Валюха хоче новий сезон «Сватів» для примирення. А також інші прояви делірію російської акторки

Валюха хоче новий сезон «Сватів» для примирення. А також інші прояви делірію російської акторки

Уродженка Донецька, завзята путіністка, російська акторка Тетяна Кравченко дала феєричне інтерв'ю білоруському ТБ.
Валюха хоче новий сезон «Сватів» для примирення. А також інші прояви делірію російської акторки
Валюха хоче новий сезон «Сватів» для примирення. А також інші прояви делірію російської акторки
25 Черв 2024
0
27196

Мене знов кинули під потяг. Завдання було просте — постібатися з російської альтернативно обдарованої акторки, яка ляпнула, що після «СВО» треба зняти новий сезон «Сватів», де всі помиряться. І заживемо ми знов однією дружною сім’єю, не дай бог.

«Можна показати конфлікт у нашій багатонаціональній родині та те, як ми після нього примиряємось. Думаю, вийшла б хороша аналогія. “Свати” могли б виступити об'єднавчою історією про те, що рідні люди й у складній ситуації завжди знайдуть точку дотику, бо вони — сім'я. Мистецтво підказало б, як зосередитись не на злості, а на любові — кровній, історичній. Ми з Федею готові знятися в “об'єднавчому” сезоні “Сватів”».

Кровна любов — саме по собі звучить як загроза. Але менше з тим. Мене лихий поплутав, і я з розгону подивилась усе інтерв'ю. Не раджу вам марнувати час і нервові клітини на перегляд, але й залишити вас у спокої теж не можу. Терміново мушу з кимось поділитися.

По-перше, вражає здатність народної артистки РФ формулювати думки. Тішить лише те, що вона, народившись у Донецьку, могла б і українською акторкою стати, і тоді нам було би просто соромно. А так переважно смішно. Ось, наприклад, коротка оповідь про окупацію Криму. Після того, як команда там зняла один з сезонів «Сватів»:

«Нічого не віщувало. А потім я, звісно, дізнаюся. Звісно, Путін молодець, що якби...  Єдине, вже після того, як ми зняли, якийсь був рік і я дивлюся інтерв'ю Тимошенко цієї. "Косички", як ми її називаємо. Юлі. І вона раптом говорить: "Це!". А я ж українську розумію. "Он вже натовські кораблі". І дійсно стояли натівські кораблі, слухайте. "У нас все. Севастополю нема. Прямо на Москву бомби". Це я особисто бачила у прямому ефірі. І вона не підстава ж. І після цього — референдум. Куди їх? Загралися, в кінці кінців. Звісно, політика — брудна штука, але "Свати" в цьому якось....». 

А отут Тетяна Кравченко ділиться своїм шоком від того, що Зеленський став президентом. І хвалить режисера «Слуги народу» Олексія Кірющенка: 

«В тому-то і справа. Я думала, це жарт. Я не знаю, що це було. Я не знаю. Я думала, що це той самий... Режисер оцього фільму. Я думала, що це такий стьоб, знаєте. Коли він знявся у "Слузі народу". Я ще так реготала. Кірющенко ж знімав, він же був у Москві, я в нього грала в антрепризах. Він режисер хороший. Я ще подзвонила. Я думала, що це жарт. Чергова така, знаєте, "качка". Щоб посміятися, постібатися. А вилилося в таке! Ну вони дають, звісно, ці американці». 

Дуже обурена Кравченко своїми колегами. Зокрема українською акторкою Анною Кошмал, яка висловила свою позицію проти російського вторгнення.

Але також не може зрозуміти вона і російського актора Олександра Феклістова, який виїхав з Росії, засудивши агресію проти України. «Чого вони лізуть, оці актори? Вони ж нічого не розуміють в політиці!» — вигукнула Кравченко і невідкладно пояснила співрозмовнику все за політику:

«Тому що правильно Жириновський тоді-от... Я тільки-от по телевізору. Він же сказав, що якби у 22-му... Дев'ять років вони бобмили Донецьк, моє улюблене місто. Я і родом з Донецька, розумієте. Я всі ці вулиці, усе... І оце до них зараз. Слухайте, я не могла...»

Дуже шкодує Тетяна Кравченко, що не вміє співати, як Чичеріна (не плутати з головною редакторкою «Антоніни» Чиченіною). А так би поїхала виступати перед російськими військовими. Зізналася, що можна було хоча б вірші читати, але вона й того не вміє. Ну, після перегляду цього інтерв'ю я вже й не дивуюся.

Під кінець розмови потягло гостю ефіру на сантименти. І пообіцяла вона всіх своїх колег обійняти і розцілувати. Включно з тими, кого щойно соромила за те, що продались американцям і «біндєровцям». Тому Аня Кошмал, будьте обережні, вас може підстерігати зі своєю кровною любов'ю путіністка Кравченко.

А ідеєю зняти новий сезон «Сватів» Кравченко так загорілася, що вже почала навіть шукати гроші на реалізацію. Просто на інтерв'ю. Один із варіантів вони разом з ведучим вигадали —  «поїхати в тюрму до Коломойського». Загалом, ми погоджуємося з цим планом.

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Ми зв'язалися з Дар'єю Зименко, щоб розібратися, що саме сталося у Вроцлаві на театральному фестивалі.
30 Черв 2024 09:00
850
«Антоніна»
Переживаємо за Максима. Ще трохи — і на «Книжковий Арсенал» прийде. А тамтешня публіка до такого не готова.
07 Черв 2024 16:00
814
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
А все тому, що західна гей-пропаганда не спить ані вдень, ані вночі.
27 Трав 2024 17:50
890
Катерина Городнича
«Антоніна»
Російські кринж-креативники знову порадували українців комедією.
23 Трав 2024 11:40
1 733
Катерина Городнича
«Антоніна»
Американський телеведучий, колишній журналіст Fox News, який тепер осів у ютубі та X, знову порадував російських глядачів своїм продуктом. На пропагандистському каналі «Россия24» показали в ефірі його випуск про те, як Америка розробляла бойових кліщів.
22 Трав 2024 12:50
860
Катерина Городнича
«Антоніна»
Редакція «Антоніни» зовсім не береже своїх співробітників. Напередодні дивились «Квартал» і неочікувано розвели весь цей срач. Сьогодні завдання жорстокіше — подивитись свіжий випуск «Дизель шоу».
07 Трав 2024 18:20
10 511
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду