Сором, кринж чи хороша ідея. У соцмережах критикують UAnimals через відео про порносайт для котів

Сором, кринж чи хороша ідея. У соцмережах критикують UAnimals через відео про порносайт для котів

У відеоролику співак Володимир Дантес та порноакторка Джозефін Джексон озвучили «пікантні» відео з котиками.
Сором, кринж чи хороша ідея. У соцмережах критикують UAnimals через відео про порносайт для котів
Сором, кринж чи хороша ідея. У соцмережах критикують UAnimals через відео про порносайт для котів
25 Квіт 2024
0
1298

На початку відео Джозефін Джексон каже, що вони вирішили створити перший порносайт для котів. Разом із Володимиром Дантесом вони вигукують «няв» (паралельно нам показують котів, у яких відбувається статевий акт), коментують від імені котів: «Знову люди витріщаються» та «Мені здається, чи нас знімають?».

Потім посеред відео Джозефін Джексон каже: «Задум цікавий, але виявилось, що котам непотрібні гаряченькі відео». І далі вони по черзі з Дантесом зачитують текст: «Вони не дивляться порно і зовсім інакше ставляться до сексу. Не використовують захист і навіть не мріють народжувати дитину. Тварини не хочуть масово народжуватися і народжувати на вулиці».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений UAnimals (@uanimals.official)

Та пояснюють нам, що ми можемо зробити: «Прихистити тварину та підтримати проєкт безкоштовної стерилізації безпритульних тварин від UAnimals. Стерилізація рятує життя».

Після шквалу негативних коментарів (а їх чимало) UAnimals написали під відео, що його потрібно додивитися до кінця. Бо багато людей вирішило, що зоозахисна організація взагалі вже з глузду з'їхала і справді запускає порно для котів. Хоча навіть ті, хто додивлялися відео до кінця, не завжди були в захваті від ідеї та реалізації.

А думки користувачів інстаграму розділилися. Дехто пише: «Вибачте, це огидно та недоречно», «UAnimals, у вас кринж за кринжем, не розумію, що у вас трапилось, але це жесть. Час з вами прощатись» чи «Сором. Діти можуть бути підписані на вас. Це не креативно».

А ще був такий коментар про популяризацію порно: «Незалежно від проблеми, привертати увагу таким кринжем — це просто низько. Вам вистачило розуму на ось ЦЕ, але ні на етапі ідеї, ні на етапі розробки ролику не вистачило розуму для того, аби зрозуміти, що популяризація порноіндустрії — це неправильно. Ще й таким огидним чином. У цьому основна проблема, а не в сексі як явищі».

Володимир Дантес із гумором відповів на критичні коментарі: «А що огидного, я так і не зрозумів. Це все нова зачіска моя((( чи колір худі Юлі все ж таки? Ааа!!! Це жахливий і образливий блюр!!! Так, я підтримую всі негативні коментарі. Для подальшого обговорення цієї проблеми запрошую всіх до церкви».

Багато коментарів під дописом і позитивних: «Гарний задум», «Крутий і незвичний спосіб привернути увагу», «Це геніально».

Ще був і розлогий коментар: «Для тих, хто вважає, що цей ролик недоречний, я хочу пояснити, чому він все ж таки доречний. На жаль, навіть зараз є багато людей, котрі порівнюють сексуальне життя тварин із своїм власним і вони думають: “як це — каструвати котів так собак, адже це позбавляти їх задоволення та материнства...” Ой-ой. А у тварин все зовсім інакше. Примітивніше! Там є тільки інстинкт і більше нічого...

І на подібному прикладі доводиться пояснювати на пальцях, що у тварин нема того задоволення і бажання стати батьками, і порно їх не цікавить так, як людей... Коротше кажучи, не порівнюйте себе із тваринами і каструйте їх вчасно, адже притулки переповнені і тварини гинуть постійно через голод і хвороби десь на вулицях чи у підвалах... і спостерігати за цим негуманною! А каструвати — це необхідність».

У мене виникло відчуття, що UAnimals ходять по тонкому льоду. Особливо коли написали назву котячого порносайту як Cat Hub — відсилка до Pornhub. Цей сайт потрапляв у скандали через те, що на ньому були розміщені відео зі зґвалтуваннями неповнолітніх та насильством над тваринами.

Проте у відео, на мою думку, UAnimals все ж намагалися показати недолугість порівняння сексу тварин із сексом людей. Саме тому й вигадали порносайт для котів — такий собі абсурд. До відео можна ставитися по-різному, але головне, щоби при цьому на добру справу (стерилізацію) збиралися гроші, а не тільки коментарі під відео.

Фото: інстаграм UAnimals

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Євген Клопотенко опублікував скрин своєї переписки з начебто редактором видання «Заборона», де той спочатку просить Євгена взяти участь у їхньому подкасті, а потім називає його «х*сосом».
03 Трав 2024 16:10
4 561
Катерина Городнича
«Антоніна»
Більше доби палає в соцмережах від нововведення МЗС України — віртуальної речниці, Вікторії Ші. Ми ж пропонуємо вам для порівняння історію епічного провалу іншого віртуального персонажа.
02 Трав 2024 14:15
1 136
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Ноутбук ви можете отримати всього за 200 гривень. Але ніхто не буде вас стримувати, якщо заплатите більше.
01 Трав 2024 20:10
389
Марина Крижня
«Антоніна»
Ексведучий «Інтера» та в минулому спортивний журналіст ніяк не зупиниться. Ділиться своєю безцінною експертною думкою в тіктоку та просуває меседжі російської пропаганди.
26 Квіт 2024 19:00
812
Катерина Городнича
«Антоніна»
Гівняні прикраси, гівняні картини і гівняний мерч. Це не відгук на продукцію. Це її офіційний опис. Киянка Міша Куш у соцмережах рекламує свої товари бренду VALERA, зроблені з голубиного посліду. Спецпроєкт пабліку «Шо там» став нашою улюбленою нативною рекламою з першого перегляду.
25 Квіт 2024 19:30
1 252
Марина Крижня
«Антоніна»
Користувачі соцмереж знову почали обговорювати фемінітиви. Здається, ця тема невичерпна.
24 Квіт 2024 18:00
7 982
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду