Нахіба? Блогера Славу Дьоміна розкритикували за інтерв'ю зі скандальною Анною Алхім

Нахіба? Блогера Славу Дьоміна розкритикували за інтерв'ю зі скандальною Анною Алхім

Алхім багато разів втрапляла у скандали через свої неоднозначні висловлювання і, здається, в цьому відео договорилася до ще одного.
Нахіба? Блогера Славу Дьоміна розкритикували за інтерв'ю зі скандальною Анною Алхім
Нахіба? Блогера Славу Дьоміна розкритикували за інтерв'ю зі скандальною Анною Алхім
27 Квіт 2024
0
820

Як написала одна коментаторка: «Подивилась 5 хв. інтервʼю і одразу захотілося почитати Канта, бо здалося, що я тупішаю. Це жах». У мене ж в якийсь момент було відчуття, що почав крутити живіт і відмирати мозок. Одночасно. Я почала гарячково шукати на ютубі канал «Історія без міфів», щоб зробити собі детокс. Якщо його ведучий Владлен Мараєв каже: «Хай квітне український ютуб», то Слава Дьомін, судячи з усього, робить усе для того, аби український ютуб зачах.

Нагадаю, хто ж така Анна Алхім. Її ми пам'ятаємо з 2020 року через висловлювання про Путіна: «Я не знаю нікого сильнішого, ніж Путін, нікого впливовішого, ніж Путін. Для мене в цьому плані він красунчик». Через таку прихильність до російського диктатора її взяли на олівець, точніше внесли до бази «Миротворець». У 2023 році вона потрапила туди знову через те, що виклала сториз в інстаграмі з місцезнаходженням поранених українських військових, після якої стався російський ракетний удар по лікарні у Дніпрі.

У березні 2023 року Алхім дала інтерв'ю блогеру Олександру Волошину, де знову не порадувала нас своєю мудрістю. Тоді вона розповіла, що слухає російські пісні, й щиро не розуміла, що з цим не так. Влітку того ж таки 2023 року жителів заходу України називала «заводом дебілів щодо "Чому не державною?"».

Ну і з останнього — анонсувала корпоратив за участі Анатолія Анатоліча, Гаріка Корогодського (які потім відмовилися) та масажиста-сквіртолога Леона 13. На корпоративі Алхім співала пісню російської виконавиці Анни Асті, щоправда переклала українською. Ну і для повноти картини — вона дивилась і популяризувала російський серіал «Слово пацана. Кров на асфальті» та розповідала про це в тіктоку.

@anna_alkhim Кто смотрит? #alkhim #алхим ♬ оригинальный звук - Anna Alkhim

Здавалося б, така людина повинна бути у чорних списках на інтерв'ю. Але ж ні. Тим паче гардтоку від Дьоміна чекати марно — критичних запитань він майже не ставить, тому гості просто транслюють свою точку зору. 

Із найменшого трешу. Анна Алхім ділиться з нами одкровеннями про стосунки. Таких питань було чимало. Розповідає, що їй запропонували секс за гроші (4 дні за 30 тисяч доларів), а якщо сподобається — 150 тисяч доларів на утримання. Вона, звісно ж, відмовилася. Бо може переспати за їжу (так і каже), а от за гроші — ніколи. І в якийсь момент каже: «Якщо сподобався мені хлопець, то я можу сама його зґвалтувати». Слава Дьомін ніяк це не коментує, хоча можна було б насправді засудити насильство. Але окей.

З інтерв'ю ми дізнаємося, що Алхім працювала секретаркою в суді (і не знає, хто ухвалив Конституцію України та хто в нас прем'єр-міністр зараз). Дьомін намагався ставити серйозні питання: «Що потрібно змінити в судовій системі в Україні, щоб вона почала нарешті працювати?».

Алхім каже, що їй складно говорити про це (дуже шкода, а ми розраховували на аналітику q експертну оцінку українських судів), адже корупція «настільки вкорінилась у нашій країні». І згадує, що сама колись блогеру Волошину говорила, що корупція — це добре: «Знаєш, я багато говорю, люди мене неправильно розуміють. Ну погодься, це ж класно, коли ти можеш подзвонити [і все вирішити]».

Тут Дьомін запропонував зробити такі послуги офіційними. І навів аналогію: якщо треба швидко отримати закордонний паспорт — можна заплатити офіційно і прискорити цей процес. Алхім задумалась.

Ну і найпрекрасніше в цьому інтерв'ю було, звісно ж, знову про Путіна. Слава нагадав, що Анна вважала його «красавчиком». Після її чергових виправдань він запитав: «Хто зараз найвпливовіший політик у світі?». Алхім задумалась і Слава додав: «Хочеться сказати "Путін" знов?».

А зараз неочікувана відповідь. Приготуйтесь. Алхім каже: «Так». Тобто Путін найвпливовіший політик світу. Потім вона продовжила:

«Щоб не вирвали це з контексту і знову не понісся хейт. Я досі не можу зрозуміти, чому весь світ не може це зупинити і танцює під цю дудку. Можна зупинити однією хвилиною, одним днем, однією секундою! Можна закінчити і люди перестануть помирати. Третій рік війни вже йде і люди досі підлаштовуються!».

Дьомін уточнює: «Тобто в Ізраїлі вони не підлаштовуються, а збивають всі шахеди, а тут вони не збивають, тому що — що?»

Алхім відповідає:

«До нас прилетіла ракета, ми дали відповідь і потім за цю відповідь ми розсьорбуємо ще два тижні, нас просто стирають. Ми не можемо навіть дати відповідь. Ми хіба не підлаштовуємося? Звідки такий вплив і звідки така влада, що він нагинає весь світ? Ну як? Я, може, щось не так кажу, але я кажу так, як я розумію. Може, я не знаю військової тактики. Але чому це не може зупинити весь світ? Америка? Ну хто ще? Не можуть зупинити одну людину — ну як»?.

Слава більше нічого не говорить на цю тему і ніяк не коментує слова Алхім. До речі, от за це блогера нещодавно розкритикувала Емма Антонюк, яка була в нього на інтерв'ю. Вона акцентувала на тому, що він деколи запрошує сумнівних гостей, не перебиває та не опонує, коли вони несуть дичину.

Що ж іще було? Знову розмови про українську мову. Блогерка переходити на неї не хоче (каже, що і сама, і її син українську знають), каже, що кожна людина має право спілкуватися тією мовою, якою хоче. «Ніхто не може цього заборонити» ні в побуті, ні на державних каналах. А, і, на думку Алхім, половина українських пісень — шлак. Ну тут її позиція не змінилася, як із Путіним.

Але сталося ще дещо. Дьомін зміг розкрити блогерку для нас з іншого боку. Виявляється, Анна Алхім — майстер рейкі 4-го розряду (вибачте, ступеню, і саме тому, за її словами, до неї не липнуть вроки). Колись я не знала, що це таке. І вважала, що це пов'язано зі шпалами та поїздами. Слава теж не знав, довелось погуглити. Якщо хтось із читачів не чув ніколи, рейкі — це різновид нетрадиційної медицини, цілительство. 

До речі, Слава запитав, яка в нього енергія, Алхім сказала, що розповість після запису відео. І вона своє слово стримала. Але це найнудніше в цьому інтерв'ю. Інтрига не була виправдана.

Ще Алхім уміє читати між рядків, навіть різні українські шоу («Хата на тата» чи «Кохана, ми вбиваємо дітей»), особливо коли покурить траву. До речі, у відео про свій досвід із наркотиками (амфетамін і кокаїн) вона теж багато розповідала.

Після перегляду залишається два питання: чому Слава Дьомін вирішив запросити Анну Алхім на інтерв'ю — чим її думка (а про неї складається враження не дуже розумної людини) така важлива? І чи не думав він, що сам легітимізує подібних персонажів, які несуть дичину? Особливо коли Слава їх не перебиває, киває головою, а отже виходить, що погоджується з їхньою думкою. І ледь не забула: Дьомін у цьому відео рекламує казино.

Фото: скриншоти з ютуб-каналу «Слава+»

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютубі з'явився великодній випуск «Єдиного кварталу». Якщо до жартів кварталівців про скупих чоловіків або жінок, які витрачають їхні кошти, ми вже звикли, то сценка про поцілунки голови ТЦК зі своїми підлеглими мене трошки шокувала.
06 Трав 2024 20:30
8 740
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Поки на ньому можна подивитися тизер і три відео.
06 Трав 2024 10:00
2 619
Марина Крижня
«Антоніна»
А також розповів про генпродюсера «Ліги сміху» Наума Барулю, який має російське громадянство.
03 Трав 2024 22:00
1 219
Марина Крижня
«Антоніна»
Актор, найсексуальніший митець за версією премії «Золотий ліфон», голос Радіодиктанту національної єдності 2023 року дав інтерв'ю Сергію Лиховиді. Поговорили про театральну реформу, міф, який допоміг популяризувати театр, і кіно.
03 Трав 2024 11:55
701
Марина Крижня
«Антоніна»
«Ви просили – ми зробили. Це поки не "Хата на комбата", але не все одразу», — йдеться в дописі під відео. З нетерпінням чекаємо, а поки що оглядаємо нове шоу «Бажаю смачного», де молодший сержант Володимир Кравчук разом із цивільними гостями тестує різні сухпайки.
01 Трав 2024 09:00
872
Катерина Городнича
«Антоніна»
Роман Скрипін сходив до стендапера Олега Лузанова на подкаст. Виголошували тости, випивали за Громадське і Суспільне. За 5 канал не пили, але говорили. Виявляється, створення всіх цих медіа – заслуга Скрипіна. Згідно з його ж ностальгійними спогадами.
29 Квіт 2024 18:30
2 163
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду