Маша Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв поговорили про свої стосунки. Навіщо і яка з цього користь

Маша Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв поговорили про свої стосунки. Навіщо і яка з цього користь

Душевний стриптиз подружжя став пілотним випуском нового проєкту колишньої телеведучої. Про що говорили і що ми про все це думаємо — в огляді.
Маша Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв поговорили про свої стосунки. Навіщо і яка з цього користь
Маша Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв поговорили про свої стосунки. Навіщо і яка з цього користь
5 Черв 2024
3
7270

«Ваша Маша» вийшла в мережу з новим ютуб-подкастом. Раптом що, ми не стібемося. «Ваша Маша» — це офіційне лого на каналі Єфросиніної. Щоб ви не подумали, що ми тут в «Антоніні» шукаємо причини поіронізувати над зіркою. Ми справді частенько її критикуємо. Але тільки за діло.

Отже, нам анонсували, що новий цикл «Квиток на Марс» — це розмови Маші Єфросиніної з різними чоловіками, де сама ведуча уособлюватиме жіночий погляд, а гості — чоловічий. Назва, очевидно, відсилає нас до вже трохи неактуальної, але досі популярної книжки психолога Джона Грея «Чоловіки з Марсу, жінки — з Венери». За задумом ці розмови в студії мають допомогти порозумітися жінкам з чоловіками.

Чесно кажучи, «Антоніна» дуже напружилася. Тому що наша редакційна жіноча «тріада» дуже далека від думки, що конкретно Маша Єфросиніна може представляти ціле жіноцтво в розмовах з чоловіками. Хотілося одразу замовити значок «Хочеш знати, що я думаю, — спитай мене. Не Машу!» Ні, звісно, якусь певну категорію вона точно може уособлювати (найімовірніше, свою ЦА), але ставати амбасадоркою жіноцтва загалом — це надто сміливий крок. Тому, коли ведуча починає розписуватися за всіх дівчат, узагальнюючи свої емоції, може з'явитися відчуття легкого роздратування. 

Але менше з тим, про загальну користь або шкоду від нового проєкту ми говоритимемо, коли з'являться наступні випуски. Зараз же ми аналізуватимемо абсолютно особливе відео. Відверту розмову Маші Єфросиніної з власним чоловіком Тимуром Хромаєвим.

Ми вважаємо, що хоч би яким був проєкт «Квиток на Марс», цей пілотний випуск усе одно варто розбирати окремо. Як явище.

Формат, коли подружжя з’ясовує стосунки в подкасті, не новий. Подібне розмовне шоу колись було у Джади Пінкетт-Сміт, де вона говорила про особисте зі своїм чоловіком Віллом Смітом і весь світ був свідком.

Успіх забезпечено, незалежно від контенту. Адже багатьом це подобається — підглядати і підслуховувати особисте, надто коли це знаменитості.

А саме таке відчуття було в нас від перегляду відео Маші з Тимуром. Дуже довго довелося змушувати себе дивитися на екран. Хотілося відвернутися, бо враження таке, ніби ти (глядач) ненароком став свідком сімейної розмови, яка тебе не стосується. І слухати її з твого боку нетактовно. А подекуди нестерпно.

Втім, розмова була хоч і інтимна, але тематична. І на наш погляд, точно показова та корисна для родин з подібною життєвою ситуацією. А ситуація ця наразі дуже поширена в Україні. Чоловік мобілізується, жінка лишається в тилу і відповідає за всі аспекти цивільного життя родини. Що їх триматиме разом, чим вони ризикують як сім’я, як правильно комунікувати, як порозумітися, якщо емоції зашкалюють і розводять вас на різні кути зору.

Як ми, так і глядачі, які залишили коментарі під відео, помітили, що Єфросиніна в цій розмові звучить зовсім не так, як усі звикли. Переважна більшість коментаторів сприйняла це як знак особливого ставлення до особливого гостя, знак кохання до візаві, але декому, навпаки, це здалося ознакою театральності і награності ведучої. Тимур при цьому всі півтори години бесіди поводився спокійно, виважено і справді щиро.

Отже, після довгого вступу зі взаємним зізнанням у коханні ми нарешті дочекалися суті. Маша обережно почала заходити на більш знайому, судячи з усього, їй царину — територію претензій. Тут уже почали пробиватися і впізнаваний тембр та інтонація. Та й тема не нова — Єфросиніна за будь-якої нагоди, в багатьох інтерв'ю і публічних розмовах часто скаржилася на те, що чоловік пішов у ЗСУ, не порадившись із нею. Поставив перед фактом. 

І от навіть якщо ми з вами про це вже чули від неї не раз, то уявіть, скільки разів це вислухав Тимур.

«Твоя мобілізація в ЗСУ стала для мене і шоком, і випробуванням, а головне — ударом. Ти ще так це зробив! Ти оголосив мені, що ти будеш мобілізуватися, вручивши мені заповіт. [...] Ти не радився зі мною. Чому?» — допитувалась Маша.

«Коли один з партнерів приймає рішення кардинально змінити своє життя, не радячись з іншим партнером, він таким чином перекладає повністю відповідальність за наше стале життя, за наших дітей, за те, як ми жили, за те, скільки всього в нас відбувається, за всі процеси, рутини, за все, за що ми несли відповідальність вдвох, ти своїм рішенням, не порадившись зі мною, переклав усе це на мене. Навіть не попередивши. Ти поставив мене перед фактом, що тепер я маю всім цим опікуватися. І невідомо, як надалі ти бачиш розвиток нашої родини», — такими були її претензії.

«Мені було важливо прожити це життя з країною», — відповів Тимур.

«А ти думав про нас? Що буде з нами, зі мною? Чи впораюсь я?» — не вгавала Маша.

Зрозуміло, що до того, як опинитися перед камерою, подружжя це вже не раз обговорило. І в значно більш емоційному тоні, напевно. Але такі діалоги в деяких родинах військовослужбовців можуть бути типовими, тому зразково-показова розбірка, очевидно, має дати відповіді на схожі питання.

Хоча декому з коментаторів навіть у такому форматі було важко дивитись.

Цей блок розмови був найкориснішим, на наш погляд. Цінний він відповідями Тимура. Підозрюємо, що далеко не всі чоловіки вміють чесно й відверто говорити зі своїми партнерками, уникаючи таких розмов і сприймаючи їх як спробу дружини знову «пиляти і виносити мозок». 

Але будьте обережні під час перегляду. Місцями є небезпека підхопити мізогінію. Бо вона в повітрі. Ми прямо були близькі до того, щоб теж почати вживати словосполучення «виносити мозок» без іронічного забарвлення. 

Аж тут, після цілої години розмови, ми нарешті доходимо до теми, яка, як ми підозрюємо, і стала першопричиною для запису цього подкасту.

Маша розповідає нам про чутки, які ширяться в мережі і в шоубізнесовій спільноті. Чутки про розлучення Єфросиніної і Хромаєва. Так от для чого ми слухали весь цей цукровий сироп на початку! Весь подкаст — це спростування чуток про розрив. Раніше Маша за такою ж схемою спростовувала чутки про сварку з Олею Поляковою —записала з нею відео з концерту.

Але треба віддати належне: соціальна місія, яка підтягнулась під можливі особисті мотиви створення саме цього проєкту, справді важлива.

І наостанок кілька слів про технічне. Бо воно муляє не тільки нам, а й багатьом підписникам Маші. Вони не полінувались написати про це десятки коментарів. Вертикальне відео. Для урізноманітнення відеоряду режисер періодично в стандартне горизонтальне відео монтує вертикальне (як на сториз чи рилз). Це додає відчуття, що ти ніби у прочинені двері підглядаєш. І від цього стає ще більш некомфортно. Глядачі не оцінили творчу знахідку. Ми теж.

Фото: скриншоти з ютуб-каналу Маші Єфросиніної

«Антоніна»
Теги
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Damir
22 дн. тому
Тільки повних дебілів може цікавити особисте життя цієї парочки. І так само потрібно бути повним дебілом щоби про це всюди писати та ще й знімати телевізійні програми.
Moshe
23 дн. тому
Интересно, Маша когда-нибудь расскажет о своем романе с нынешним мужем Фреймут?
Локі
23 дн. тому
...і неслося телевізійними ланами: - яких пілоток, тобі, Тимуре не вистачає...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «Слава+» продовжують виходити інтерв'ю із суперечливими особами.
10 Черв 2024 23:10
2 402
Марина Крижня
«Антоніна»
«Війна буде вічною без вступу до НАТО» — такий заголовок має новий випуск «Рандеву з Яніною Соколовою». Ці слова озвучив письменник Юрій Андрухович. За це і не тільки їх покритикувала авторка каналу «Рагулі».
29 Трав 2024 12:10
1 271
Марина Крижня
«Антоніна»
Гумористичний канал хоч і нечасто випускає великі шоу, регулярно робить годинну «Небезпечну передачу», яка може втішити тих, хто страждає від дизеквартального гумору
10 Трав 2024 17:20
1 658
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютубі з'явився великодній випуск «Єдиного кварталу». Якщо до жартів кварталівців про скупих чоловіків або жінок, які витрачають їхні кошти, ми вже звикли, то сценка про поцілунки голови ТЦК зі своїми підлеглими мене трошки шокувала.
06 Трав 2024 20:30
18 084
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Поки на ньому можна подивитися тизер і три відео.
06 Трав 2024 10:00
3 066
Марина Крижня
«Антоніна»
А також розповів про генпродюсера «Ліги сміху» Наума Барулю, який має російське громадянство.
03 Трав 2024 22:00
1 426
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду