Багатіємо і оздоровлюємося разом із Дмитром Карпачовим. Ведучий почав рекламувати диво-розмальовки

Багатіємо і оздоровлюємося разом із Дмитром Карпачовим. Ведучий почав рекламувати диво-розмальовки

Здається, у Дмитра Гордона та пірамідок «Ю Шинсе» підростає конкурент.
Багатіємо і оздоровлюємося разом із Дмитром Карпачовим. Ведучий почав рекламувати диво-розмальовки
Багатіємо і оздоровлюємося разом із Дмитром Карпачовим. Ведучий почав рекламувати диво-розмальовки
25 Квіт 2024
0
519

Якщо погуглити, що ж таке сугестивно-проєктивна арттерапія, то ви нічого не знайдете. Це новий підхід від Дмитра Карпачова, якого, до речі, сам канал СТБ не називає психологом. «Детектор медіа» раніше писав і про історію з його дипломом та науковим ступенем, і про позиціонування ведучого самим каналом.

Проте все ж можна знайти визначення, що таке «сугестивна психотерапія» — це група спеціальних психотехнік, в основі яких лежать методи навіювання або самонавіювання.

Отож у березні цього року виробник дитячих іграшок та наборів для творчості Strateg разом із Дмитром Карпачовим запустили інстаграм-сторінку, а в назві написали: «Проєкт з Дмитром Карпачовим |сугестивна мандала| медитація». У першому дописі нам розповідають, що ж це таке коїться (були навіть думки, що, може, Карпачова сторінку зламали, — а ні).

Нам пропонують «абсолютно новий та унікальний продукт» — картини. І не прості (за номерами), а ті, які відкриють ваш грошовий потік та покращать стосунки в сім'ї, ще й психологічний та фізичний стан підтримають. Цікаво, як? Може, картини просто дуже важкі й хочеш-не хочеш, а трошки підкачаєшся, поки нестимеш їх з «Нової пошти»?

У пості такий текст: «Ці картини працюють за принципом сугестивно-проєктивної арттерапії, яка використовує силу мистецтва, сугестії та самопізнання для досягнення ваших фінансових цілей, досягнення гармонії вас з вашою сім’єю, підтримки вашого гарного фізичного і психічного стану, самопізнання та мистецтва для досягнення гармонії зі своїм внутрішнім Я».

Що ж до самих картин: тут є «Дерево змін», мандали «Здоров'я», «Гроші», «Сім'я». На картинах у буддистській мандалі хаотично розмістили кельтський символ і руни (у великій кількості і навряд там закладали якісь сенси).  Купити це добро нам пропонують від 499 грн. Добре, що хоч фото самого Дмитра Карпачова не пропонують розмальовувати.

До речі, коротеньку інструкцію нам теж дають: «Процес створення картини має такі кроки, як прослуховування спеціального аудіо, малювання під музику та щоденне прослуховування для покращення ефекту». Ідея така: ви вмощуєтеся зручніше, щоб помалювати після важкого робочого дня або просто бо у вас є настрій, слухаєте медитацію, а вам у цей час Дмитро Карпачов щось каже під руку.

Словом, кожен сам вирішує, чи купувати йому ці картини, чи ні, але треба вмикати критичне мислення й розуміти, що руни в мандалі чи «Дерево змін» не допоможуть розв'язати всі проблеми (хіба покращать настрій чи розслаблять — як і звичайне малювання, якщо вам це подобається). Але я, може, й не звернула б уваги на ці картини, якби нам не обіцяли золоті гори від 499 грн від імені Дмитра Карпачова, якого багато хто вважає психологом.

Фото: інстаграм Дмитра Карпачова, strategkarpachoff

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У програмі наставництва — доступ до книги контактів Гордона. А ще зустрічі з ним (ні, не на пиво) та його друзями, серед яких співачка Оля Полякова, дитячий лікар-телеведучий Євген Комаровський та різні одіозні особи.
01 Трав 2024 18:00
525
Катерина Городнича
«Антоніна»
Не встигло охолонути крісло перед Такером Карлсоном після Павла Дурова, як в нього всівся Алєксандр Дугін. Ми подивились інтерв'ю «філософа-пропагандиста» американському журналісту, любителю трешових гостей. Буквально кинулись на амбразуру, щоб захистити ваш час і нерви.
30 Квіт 2024 19:00
1 548
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як ми могли пропустити такий чудовий розділ на сайті 24 Каналу? Love24 існує вже 10 місяців, і «ви не повірите», «це взірвало інтернет», «він у труні, а вона в білій сукні». Ми з Антоніною дуже любимо треш, тому весь день займалися читанням.
25 Квіт 2024 16:20
641
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Називається фільм «Предатели», і через нього вже другий тиждень як пересралися всі російські «опозиціонери».
24 Квіт 2024 21:20
851
Катерина Городнича
«Антоніна»
Найвідоміший у Британії ведучий вечірніх новин, Г’ю Едвардс, після сексуального скандалу, який триває вже 10 місяців, був змушений звільнитися.
24 Квіт 2024 11:00
1 221
Марина Крижня
«Антоніна»
Три тижні тому канал СТБ випустив одинадцятий випуск «Супермами», який зараз обговорюють у соцмережах. Брат однієї з учасниць, яка родом з Луганщини, воював за росіян у 2016 році, але нібито цього сам не хотів. Вона ж, як вважають деякі користувачі соцмереж, розповіла свою версію подій, відмінну від правди.
22 Квіт 2024 17:00
408
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду