Краси і розуму в світі побільшало: у телеведучої Христини Яцків народився другий син

Краси і розуму в світі побільшало: у телеведучої Христини Яцків народився другий син

Назвали його Леоном.
Краси і розуму в світі побільшало: у телеведучої Христини Яцків народився другий син
Краси і розуму в світі побільшало: у телеведучої Христини Яцків народився другий син
16 Квіт 2024
0
2910

Світлини щойно народженого сина Леона у фейсбуку опублікував чоловік Христини — Михайло Добрішман. Це вже другий хлопчик у сім’ї Христини та Михайла — старший син, Давид, уже школяр.

Ім’я молодшому батьки обирали довго й непросто. Вдруге мама нам розповіла: «Імʼя Лео (Леон) — компроміс батьків, бо вже неможливо було терпіть ці баталії: “Я хочу Яремія!” — “А я — Теодора!”»

На правах колишньої колеги вітаю Христину та її родину не тільки від нашої редакції «Антоніни» (де 70% колективу були або є колегами Яцків по телеканалу «Еспресо»), а й від себе особисто. Дев’ять років тому, коли ми з Христиною працювали разом у редакції ранкових ефірів, пощастило спостерігати зародження нової родини. Тоді майбутні щасливі батьки Леона й Давида були лише юною, красивою і розумною телеведучою Христиною та її таємним прихильником.

Редакція отримувала доставку цукерок, квітів і різноманітних смаколиків, і поки Христина сиділа в студії в прямому ефірі, редактори непогано харчувались. Михайле, дякуємо! І ми всі спокійні за майбутнє обох ваших синів. Вони точно завжди будуть нагодовані.

Тому вітаємо Христину і Михайла з прекрасним вибором і з двома чудовими наслідками (точніше, нащадками) цього вибору.

Христина Яцків поки що не готова визначити точно, коли вона знову повернеться в ефір:

«Все буде залежати від того, як швидко і якісно ми "знайдемо спільну мову" і налагодимо побут в сімʼї, що збільшилася. Але в планах — засиджуватися в тотальному декреті мінімально».

Тож чекаємо Христину Яцків в ефірі тоді, коли її відпустить Леон Михайлович.

Фото: фейсбук Михайла Добрішмана

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
«Антоніна»
Подія трапилася 28 квітня біля Українського дому, в якому проходили виставка Алли Горської «Боривітер» та показ фільму Ірини Цілик «Я і Фелікс».
29 Квіт 2024 17:00
637
Лєна Чиченіна
Сподіваюся, ця розмова дасть відповідь на багато питань, які активно обговорюються серед представників кіно- та серіальної індустрії.
28 Квіт 2024 13:00
2 292
Катерина Городнича
«Антоніна»
У світі, де люди дізнались, що таке сексизм і об’єктивація, конкурси краси поступово втрачають актуальність. А от для штучного інтелекту все тільки починається.
27 Квіт 2024 13:40
712
Катерина Городнича
«Антоніна»
Секція серіалів 19-го конкурсу Держкіно зібрала невеличкий гурток продакшенів, сценаристів і режисерів (до десятка), які рясно розпорошені по всіх 25 заявках розділу.
19 Квіт 2024 17:00
4 255
Марина Крижня
«Антоніна»
Кіберспортивний та спортивний коментатор став гостем нового випуску програми «Пряма червона» з Фоззі та Валерієм Літонінським. Вілат багато говорив про проблеми спортивної журналістики, поностальгував за програмами на телебаченні та зачепив питання грошей.
18 Квіт 2024 16:00
702
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду