним інтелектом. Але ні.
21 Черв 2024 11:30
1 273
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Здавалося б, навіщо їм це? Але насправді все зрозуміло.
18 Черв 2024 18:30
1 133
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду